βασικά παρατήρησα ότι κάποια στιγμή μου έβγαζε ότι έλειπε ένα αρχείο sscore.dll αλλά έπειτα άνοιξε το miflash κανονικά , μήπως όμως επειδη δεν λειτούργησε καλά κι δεν προχωρούσε το progress κάπου παίζει κάποιο ρόλο το αρχείο αυτό και έγινε λάθος εγκατάσταση , το θέμα είναι πως κάνεις απεγκαταστείς το miflash , δεν βλέπω πουθενα απεγκατάσταση
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H vinok έγραψε:
το χρησιμοποιησα σε εναν παλιό windows xp pc
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H vinok έγραψε:
βασικά παρατήρησα ότι κάποια στιγμή μου έβγαζε ότι έλειπε ένα αρχείο sscore.dll αλλά έπειτα άνοιξε το miflash κανονικά , μήπως όμως επειδη δεν λειτούργησε καλά κι δεν προχωρούσε το progress κάπου παίζει κάποιο ρόλο το αρχείο αυτό και έγινε λάθος εγκατάσταση , το θέμα είναι πως κάνεις απεγκαταστείς το miflash , δεν βλέπω πουθενα απεγκατάσταση
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
@vinok μπορεί να πρέπει να στήσεις ένα vm στον mac σου για να κάνεις πιο εύκολη την διαδικασία. Ορίστε περισσότερες πληροφορίες => Parallels, VMware, VirtualBox and Boot Camp compared - Features - Macworld UK
Αν το αποφασίσεις προτείνω Windows 7 για το vm. -
λοιπόν το βασικό μου θέμα-προβλημα έχει να κάνει καθαρά με το miflash το οποίο δεν εγκαθίσταται σωστά ,το δοκίμασα σε 2 υπολογιστές με xp.
Και στους 2 μου έβγαζε ότι έχει θέμα με ένα αρχείο .dll, ναι μεν έκανε την ολοκλήρωση της εγκατάστασης αλλά προφανώς προβληματική
Οπότε κάνοντας flash ενώ τρέχουν τα δευτερόλεπτα το progress δεν προχωράει καθόλου
Μπορώ να βρω κάπου άλλου αλλες εκδόσεις miflash ?
Η κάποιο άλλο tool που να κάνει την ίδια διαδικασία ? -
-
Το κινητό μου έχει mi recovery που σημαίνει ότι για να περάσω την ελληνική rom πρέπει να flasharω μια κινέζο αγγλική χωρίς recovery καταλαβαίνω σωστά ?
Ο οδηγός που μου έστειλε και έχω βρει κι εγώ έχει να κάνει με το πως θα περάσεις την ελληνική Ρομ χωρίς τη χρήση υπολογιστή σε αυτά που δεν έχουν mi recovery
Εγώ αναζητώ αν υπάρχει λοιπόν τρόπος να flasharω μια άλλη Ρομ χωρίς τη χρήση miflash και pc και έπειτα να περάσω την ελληνικη Ρομ
Αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά παρακαλώ πολύ μια βοήθεια -
Ο/H vinok έγραψε:
Το κινητό μου έχει mi recovery που σημαίνει ότι για να περάσω την ελληνική rom πρέπει να flasharω μια κινέζο αγγλική χωρίς recovery καταλαβαίνω σωστά ?
Ο οδηγός που μου έστειλε και έχω βρει κι εγώ έχει να κάνει με το πως θα περάσεις την ελληνική Ρομ χωρίς τη χρήση υπολογιστή σε αυτά που δεν έχουν mi recovery
Εγώ αναζητώ αν υπάρχει λοιπόν τρόπος να flasharω μια άλλη Ρομ χωρίς τη χρήση miflash και pc και έπειτα να περάσω την ελληνικη Ρομ
Αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά παρακαλώ πολύ μια βοήθεια
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
δεν είναι δύσκολη διαδικασία αυτή που αναφέρεις αλλά κι εδώ μου βγάζει failed
-
Ο/H vinok έγραψε:
καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ...
print screen με στοιχεία του κινητού σου ....ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H vinok έγραψε:
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
πραγματικά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις αλλά το προβλημα ξεκινάει απο την εγκατάσταση του miflash , μου βγαζει οτι δεν υπαρχει το αρχείο mscorre.dll και το έχω κάνει σε 3 υπολογιστες πλέον...με xp
προσπαθώντας να περάσω το custon recovery μέσα απο το τηλ μου βγάζει failed και παει γρήγορα στο 99% οπότε ξανακάνω reboot
με τον έναν τρόπο δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση του miflash με αποτέλεσμα επί της ουσίας να μην λειουργεί σωστά το πρόγραμμα και με τον άλλο τρόπο βγάζει τοποθετώντας χειροκίνητα μέσα από το τηλ το custom recovery μου βγάζει failed πφφφ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες