Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Ο/H LhostRider έγραψε:

Καλημέρα και από εμένα.
    Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος το redmi note 2 (16gb) και χρήστης xiaomi γεννικότερα, γι' αυτό σαν ψιλοάσχετος έχω μερικες ερωτήσεις:
    1. ακολούθησα εχτές τον οδηγό και πέρασα πολύ εύκολα την ελληνική rom, γιατι ειναι πολυ αναλυτικός, αλλά δεν έκανα "wipe data" και "wipe delvik cache" γιατί δεν αναφέρεται στο τέλος. Μεγάλο λάθος ή μπορώ να το κάνω και τώρα;
    2. δεν νομίζω ότι η συσκευή μου είναι rootαρισμένη γιατί εγκατέστησα την εφαρμογή "root check" και μου έριξε άκυρο.
    Τι κάνω τώρα;
    Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τον ωραίο οδηγό.
    Συνεχίστε έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι ψάρακες!!
    Οτι σου είπε ο caeser. Και το ίδιο θα κάνεις για το root checker
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εγώ με 5.11.5 το fm radio γιατί δουλευει;
    Μήπως ειναι χαλασμένο το Note 2 μου; :D
    Το ίδιο και εμένα, με την 5.11.5 όλα πάνε ρολόι, δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Ο/H yansta έγραψε:

Τι να σου πω? Μπορει! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι windows 10. Οσο για το καλωδιο οντως δεν ειναι το αυθεντικο.
    Θα το ξαναδοκιμασω μιας και θα ηθελα πολυ να το "ξυρισω" πριν βαλω gtv
    Εγώ με windows 10 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήσα το καλώδιο που ήρθε με το κουτί μου, αν σε βοηθά αυτό.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • Μετά από 3 μέρες χρήσης με το νέο μου κινητό και με φορεμένη την GTV 5.11.5, τι να πώ...ΤΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! Είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο μου ότι δεν δουλεύει το fmradio...αλλά ευτυχώς όλα δουλεύουν ρολόι!!!
  • Παιδια καλησπερα, αφου ξεκιναω την διαδικασια για να περασω την αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7), μολις φτανω στο σημειο κ παταω Flash στο miflash μου βγαζει διπλα "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01". Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??
  • Ο/H gmos έγραψε:

Παιδια καλησπερα, αφου ξεκιναω την διαδικασια για να περασω την αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7), μολις φτανω στο σημειο κ παταω Flash στο miflash μου βγαζει διπλα "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01". Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??
    Πρόσεχε ο φάκελος που έχεις ξεζιπάρει τη fastboot να είναι στην επιφάνεια εργασίας και να μην τον έχεις μετονομάσεις.
    Επίσης η USB θύρα που χρησιμοποιείς να είναι USB 2 (μέσα να είναι λευκό χρώμα, όχι μπλε!)
    Επίσης χρησιμοποίησε το δικό του καλώδιο ή ένα που να είσαι σίγουρος ότι είναι καλό...
    Και ΠΡΙΝ τα κάνεις όλα αυτά, κάνε και μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου...

Υ.Γ. Αααα...και ΜΗΝ αγχώνεσαι! :D
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
  • Τα εκανα ολα αυτα, επισης δοκιμασα κ σε διαφορετικες Usb θυρες (με ασπρη υποδοχη) αλλα τπτ. Μου βγαζει συνεχως "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01"
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gmos έγραψε:

Τα εκανα ολα αυτα, επισης δοκιμασα κ σε διαφορετικες Usb θυρες (με ασπρη υποδοχη) αλλα τπτ. Μου βγαζει συνεχως "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01"
    Δεν υπάρχει συγκεκριμένη "συνταγή" να το αντιμετωπίσεις αυτό... Κάτι του φταίει και αποτυχγάνει, το οποίο όμως πρέπει να το βρεις... Σου συνέστησα όλα αυτά σε μια προσπάθεια να δούμε τι φταίει... Αν έχεις την δυνατότητα άλλαξε υπολογιστή (πρόσφατα αυτό έκανε ένας χρήστης και έπαιξε με τη μία... για κάποιο λόγο έφταιγε το PC του είπε, το οποίο ήταν παλιό... χωρίς όμως να μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έφταιγε στο PC... )
    Θεωρώ ότι έχεις κατεβάσει τα σωστά αρχεία, έχει κάνει την αποσυμπίεση σωστά κ.λ.π....
  • Τα κανω ολα σωστα,δοκιμασα κ σε αλλο pc,τα ιδια. Απλα παρατηρησα μολις κατι, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Αφου επιλεξω την ρομ "hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn" η επιλογη κατω απο το "images" λεει "Flash all" σκετο κ οχι "Flash all.bat"
  • Ο/H gmos έγραψε:

Τα κανω ολα σωστα,δοκιμασα κ σε αλλο pc,τα ιδια. Απλα παρατηρησα μολις κατι, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Αφου επιλεξω την ρομ "hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn" η επιλογη κατω απο το "images" λεει "Flash all" σκετο κ οχι "Flash all.bat"
    Εννοείς μέσα στο παράθυρο του MiFlash ή στο παράθυρο των windows, όταν ανοίγεις το φάκελο?
    Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά στο παράθυρο των windows, μάλλον λογικό μου ακούγεται έαν έχεις απενεργοποιήσει τις καταλήξεις αρχείων στο PC σου και δεν φαίνεται το .bat, δίπλα απο το αρχείο "flash_all".
    Στο παράθυρο του MiFlash, πρέπει να φαίνεται όμως.. εάν δεν φαίνεται, κάτι δεν πάει καλά...
  • Στον φακελο της αγγλοκινεζικης ρομ βγαζει "Flash All", στο MIFlash βγαζει "flash all",αλλα μολις το επιλεγω, διπλα στο fastboot script δειχνει "C:\Users\george\Desktop\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn\flash_all.bat"
  • Διαφήμιση
  • Ο/H gmos έγραψε:

Στον φακελο της αγγλοκινεζικης ρομ βγαζει "Flash All", στο MIFlash βγαζει "flash all",αλλα μολις το επιλεγω, διπλα στο fastboot script δειχνει "C:\Users\george\Desktop\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn\flash_all.bat"
    Ε... σωστό μου ακούγεται, τότε!