Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠως ξέρουμε ότι το Volte δουλεύει? Εγω με την global eu το έχω on αλλά πως το τεστάρω cosmote?
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαBattery drain update...σε global eu Οπου δεν πιανει καλο σημα παρατηρω οτι δεν αλλαζει απο 4g σε 3g η gsm αλλα συνεχιζει σε 4g, ζεσταινεται και...battery drain. Αν πας manual σε gsm για λιγο στρωνει μετα απι λιγο
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap: “2 μέρες μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 παρατηρώ battery drain με τα ίδια settings που είχα στο 10 και τις ίδιες εφαρμογές. Επίσης παρατηρώ ότι κατά καιρούς ζεσταίνεται αρκετά πάνω δεξιά. Το καταλαβαίνω όταν γίνεται fastcharge αλλά μετά το τέλος της φόρτισης θα έπρεπε να κρυώνει. Χτες το φόρτισα στις 20.00 τελείωσε στις 22.00 περίπου, το αποσυνέδεσα και μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί ήταν στο 52%. Έκανα shutdown και όχι restart, Εκλεισα Volte και Wifi και το ξαναφορτώνω τώρα με…
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα2 μέρες μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 παρατηρώ battery drain με τα ίδια settings που είχα στο 10 και τις ίδιες εφαρμογές. Επίσης παρατηρώ ότι κατά καιρούς ζεσταίνεται αρκετά πάνω δεξιά. Το καταλαβαίνω όταν γίνεται fastcharge αλλά μετά το τέλος της φόρτισης θα έπρεπε να κρυώνει. Χτες το φόρτισα στις 20.00 τελείωσε στις 22.00 περίπου, το αποσυνέδεσα και μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί ήταν στο 52%. Έκανα shutdown και όχι restart, Εκλεισα Volte και Wifi και το ξαναφορτώνω τώρα με 2Α φορτιστή με κανονικ…
-
Redmi Note 4 2η sim
ΜήνυμαΚάπου υπάρχει μια λίστα με τα specs της sim1 k της sim2 για το Note 4. Την έχει κάποιος πρόχειρη?
-
Redmi Note 4 2η sim
Μήνυμαθα κανω το speedtest μολις γυρισω αθηνα και θα ενημερωσω...
-
Redmi Note 4 2η sim
ΜήνυμαΛοιπόν, πήρα 2η sim της vodafone η οποία έχει μόνο data. Όπως αναφέρω παραπάνω, 1η sim εχω της cosmote η οποία όμως εχει πολύ λίγα data λόγω συμβολαίου. Ρυθμίζω την sim1 για calls και τη sim2 για internet. Μετά τις ρυθμίσεις μου βγάζει την sim1 4g και τη sim2 3g. Είναι σωστό αυτό? Δεν μπορώ να έχω sim1 4g, sim2 4g ? Ευχαριστώ
-
Redmi Note 4 2η sim
ΜήνυμαΣε Note 4 4/64 με Global 9.6 stable (6.6.2.0 NCFMIFD) θα ήθελα να προσθέσω 2η sim. Αυτη τη στιγμη ειμαι με cosmote στη sim1 αλλα επειδη θα λήξει το πρόγραμμα και θα κρατήσω μόνο το νούμερο με λίγα data, θέλω να προσθέσω μια sim data only στη sim2. Ετσι θα κάνω τηλέφωνα από την cosmote και το internet θα το παίρνω από τη sim2 (που θα είναι μάλλον wind). Επειδή διάβασα για διάφορα προβληματάκια όταν υπάρχουν τοποθετημένα 2 simakia, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή κάτι να προσέξω ? Ευχα…
-
Αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα ας δοκιμασει τη λυση μου. Δεν ειναι παντα το factory reset πανακεια.... Παρατηρησα λοιπον οτι μονο στο router στο σπιτι ειχα αυτο το προβλημα. Σε αλλα routerakia δουλευε κανονικα αρα καποιο κολλημα εφαγε το τηλ. Επισης παρατηρησα οτι αλλου που συνδεοταν με ip 192.168.2.xxx δουλευε. Ετσι αλλαξα το dhcp απο 192.168.0.xxx σε 192.168.7.xxx και voila, το προβλημα λυθηκε. Καποια στιγμη υα ξαναγυρίσω πισω σε 192.168.0.xxx κ θα ενημερωσω αν το προβλημα συνεχιζεται. Αντε …
-
Καλη χρονια σε ολους!!! Εχω το note 4 περιπου 7 μηνες. Φοραει global stable και δεν ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα μεχρι τωρα. Τις τελευταιες 2 μερες παρουσιαζει διαρκεις συνδεσεις/αποσυνδεσεις απο το wifi. Δεν εχω στησει καποια εφαρμογη προσφατα. Ανεβαζω κ screenshot με το cfg. Καμια ιδεα (εκτος απο format...) ? Ευχαριστωd0ec0499b6f2c2b5d10730e86dc5203f.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
MIUI 9 - Αναβαθμιση η οχι?
ΜήνυμαΣημερα εγινε αναβάθμιση σε 8.5. Θα επανελθω με εντυπωσειςf0f70d60e116ac2e9be49d93f3794e34.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΣημαινει οτι ερχεται... Ηδη από Android 6 παει σε Android 7 μέσα σε 1,5 μήνα (έτσι θεωρώ από το security patch που είναι 1/7) Αρα περίπου τέλη Σεπτέμβρη θάρθει και η ωρα της global για miui 9
-
ΜήνυμαΧθες κατεβηκε αναβαθμιση σε miui 8.5.4 κ android 7 Ανεβαζω κ screenshot8c7ab76b201050c68cce93670087d69f.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mparaxir: “οταν πας και επιλέγεις με ποιο ταχυδρομείο να έρθει εκτός αμα ισχύει μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί εγω γιαυτό δοκίμασα. γιατί το λες αυτό; εγω όταν πήρα το mido απο ευρωπαϊκή αποθήκη νομίζω δεν έλεγε χώρα προέλευσης Κίνα αν θυμάμαι καλά χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτα σίγουρος. παντός Θυμάμαι ήρθε σε μια εβδομάδα εντιτ το δοκιμασα τώρα εχεις δικιο ισχυει μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο βέβαια μετα δοκίμασα για κινητό εχει αλλες επιλογές δυο dhl (sg) και dhl(hk) το δεύτερο…
-
ΜήνυμαΕλπίζω ν ανεβηκε κανονικα το screenshot... 4d96b4e7a4dcfe3cfd327cb09cb6e343.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΈχω την MIUI Global 8.2 | STABLE 8.2.10.0 (MCFMIDL). Αν αναβαθμιστεί σε ΜIUI 9 πως θα μπορέσω να κάνω rollback ? Από 8.2.5 σε 8.2.10 την έκανα online. Που θα μπορέσω να βρώ την 8.2.10 για να ξαναγυρίσω πίσω και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?
-
MIUI 9
ΜήνυμαΤωρα που περιμενουμε το Miui 9 αξιζει ν αναβαθμισω? Αν γινει η αναβαθμιση και δεν μου αρεσει πως μπορω να γυρισω πισω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΜήνυμαΑναβαθμιση η οχι? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk