Δεν υπάρχει έκδοση 7.1.3.0, η τελευταία είναι η 7.1.2.0!!Ο/H rep έγραψε:
τι γινετε αν εχεις στο συγκεκριμένο κινητο εκδοση 7.1.3.0
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
θέλω να πάω από cm12.1 σε miui
το MiFlash μου βγάζει unspecified error(0x80004005:Missmatching image and device error)
δοκίμασα να βάλω και Mi Recovery και Twrp Recovery αλλά πάλι το ίδιο
Τι να κάνω?
Το κινητό μπαίνει και Rcovery και Fastboot
Τώρα δοκίμασα να βάλω την τελευταία miui μέσω του Twrp και πρέπει να έχει κολίσει επειδή κάνει boot εδώ και 10 λεπτά
κατάφερα να μπω σε miui
θέλω όμως να κάνω flash με miui την fastboot rom και μετά την ελληνική για να είμαι σίγουρος ότι όλα είναι οκ
παρόλο που είμαι σε miui στο miflash μου βγάζει πάλι unspecified error(0x80004005:Missmatching image and device error)
τι μπορώ να δοκιμάσω? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H rep έγραψε:
τι γινετε αν εχεις στο συγκεκριμένο κινητο εκδοση 7.1.3.0
-
-
perie
Ο/H Bodai έγραψε:
-
Ο/H rep έγραψε:
περιεργο γιατι την κατεβασα απο το επισημο site . εδω Redmi Note 2 Stable Version (China) V7.1.3.0.LHMCNCK Download & Changelog - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
εαν περνει ιδια ρομ τι αλλαζει στη αναβαθμιση?. οτι και να κανω μου βγαζει το ιδιο μνμ. μπορει να γινει αναβαθμιση απο αυτην που φοραω εχω στην ελληνική?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Η κινέζικη αυτη είναι για το Prime!!! Το Prime είναι διαφορετική συσκευή!! Εδω είναι το thread του RN2!!
Ενημερωτικά, τα RN2 και RN2 Prime παίρνουν τις ίδιες ακριβώς ROM, με την τελευταία επίσημη Chinese stable να είναι η 7.1.3.0 και την τελευταία επίσημη Global stable να είναι η 7.1.2.0. -
Ο/H parsifal έγραψε:
Πολύ φιλικά: Για ψάξτο λίγο καλύτερα αυτό που λες, γιατί ως moderator τα γραφόμενά σου έχουν διαφορετική βαρύτητα εδώ μέσα και είναι κρίμα να γράφεις ανακρίβειες.
Ενημερωτικά, τα RN2 και RN2 Prime παίρνουν τις ίδιες ακριβώς ROM, με την τελευταία επίσημη Chinese stable να είναι η 7.1.3.0 και την τελευταία επίσημη Global stable να είναι η 7.1.2.0.
-
γνωριζεις αν γινετε αυτο που ρωτησα?
-
Γεια σας παιδιά! Καινουργιος κατοχος του κινητού και θελω να κανω καποιες ερωτησεις (ίσως χαζές). Θέλω να βάλω την ελληνική stable 7.0.8.0 μεσω του οδηγού της πρώτης σελίδας. Στο 2ο βήμα πρεπει να μετονομάσω το zip σε update? Επίσης ολα αυτά τα wipe κλπ, δεν αναφέρονται κάπου στο 2ο βήμα? Δεν τα κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες