Τί άλλες επιλογές έχουμε?
Άλλαξα 5 πορτς και έκανε και άλλα 10 ριστάρτ...
Άλλαξα 5 πορτς και έκανε και άλλα 10 ριστάρτ...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι... να σε βοηθήσω προσπαθώ και μάλιστα να ΜΑΝΤΕΨΩ τι μπορεί να κάνεις λάθος!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έκανα ήδη 2 φορές...
θα κάνουμε συνέχεια μέχρι να το πιάσει ή υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε κάτι λάθος?
Από κάτω υπάρχουν 3 επιλογές. Έπρεπε να επιλέξουμε κάποια?
Ετιτ: Ok, caeser με έπεισες.... χεχεχε
Αν είναι ιδιοτροπίες έχουμε και εμείς γινάτι κύριε φλασχ
Μόλις παρατήρησα ότι έχεις δηλώσει συσκευή Redmi 2. Ο οδηγός σε αυτό το νήμα είναι για Redmi Note 2?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Τί άλλες επιλογές έχουμε?
Άλλαξα 5 πορτς και έκανε και άλλα 10 ριστάρτ...![]()
Δεν είναι ένα για όλες ???Ο/H caeser έγραψε:
Ο οδηγός σε αυτό το νήμα είναι για Redmi Note 2?
Σου λέει κάτι αυτό? Συνεχίζουμε κανονικά τις προσπάθειες για το Prime ή προσπαθείς να βάλεις λάθος ρομ σε λάθος συσκευή?... Help me!
Και ποιό είναι το κινητό σου τελικά? Το Redmi 2 ή το Redmi Note 2 ?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Δεν είναι ένα για όλες ???Ο/H caeser έγραψε:
Ο οδηγός σε αυτό το νήμα είναι για Redmi Note 2?
Σου λέει κάτι αυτό? Συνεχίζουμε κανονικά τις προσπάθειες για το Prime ή προσπαθείς να βάλεις λάθος ρομ σε λάθος συσκευή?... Help me!
Που βρίσκω τη συγκεκριμένη για το δικό μου????
Μόλις γύρισα,ξύπνησα στις 2 καθώς μεγάλο το δρομολόγιο οπότε δεν έχω φλασάρει ακόμα,μου πέρασε απο το μυαλό το φορτίσω αλλά...Ο/H caeser έγραψε:
Η ουσία είναι ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ τελικά? Τα κατάφερες να φλασάρεις ή όχι?
Τώρα ΕΣΥ dear @mixaliscy προσπαθείς να με πείσεις ότι τόση ώρα προσπαθούσες (ελπίζω ανεπιτυχώς!!!) να καταστρέψεις το κινητό σου?Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο Νίκος Φώσκολος, ωχριά μπροστά στα δικά σου ΣΗΡΙΑΛΣ!!! Χαχαχαχα!Ο/H kimnag έγραψε:
Μόλις γύρισα,ξύπνησα στις 2 καθώς μεγάλο το δρομολόγιο οπότε δεν έχω φλασάρει ακόμα,μου πέρασε απο το μυαλό το φορτίσω αλλά...από την μια η κούραση που σιγά σιγά φεύγει η υπερένταση και βγαίνει,από την άλλη η αναμονή της αργοπορημένης αλλά προσεγμένης νεοφερμένης ρομ από τα παιδιά με κάνει να περιμένωΟ/H caeser έγραψε:
Η ουσία είναι ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ τελικά? Τα κατάφερες να φλασάρεις ή όχι?
Ούτε το είδα... Ναι λάθος τεράστιο ΑΛΛΑ... μπήκα εκεί που πρέπει να επιλέξω το σωστό και δεν βλέπω να υπάρχει για το δικό μου κάτι.Ο/H caeser έγραψε:
Τώρα ΕΣΥ dear @mixaliscy προσπαθείς να με πείσεις ότι τόση ώρα προσπαθούσες (ελπίζω ανεπιτυχώς!!!) να καταστρέψεις το κινητό σου?
Είδες ότι τελικά κάπου γινόταν λάθος...my dear?
Πήγαινε στα downloads να βρεις την κατάλληλη ρομ για το κινητό σου και πρόσεχε ιδιαίτερα ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ την επόμενη φορά επειδή κυριολεκτικά μπορείς να καταστρέψεις τη συσκευή σου με τέτοια λάθη!
Υ.Γ. Τα Downloads... κοίτα ΕΠΑΝΩ στη σελίδα το γράφει... στην κορυφή! Ευθεία Ε-Π-Α-Ν-Ω
Mαθητής μου ήταν αυτός βρε και μάλιστα από τους μέτριουςΟ/H caeser έγραψε:
Ο Νίκος Φώσκολος, ωχριά μπροστά στα δικά σου ΣΗΡΙΑΛΣ!!! Χαχαχαχα!
Ναι, αλλά ούτε και εδώ έχει κάτι για το κινητό σου και αν συνεχίσεις να γράφεις εδώ θα είσαι Off topic.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ούτε το είδα... Ναι λάθος τεράστιο ΑΛΛΑ... μπήκα εκεί που πρέπει να επιλέξω το σωστό και δεν βλέπω να υπάρχει για το δικό μου κάτι.