παιδια καλησπέρα, νεος στο φορουμ ....προσπαθω να κάνω τον οδηγο της πρωτης σελιδας αλλα το miflash δεν μου δειχνει την ρομ την official με την κατάληξη .tgz .... τι κανω λάθος?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
παιδια καλησπέρα, νεος στο φορουμ ....προσπαθω να κάνω τον οδηγο της πρωτης σελιδας αλλα το miflash δεν μου δειχνει την ρομ την official με την κατάληξη .tgz .... τι κανω λάθος?
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H dreamlord1970 έγραψε:
-
Εκανα και γω, βημα βημα, τον οδηγο και ολα καλα.
Βεβαια ειχα ενα περιστατικο, οταν αντι για 120 sec ,στο flash,εμενα ξεκινησε απο τα 200 και μετα πηρε φορα και τελειωσε.(προλαβα να μυρισω κατι)
και μετα οταν του εβαζα την ελληνικη, που εμεινε για κανα τριλεπτο σε κατι γραμματα που ελεγαν κατι για MD5 error ( εκει μου εφυγαν λιγο).
Αλλα ολα οκ.
Ερωτηση:
το αρχειο της ελληνικης rom στην μνημη της συσκευης χρειαζεται; να το διαγραψω; -
Ο/H pakis7361 έγραψε:
το αρχειο της ελληνικης rom στην μνημη της συσκευης χρειαζεται; να το διαγραψω;
Αν πάλι έχεις πρόβλημα χώρου..Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H pakis7361 έγραψε:
το αρχειο της ελληνικης rom στην μνημη της συσκευης χρειαζεται; να το διαγραψω;
Μπορεί να τύχει ότιδήποτε και εκείνο θα μας σώσει -
Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum.Καταρχην να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος με τις ορολογιες αλλα τελος παντον προσπαθησα να βαλω συμφωνα με τον οδηγο την τελευται rom στο στο redmi note 2 και εφτασα μια χαρα μεχρι που πατησα το flash πληκτρο και μου εβγαλε το μηνυμα αγνωστο σφαλμα και μεσα σε παρενθεση κατι αριθμους.
Μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω -
Ο/H SNATSIDIS έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά νέος στο forum.Καταρχην να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος με τις ορολογιες αλλα τελος παντον προσπαθησα να βαλω συμφωνα με τον οδηγο την τελευται rom στο στο redmi note 2 και εφτασα μια χαρα μεχρι που πατησα το flash πληκτρο και μου εβγαλε το μηνυμα αγνωστο σφαλμα και μεσα σε παρενθεση κατι αριθμους.
Μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Και η λύση ακούει στο όνομα οδηγός Stefanos1985 καθαρή εγκατάσταση μέσω cmd εντολές dos. Απλά δεν είθελε να περιαυτολογίσει ο φίλος Στέφανος.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ευχαριστω παιδια αλλα επειδη εχω χαθει ψαχνοντας μηπως υπαρχει καποιο λινκ
-
Ο/H SNATSIDIS έγραψε:
ευχαριστω παιδια αλλα επειδη εχω χαθει ψαχνοντας μηπως υπαρχει καποιο λινκ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0