Κι εγώ τον αρχικό διαλέγω,ποτέ δεν επέλεξα τον ιmages αλλά πάντα ολοκηρώνονταν η διαδικασία..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία.
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H fastboot είναι μέσα στον φάκελο images και εκεί θα βρεις ΜΟΝΟ αρχεία και όχι άλλους φακέλους.
Εσύ κάνεις το λάθος να διαλέγεις τον αρχικό φάκελο και όχι τον κανονικό στον οποίο μέσα είναι τα αρχεία.
Μα και τον "ιмageѕ" οταν επιλεγω παλι τπτ δεν γινεται. Πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα. Ειμαι σε αδιεξοδο
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ο/H skepasti21 έγραψε:
Μα και τον "ιмageѕ" οταν επιλεγω παλι τπτ δεν γινεται. Πιστεψε με εχω δοκιμασει τα παντα. Ειμαι σε αδιεξοδο
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόσεχε ο φάκελος να μην περιέχει καθόλου κενά στο όνομά του.
Ακόμη και η ονομασία My Documents περιέχει κενά, και είναι ΛΑΘΟΣ.
Βάλτον στην αρχή του δίσκου και όχι μέσα σε κάποιο άλλο φάκελο.
Και μετονόμασέ τον σε ποιο απλό όνομα πχ. fastboot_rom, έτσι χωρίς καθόλου κενά.
Το 99% της αποτυχίας έχει να κάνει με την ονομασία των φακέλων που περιέχουν κενά. -
Ο/H skepasti21 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H fastboot είναι μέσα στον φάκελο images και εκεί θα βρεις ΜΟΝΟ αρχεία και όχι άλλους φακέλους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτιδήποτε άλλο unzip έχει κάνει... κακώς το έκανες! Σβήσε ΟΛΟ το φάκελο και ξανακάνε unzip το αρχείο (και ΠΕΡΙΜΕΝΕ το να τελειώσει υπομονετικά...)
Όταν τελειώσει πρέπει να βλέπεις αυτό από πάνω...
Μετά ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες του οδηγού... -
Ο/H caeser έγραψε:
Όταν κάνει unzip το αρχείο .zip της fastboot rom πρέπει να έχεις ΜΟΝΟ αυτό το look :
Οτιδήποτε άλλο unzip έχει κάνει... κακώς το έκανες! Σβήσε ΟΛΟ το φάκελο και ξανακάνε unzip το αρχείο (και ΠΕΡΙΜΕΝΕ το να τελειώσει υπομονετικά...)
Όταν τελειώσει πρέπει να βλέπεις αυτό από πάνω...
Μετά ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες του οδηγού...
-
Ο/H kimnag έγραψε:
Εμένα είναι πολυ διαφορετικό
-
Ο/H caeser έγραψε:
Εδώ το φόρουμ, που πληκτρολογείς, πάτα "πλήρης κειμενογράφος"-->συνημμένα και ανέβασε τη φώτο που θέλεις (απο το PC σου), επειδή δεν φαίνεται...
-
το καταφερα ...συγνωμη για την αναστατωση ...Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Ο/H kimnag έγραψε:
Όσο και να προσπαθώ δεν καταφέρνω και πολλά πάντα μικρό βγαινει
-
-
Mάλλον το κατάφερα με το συννημένο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0