Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
τωρα που το ξανακατεβαζω βλεπω και γω 784MB.
Να βγαλω μπαταρια? Δε βλεπω γινεται κατι αλλο . Τι μπορει να παθει? -
Αστο να γράψει failed μόνο του
-
θα με παρει το ξημερωμα. αναβει για 1sec καθε 20sec και σιγα σιγα κατεβαινει ενα ποσοστο που ειναι στην πανω μερος της οθονης της twrp. Μετα απο μιση ωρα περιπου ειναι στο 66%...
-
Κοιτα τέτοιο ρίσκο μόνο εσύ μπορείς να το πάρεις. Τρόποι για να κλείσει υπάρχουν
-
Κοίτα αυτό το στάδιο της αναβάθμισης της ρομ είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ότι εσύ το έκανες δύσκολο κατεβάζοντας μια ημιτελή , ή όπως άμα θες λάθος ρομ , δεν έχω περάσει από τέτοιο πρόβλημα για να σου δώσω συμβουλές γιαυτό Συμφωνώ με τον mixaliscy , αλλά εγώ αν ήταν δικό μου θα επέλεγα να μου έβγαζε από μόνο του update failed από το να το διακώψω εγώ!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Μήν αγχόνεσαι πάντως έχουμε έμψυχο δυναμικό που θα σου βοηθήσει σίγουρα και να μπρικάρεις το κινητό , να το επαναφέρεις. Απλά εάν το διακώψεις τώρα δεν ξέρω εάν θα σε αφήσει να μπείς σε fastboot.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
Ο/H panino έγραψε:
Επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα γινε λιγο ποιο σαφης. Ποιον οδηγο απο ολους να ακολουθησω, ποια rom να διαλεξω και οτι αλλη πληροφορια νομιζεις.
Ευχαριστω
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μήν αγχόνεσαι πάντως έχουμε έμψυχο δυναμικό που θα σου βοηθήσει σίγουρα και να μπρικάρεις το κινητό , να το επαναφέρεις. Απλά εάν το διακώψεις τώρα δεν ξέρω εάν θα σε αφήσει να μπείς σε fastboot.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ξαναανοιξε κανοικα με την fastboot
Κατεβαζω το zip ξανα
Τοση ωρα μιλαγα στο chat με stefanos1985
θα τα παω απο τηναρχη ολα αλλα περιμενω να κατεβει η rom εδω η συνδεση μου ειναι ενα κλικ πριν απο Καιρο -
Ο/H panino έγραψε:
Επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα γινε λιγο ποιο σαφης. Ποιον οδηγο απο ολους να ακολουθησω, ποια rom να διαλεξω και οτι αλλη πληροφορια νομιζεις.
Ευχαριστω
Άρχισα να διαβάζω για το κινητό που τελικά απέκτησα περίπου 15 μέρες ΠΡΙΝ το παραγγείλω.
Έτσι κατέληξα σε αρκετά πράγματα και τα είχα φτιάξει στο μυαλό μου.
Το βασικότερο ήταν το τι θα κάνω μόλις το πάρω στα χέρια μου, ποια rom να του περάσω με ποιον οδηγό -ποιος μου κάθεται καλύτερα δλδ- τι εφαρμογές μπορώ να του περάσω και ότι τέλος πάντων με απασχολούσε.
Αυτό που μπορώ να συστήσω είναι ένα.
Καλό -και πολύ- διάβασμα.
Αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις να πετύχεις, καλύτερα άστο με ότι έρθει και αποφάσισε ΕΣΥ τι rom θα περάσεις, γιατί και κυρίως πότε.
Δεν έχει κανένα νόημα να σου πει κανείς άλλος, διότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις το νέο θηριάκι που κρατάς και είναι κρίμα να μην το χαρείς.
Καλοπροαίρετος MODE OFF
Διάβασέ τους όλους -δεν είναι δα και τόσοι πολλοί-, αποφάσισε ποιος σου κάθεται καλύτερα και αποφάσισε ποια rom θα περάσεις.
Φιλικά,
ΠαναγιώτηςΔεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
τελικα αφου ανοιξε παλι η fastboot και εφτιαξα και το debugging περασα με TWRP κατευθειαν την ελληνικη μετα απο wipe και factory reset.
Η συνομιλια με τον stefanos1985 στο chat βοηθησε πολυ και τον ευχαριστω και δημοσια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες