αλα δεν παιζοσαστε ...λοιπον πηγαν ολα οκ...ωμος με το που τελειωσε το reboot ειδα αγγλικη γλώσσα.???? και μετα ανοιγε συναιχεια ενα παραθυρο οτι δεν δουλευει το mi talk και αν θελουμε να αποστειλουμε πληροφορίες στην χιαομι...ωμος ανοιγει συναιχεια δεν με αφηνει να κανω κατι άλλο στο κινητιο....εκανα επενεκινηση και μπηκα rcover mode και του wipe user data kai case..ο θεος βοηθός...μολις ανοιξει θα σας πω
Αυτο ήταν ολα τέλεια σαφως ανωτερη η ελληνικη rom (και καλυτερο σημα βλέπω)ειστε φοβεροι.Παντως με την ξενη ρομ δν λεει...Στις αρχικες ρυθμησεις ενω μου εβγαλε γλωσσα ελληνικη στην τοποθεσια μου έβγαλε μόνο την κίνα (καλα πατησα οκ να προχωρησω αλλα δεν βλέπω κατι το περίεργο).Και με την google ολα δουλεύουν συγχαρητήρια παιδιά....Τέλος γιατι σας ΄ζαλισα να κάνω miui λογαριασμό η όχι???
Αυτο ήταν ολα τέλεια σαφως ανωτερη η ελληνικη rom (και καλυτερο σημα βλέπω)ειστε φοβεροι.Παντως με την ξενη ρομ δν λεει...Στις αρχικες ρυθμησεις ενω μου εβγαλε γλωσσα ελληνικη στην τοποθεσια μου έβγαλε μόνο την κίνα (καλα πατησα οκ να προχωρησω αλλα δεν βλέπω κατι το περίεργο).Και με την google ολα δουλεύουν συγχαρητήρια παιδιά....Τέλος γιατι σας ΄ζαλισα να κάνω miui λογαριασμό η όχι???
Κάνε, γιατί θα σου χρειαστεί. Επίσης στον λογαριασμό miui μπορείς να πάρεις backup το κινητό, και σε περίπτωση που τα σβύσεις όλα, να στα επαναφέρει με το που θα κάνεις log-in.
Λοιπόν δυο μέρες λειτουργίας....δεν ξερω αν ειναι αληθει αη μου φαινεται....σε συγκριση με το lumia 830 kai nexus 4 που ειχα ...το κινητο παει σφαιρα...εχει καλυτερο σήμα κιντης και wifi...ανωτερο ηχειο μακραν η νυχτα με την ημέρα και πολυ καλθτερο ακουστικο και μικρόφωνο...τωρα το σκ θα σκαλισω και την φωτογραφική..Στην μπαταρία δεν βλεέπω καμια τεραστια διαφορά κραταει λιγο πιο πολυ το mi4c.αυτα
Εύχομαι να το χαρείς καλη επιλογή το παραγγειλα κι εγώ και το περιμένω. Το αστείο είναι οτι κατάφερα και το πήρα μέσω pay pal απο vickmall, αλλά τώρα προσπαθώ να πάρω μια θήκη και μου μπλοκάρουν την συναλλαγή. Για πες εντυπώσεις από κάμερα? Αξίζει κατα τη γνώμη σου?
Εύχομαι να το χαρείς καλη επιλογή το παραγγειλα κι εγώ και το περιμένω. Το αστείο είναι οτι κατάφερα και το πήρα μέσω pay pal απο vickmall, αλλά τώρα προσπαθώ να πάρω μια θήκη και μου μπλοκάρουν την συναλλαγή. Για πες εντυπώσεις από κάμερα? Αξίζει κατα τη γνώμη σου?
Σε ευχαριστώ ....επισης καλως να το λάβεις.Κοιτα ειναι κουκλί είναι πολυ καλης ποιότητας (ειναι το πρώτο μου xiaomi) παει σφαιρα τα πάντα 4g (vodafone) πολυ καλη ληψη σηματος και φοβερη ποιότητα ηχου κλήσης (ringtone) αλλα και ομιλίας (μικρόφωνο και ακουστικό).Η κάμερα πολυ καλη ισάξια του lumia830 που είχα πρίν με πρισσότερα έιδη στα φίλτρα (εχει καθρεπτες και πολλα αλλα εφε).το μόνο μειον ειναι η αυτονομια της μπαταρίας μια ημέρα φουλ .Βεβεια οτι smartphone εχει περασει απο τα χέρια μου δεν εχει κρατήσει πάνω απο ημερα.(ακόμα και το lg g3 32gb της γυναικας μου δεν περνάει την ημέρα ),να μην πω για τα ΝΟΚΙΑ...τι χρώμα το πήρες?
Καλημέρα μαύρο το πήρα και χαίρομαι γι αυτά που ακούω και εμένα το πρώτο μου είναι. Όσο αφορά τη μπαταρία,πιστεύω θα στρώσει αλλά smartphone είναι, μη περιμένουμε πολλά.