Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευτυχως δεν μπρικαρε το κινητο
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματιποτα παιδες
-
glitho - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο καινουργιο flash ειναι αλλιως το menu. Τα εχω κανει καλα ως εδω? Στο κατω μερος τι επιλέγω? clean all? Και κατι άλλο , το κινητο το εχω σε download mode ακόμα έτσι? ή θελει να το συνδεσω αλλιως?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμανα δοκιμασω unlock με αυτή την έκδοση;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαπαιδια μου ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό "You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account 163********). Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices". Είμαι έτοιμος για unlock; Τόσο γρήγορα;
-
ΜήνυμαΜπραβο demakhs , μαλλον ειχε κολλησει ο firefox. Με τα sign in , sign out κτλ. Το ανοιξα με private mode στον firefox και αποστολη επιτευχθηκε!!! Πατηθηκε το τετραγωνακι. Τωρα αναμονη για την αδεια. Ευχαριστώ άπαντες για το forum.
-
ΜήνυμαSorry για την παραπλανηση. Εκανα πολλες δοκιμες και μετα εβγαλα αυτο το snapshot μονο και μονο να δειξω το προβλημα. Τα εχω βαλει ολα και δεν γινεται κατι. Να πω μονο οτι το "unlocking Disclaimer" που λεει πανω απο το Αpply Now πατιεται και σου ανοιγει να διαβασεις . Αυτα
-
ΜήνυμαΠροβλημα στο unlock. Δεν μπορω να τσεκαρω το τετραγωνακι. δεν ειναι ενεργο. Εχει αλλάξει λιγο κ η εικονα απο αυτη του θεματος , οταν γραψατε τον οδηγο
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
Μήνυμαοχι ακόμα. Ούτε λογαριασμό. Ο nasdriver μου είπε κάτι για τα 5 ψηφία της έκδοσης μου, ότι είναι unofficial. Τελικά τι κάνω;βάζω chinese developer ή όχι κ δοκιμαζω έτσι για unlock. ?
-
Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS]
Μήνυμαδεν πρέπει να περάσω πρώτα chinese developer;
-
ΜήνυμαΕχει κάποιος να πει κάτι; Καλό δεν είναι το false;
-
ΜήνυμαΤο ειχα κανει αλλα το ξανα κανω μηπως και...οριστε τπ αποτελεσμα
-
ΜήνυμαΚαταρχην να πω οτι δεν εχω mi app store. Η εκδοση που εχω ειναι 7.3.2.0.0. Απο οταν τα παρήγγειλα αυτο γίνεται, Στις γυναικας μου δεν ανταποκρινεται καθολου και σε μενα κανει αυτα που ανεφερα. Ετσι αποφασισα να ακολουθησω τον οδηγο εδω και να το ξανα βαλω μηπως και στρωσει
-
ΜήνυμαΕχω γενικα προβλημα με το play store. Δηλαδη εχω 2 κινητα redmi 3 και δεν μου συνδεεται παντα το play store. Μου βγαζει μηνυμα ελεγχου ταυτοτητασ. Κανω reset απο την cache, μετα επανεκινηση και δουλευει για λιγο αλλα μετα παλι κολλαει, αλλες φορες μετα την επανεκκίνηση δεν δουλευει. Εχω βρει την εφαρμογη, την κανω reset ξαναδινω κωδικο προσβασης και παλι τιποτα
-
glitho - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓεια σας παίδες, μια ερωτησουλα, εαν κατεβασω πλέον την εκδοση 6.10.13 αντι την 6.3.31 πειράζει? Ακολουθώ τα ιδια βηματα απροβλημάτιστα? εχω κ μια φωτο να δειτε
-
Μια ταξη μεγέθους απο έγκριτο site The Meizu PRO 6 Review (χρονιά ενημερώνομαι απο αυτο) περι απόδοσης του X25 , (οχι Χ20 αλλα θα δειτε μια συγκριση περιπου). Kαπου αναφέρεται και το redmi note 3!!! και ξεχασα να πω οτι εχει και test για το Τ880
-
Οχι, οχι δε ζητησα drivers κτλ, οι επεξηγήσεις - οδηγοι που γραψατε ειναι αψογοι. Άλλο ρωτησα πιο πάνω "Γιατί αναφέρεις και σε άλλα θέματα ότι η ελληνική εκδοσή αξίζει? Λόγω μετάφρασης? Λόγω βελτιώσεων στην ταχύτητα του MIUI"? edit : ωπα μου απαντησαν
-
Το ίδιο μου κανει . Ευχαριστω πολυ τον NasDriver. Επειδη διαβασα πολλα με οδηγους και rom's καπου μπερδεύτηκα και μου ηρθε η απορία. Οσο για την ελληνικη rom?
-
Μια ερώτηση για τον lallasgr . Γιατί αναφέρεις και σε άλλα θέματα ότι η ελληνική εκδοσή αξίζει? Λόγω μετάφρασης? Λόγω βελτιώσεων στην ταχύτητα του MIUI ? Και κάτι ακόμα. Με την εκδοσή 7.3.2.0.0 (LHPCNDD) στο redmi 3 που έχω δεν μπορώ να κάνω unlock? official δεν είναι? Έτσι αγόρασα το κινητό
-
Την έκδοση που θέλεις την δείχνει 186€ σε προπώληση στο kimovil.