Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-208 από 208.

• Θέλω να περάσω TWRP σε τηλέφωνο Xiaomi Redmi Note 4 . Βρήκα στην αρχική σελίδα την Redmi note 4 (nikel)------------->twrp3.0.2_by_mic_nikel και θα το εγκαταστήσω μέσω adb εντολών όπως στο 3ο τρόπο. Δεν γνωρίζω αν έχει ή πως μπαίνει στο αρχικό Recovery το τηλέφωνο που έχω. Για να χρησιμοποιήσω τον 1ο ή 2ο. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει μην κάνω καμιά βλακεία; Ευχαριστώ. Δίνω ένα "About phone" Screenshot_2016_12_29_10_41_24_398_com_android_s.png

• Παιδιά περιμένοντας την έγκριση για το ξεκλείδωμα θα ήθελα μερικές οδηγίες. Το μόνο όπως προανέφερα είναι ότι θέλω να κάνω root την συσκευή και δεν σκοπεύω να περάσω αλλή rom. Διάβασα ότι μετά το ξεκλείδωμα πρέπει να βάλω TWRP και μετά να εγκαταστήσω το SuperSu μέσα απ΄αυτή. Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για την εγκλατάσταση TWRP και Supersu;

• Παράθεση από lak100: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lak100: “δεν μπορω να συνδεθω στο mi account γιατι δεν ερχεται το verification code και ” Εχεις Wind? ” εχω δηλωμενο e-mail οχι κινητοverification codeΈ ” Παράθεση από lak100: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lak100: “δεν μπορω να συνδεθω στο mi account γιατι δεν ερχεται το verification code και ” Εχεις Wind? ” εχω δηλωμενο e-mail οχι κινητο ” Βάλε αριθμό τηλεφώνου. Έρχεται σαν sms μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να το βά…

• Και κάτι ακόμη. Υπάρχει περίπτωση αν κάτι δεν πάει καλά και δεν ξεκλειδώσει να πάθει κάτι η συσκευή;;;

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Panagiotakis: “Μπορώ να το ξεκλειδώσω με την rom που φορά; ” Ναι όπως είσαι ξεκλείδωμα.. ” Ευχαριστώ geoanto555 Το ρωτάω γιατί κάπου διάβασα το εξής ''για να ξεκλειδώσει χρειάζεται China Dev μέσα (υπάρχουν κάποιες λίγες πιθανότητες να ξεκλειδώσει με stable αλλά με den 100%'' Με αυτόν τον οδηγό θα ξεκλειδώσει; Ξεκλείδωμα του Bootloader. Λέι ότι: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογ…

• Καλημέρα. Μόλις το παρέλαβα. Έκανε με το που το άνοιξα και update "About phone" Screenshot_2016_12_29_10_41_24_398_com_android_s.png Tσεκάρα αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένος. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω. Το μόνο που θέλω είναι να το κάνω root και να περάσω κάποια προγράμματα. Για rom δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω. Μπορώ να το ξεκλειδώσω με την rom που φορά;

• Ευχαριστώ BanditGR. Μόλις το παραλάβω θα δώσω οθόνη από About Phone.

• Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 4 Pro 3GB RAM 64GB ROM με Official Global ROM(installed google play&Greek Language&OTA update). Το πήρα από vickmall χθες. α) Είναι root το κινητό; β) Αν δεν είναι γίνεται και πώς; γ) Μπορώ να βρω κάποιον οδηγό εδώ μέσα; δ)ν Θα κάνει update μετά; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.