Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.
-
Καλησπέρα σας! Έγινε η εγκατάσταση σε Mi 9 lite, εύκολα και απροβλημάτιστα. Μου βγάζει όμως πρόβλημα με τη συνεχή αυξομείωση της έντασης του ήχου, το οποίο παρατηρώ όταν χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα:
-
Και στο Mi A3 της συζύγου, που έχω περάσει miui 12 weekly, δούλεψε μια χαρά. Το βράδυ θα το περάσω στο Mi 9 lite.
-
Παράθεση από xnikos: “έχεις σίγουρα το τελευταίο TWRP? αν θέλεις να αποφύγεις format προσπάθησε να ξαναβάλεις την τελευταία ” Έκανα εγκατάσταση την 20.7.2 από πάνω και πέρασε κανονικά. Τουλάχιστον τώρα έχω τηλέφωνο. Δεν έχω βέβαια ραδιόφωνο που το χρειάζομαι, αλλά τι να κάνουμε; Θα περιμένω την επόμενη έκδοση, μήπως και διορθωθεί. Σε ευχαριστώ @xnikos
-
Παράθεση από Green Dragon: “Επειδή μου είναι απολύτως απαραίτητο το ραδιόφωνο, που λειτουργούσε μέχρι την 20.6.18, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Π.χ. να περάσω από πάνω την 20.6.18 ή να πάω σε stable; Εαν δεν χρειάζεται και format, ακόμη καλύτερα ” ¨Εκανα αυτή την ερώτηση πριν λίγες ώρες, αλλά δυστυχώς δεν πήρα απάντηση, με ποιόν τρόπο θα επαναφέρω το ραδιόφωνο. Έτσι έκανα "του κεφαλιού μου" και τώρα έμπλεξα. Οπότε παίδες βοηθείστε please. Κατέβασα την προηγούμενη 20.6.18 - όπου λειτουργούσε τ…
-
Επειδή μου είναι απολύτως απαραίτητο το ραδιόφωνο, που λειτουργούσε μέχρι την 20.6.18, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Π.χ. να περάσω από πάνω την 20.6.18 ή να πάω σε stable; Αν δεν χρειάζεται και format, ακόμη καλύτερα.
-
Το περίεργο είναι ότι σε όλες τις προηγούμενες αναβαθμίσεις λειτουργούσε κανονικά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το θέμα με το ραδιόφωνο.
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση;;; Δεν ξέρω να σας πω ακόμη. Για την ώρα δεν καταφέρνω να λειτουργήσω το fm radio. Σε mi 9 lite.
-
Ok.. το ίδιο θα κάνω και εγώ! Ευχαριστώ!
-
Μπράβο σας! Την κατεβάζω τώρα και ανυπομονώ! Μια ερώτηση μόνο. Για Mi 9 lite, μετά την εγκατάσταση κάνω κατευθείαν reboot system ή είναι προτιμότερο να προηγηθεί cache & dalvik swip?
-
Γειά σας. Έρχομαι στην κουβέντα σας, μιας και ενδιαφέρομαι για το Xiaomi Mi note 10. Από ότι έχω καταλάβει από την κουβέντα σας είστε γενικά ευχαριστημένοι. Εγώ σκοπεύω να βρω μια μεταχειρισμένη συσκευή, σε καλή κατάσταση και να την πάρω. Με ενδιαφέρει μέγεθος >6.30, amoled οθόνη, κάμερα, ικανοποιητική μπαταρία και fm radio. Για υποστήριξη λογισμικου δεν έχω πρόβλημα, μιας και βασίζομαι στην miui greek κοινότητα. Έχω κάποια καλύτερη επιλογή στα 320-350 περίπου; Για μια λογική τιμή, πόσο το εκτιμ…
-
Καλησπέρα παιδιά! Εξακολουθώ να έχω προβλήματα με τη φωτεινότητα της οθόνης στη συσκευή. Όταν είμαι σε σχετικά σκοτεινό περιβάλλον, δεν αντιδρά και παραμένει σκοτεινή. Έχετε κάποια ρύθμιση να μου προτείνετε, που να δουλεύει; Με την τελευταία developer που πέρασα, σαν να παρατήρησα ότι η ταχύτητα στο Internet έγινε πιο αργή και οι σελίδες και οι εφαρμογές φορτώνουν με δυσκολία. Τέλος, περιμένουμε stable 12 για MI 9 lite ή θα μείνουμε σε developer για κάποιο διάστημα ακόμη; Ευχαριστώ..
-
Δυσκολεύτηκα λίγο να κατεβάσω το αρχείο, αλλά τελικά η εγκατάσταση ήταν απροβλημάτιστη και έγινε σε χρόνο dt. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα. Μπράβο σε όλους και ευχαριστώ!!!
-
Ερώτηση και από μένα, για mi 9 lite. Η 20.6.18 που κατεβάζω τώρα από τον updater, είναι ίδια με αυτή που έχει ανέβει σήμερα στον server; Είναι developer ή stable? Συγγνώμη αν είναι άκυρη η απορία, αλλά έχω μπερδευτεί.
-
Καλημέρα σε όλους! Κάπου έχει αναφερθεί σίγουρα, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Περιμένοντας την 12 stable για το MI 9 life, από developer weekly που είμαι τώρα, τι χρειάζεται να γίνει πριν την εγκατάσταση;; Format data, wipe, κάτι άλλο ή απλά την περνάω από πάνω; Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα παίδες! Περιμένουμε 12 stable για το Mi 9 lite?
-
Έγινε η εγκατάσταση σε Mi 9 lite. Η διαδικασία ήταν απροβλημάτιστη και όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά! Ευχαριστώ την ομάδα για την ωραία δουλειά!