Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Δοκίμασα καινούριο καλώδιο δεν αλλαξε τίποτα ανάβει μόνο η φόρτιση χωρίς να το αναγνωρίζει ο Η/Υ ούτε σαν άγνωστη συσκευή.Δεν ξέρω τη αλλο να δοκιμάσω ....
-
Θά δοκιμάσω με άλλο καλώδιο με ανταπτορα πάντως φορτίζει κανονικά.
-
το έχω κάνει έχω δοκιμάσει και σε laptop με 7wind & 64bit τυπωτά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53904/
-
Για σας έχω κάνει εγκαταστήσει στο pc τον πιο πάνω οδηγό για εγκατάσταση τον drivers έχω ξεκλείδωτο Bootloader και θέλω να εγκαταστήσω TWRP και να περάσω νέα rom.Το θέμα μου είναι ότι το pc δεν το βλέπει με τίποτα όταν συνδέω το mi5 στο pc ανάβει μόνο η φόρτιση του κινητού .Εχω εγκαταστήσει και miFlash άλλα δεν αλλαξε κάτι ρίξτε καμιά ιδέα δεν ξέρω τη αλλο να δοκιμάσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53903/
-
mi 5
Μήνυμαωραία ευχαριστω .
-
mi 5
Μήνυμακαλησπέρα είχα TWRP 3.2.1 έκανα επανεκκινηση τη συσκευή και ανοιξε φορτώνοντας την MIUI 9 GLOBAL 8.5.17 Beta πώς έγινε αυτό δεν κατάλαβα και έχασα και το TWRP τη κάνω τώρα το ξανά περνάω από την αρχή ?
-
mi 5
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην ομάδα έχω ενα θεματακι εάν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έκανα διαγραφή δεδομένων μέσα από το recovery συνέδεσα το mi5 με το pc για να περάσω την νέα rom άλλα αυτη την φόρα το pc δεν βλέπει το κινητό τη μπορώ να κάνω για να περάσω την rom μέσα mi5 ??
-
Για σας και χρόνια πολλά. Με την νέα rom στο mi5 έχει πρόβλημα με το gps.
-
RE:
SV8PKJ - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από noknok: “ρε παιδια τι γινεται με το NL post? Ολο το μηνα παρελαβα 4 δεματα που εκαναν απο 17-25 μερες. Εχω ενα δεμα με NL post το οποιο ειναι να το κανω και δωρο σημερα ειναι 25 ημερες και απο τις 9/12 εχει μεινει με το it is on transport to country destination. Συνηθως εκει στις 20 ημερες επερνα την ενημερωση οτι εφτασε αθηνα και μετα επερναν τον χρονο τους για να βγουν προς ελτα. Εχει κανας αλλος τετοια καθυστεριση?” Σήμερα κλίνω της 39 μέρες με NL post Στάλθηκε από το MI 5 μου χρ…
-
Δουλεύει καλύτερα στο mi5 απο την 6.12.8. απόδοση καλύτερη και η μπαταρία φαίνεται να διορθώθηκε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@SV8PKJ Παλι καλά που δουλεύει κιόλας .. Πας για Factory reset ..” ΟΚ θα ξανακάνω εγκατάσταση Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Όχι δεν εκανα εάν κάνω factory reset και ξανά εγκατάσταση?
-
Την 8.1.3.0 stable
-
Για σας έκανα flash τη νέα rom 6.12.8 σε mi5 και είχα¨xtrvbeta1 πέρασα με flash το νέο twrp και δεν έκανα καθόλου wipes μετά την εγκατάσταση ανοίγει αλλά ψιλοκολλαει μηπως έπρεπε να κάνω wipes? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25706/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25707/
-
Παράθεση από NasDriver: “Όταν το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστής ενώ ήμαστε σε TWRP 99% στο device manager το αναγνωρίζει ως android phone > google nexus. Για να το δει σωστά δεξί κλικ στο google nexus > κατάργηση συσκευής > επιλέγεις και το διαγραφή των drivers > κατάργηση Σε 1 λεπτό θα το δει σωστά με σωστούς drivers και θα εμφανιστεί σαν αποθηκευτικός χώρος...δοκίμασέ το @demakhs ” τη λύση μου την έδωσε ο NasDriver και έτσι σε λίγα λεπτά είχα εγκαταστήσει την νέα rom Stable-V8.1.3.0 είναι …