Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
ναι το τερματίζει αλλά θα καταλάβεις εσύ τα 20000 μονάδες διάφορα στη καθημερινή σου χρήση; Όχι. Θα καταλάβεις όμως εάν δεν έχει γρήγορη απόκριση , φόρτωση εφαρμογών, εγκατάσταση κτλ. (Βέβαια παίζουν κ αλλά πράγματα ρόλο όπως το λογισμικό)
-
Περί 10πυρηνων κτλ . Μη ψαρωνετε. Από sd650 σε helio x20 ή διάφορα είναι μικρή στο σκόρ (από kimovil το είδα) . Άλλα πράγματα μετρούν πιο πολύ. Όπως τι μνήμη rom φοράει το rn4 . Είναι emmc 5 ή άλλαξαν σε samsung ufs 2 που είναι πολύ πιο γρήγορη σε read write. Εκεί θα φανεί ή γρήγοραδα του στην καθημερινή χρήση. Όχι στους πυρήνες. Όσο για την κάρτα γραφικών. Δεν παίζω παιχνίδια άρα δεν εκφερω άποψη.
-
Παιδες τίποτα καινούργιο στο RN4. Μην ψαρωνετε. Συμφωνώ με το ότι το SD650 έχει καλύτερη διαχείριση στη μπαταρία κ δεν ζεστενεται. Απλά πούλησε το 3 κ πήγαν για το 4 .
-
Εμενα πάλι δε λειτούργησε ποτέ. Υποψιάζομαι ότι κάτι με τα windows 7 γίνεται.
-
Εχω ενα προβλημα και εγω με τη συνδεση. Οταν κανω επανεκινιση σε recovery οπως λεει ο οδηγος δεν φορτωνει τον driver και βγαζει αυτο της φωτογραφιας. Εκανα χειρκινητα να βρω τον driver μεσα στον φακελο C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Qualcomm\Driver\serial\amd64 ή και απλα στον Qualcomm φακελο μονο, αλλα μου εγραψε οτι ο driver ειναι εγκατεστημένος και ενημερωμενος (φωτο)????!!!! Τι κανω λάθος????? Να ενημερώσω οτι εχω εγκαταστήσει το MiPCsuite, το Miphone με τον οδηγο απο εδω Ελληνικός οδ…
-
Οχι NasDriver γιατί ανεφεραν οτι δεν αλλαξε τιποτα. Εσβησα βεβαια τισ επαφες απο τη Google οπου υπηρχαν! Αλλα εχω μια απορια. Απο το MiPCSuite εβλεπα τισ επαφεσ μου και διαπιστωσα οτι ειχα καποιεσ uncategorized?????( 28 επαφες). Οταν βεβαια πηγα να κανω search σε αυτες τις 28 τοτε κρασαρε το προγραμμα (άλλο παλι και αυτο). Αν πρεπει να δοκιμασω κατι πειτε μου. Ευχαριστω