Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από spideman3: “Μήπως να κατέβαζες την τελευταία rom για την συσκευή σου. Φαντάσου αυτή που έχεις λεγόταν GTV και τώρα αναβαθμίστηκε - ξανά βαπτίστηκε σε XTRV. Και φυσικά με το απαραίτητο factory reset. @MANVLIS ” Εμένα πάντως που είναι ακόμη παλιότερη έχω την GTV, 6.1.29 την βλέπει κανονικά την sd.

• Παράθεση από brandon: “Παράθεση από gastone_3k: “Άποψή μου, μην χάνετε χρόνο και βρεθείτε εκτός εγγύησης.. Στείλτε το πίσω, να σας αλλάξουν την πλακέτα.. γύρω στα 12 ευρώ πλήρωσα εγώ για τα μεταφορικά (πήγαινε - έλα). ” Το να αλλάξεις την SIM θα πάρει 5 ευρώ και 5 λεπτά με το ρολόι. Υπάρχει κάποιος άλλος να μας πεί που να άλλαξε την κάρτα SIM με καινούργια και να συνεχίζει να μην του λειτουργεί το 3G/4G ? ” Έχω αλλάξει εδώ και μία εβδομάδα στου πατέρα μου που έχανε το σήμα μετά από αναβάθμιση.Πή…

• Για κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά, μου το έκανε και μένα κάποιες φορές.

• Φίλε έχω το Redmi note 2,και έχω πάρει δύο redmi 3s international από Κίνα για το πατέρα και ανηψια αντίστοιχα. Χθες το πρότεινα σε φίλη και το αγόρασε από cosmote μέσω infoguest. Το κινητό είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του και η μπαταρία του βγάζει άνετα δύο μέρες.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από petran7777: “@pechr Έχω την nillkin super frosted σε κόκκινο και είμαι πολύ ευχαριστημένος (εμφάνιση - εφαρμογή) ” Πέτρο είναι αντιολησθητική; Την έξω ξαναδει αυτή τη θήκη, και γενικά της Nillkin οι θήκες κουμπώνουν τέλεια. Ναι είναι και εφαρμόζει πολύ καλά. Με δυσκολεύει λίγο στο να τη βγάλω αλλά χαλάλι. Είναι και πολύ ωραία, ειδικά το Μπορντό(θήκη) δένει τέλεια με το μαύρο(τηλ) ” =============== Νοε 27th 2016, 4:21pm =============== Και για να μη χάνετε τον κα…

• @pechr Έχω την nillkin super frosted σε κόκκινο και είμαι πολύ ευχαριστημένος (εμφάνιση - εφαρμογή) NILLKIN Super Frosted Shield Protective Case For Xiaomi Redmi Note 2 Sale - Banggood Mobile

• Παραγγελία από banggood 2/11 ένα πληκτρολόγιο για φίλο απο σευχελλες post ήρθε σήμερα κανονικά χωρίς τελωνείο.

• Παράθεση από mpidis1974: “Οπότε...αν δεν ενδιαφέρουν κάποιον και τόσο τα νέα features αλλά πιο πολύ η αυτονομία....πόσο πίσω πρέπει να γυρίσουμε ?....5.10.26 για παράδειγμα ? ” Η 6.1.29 που έχω επιλέξει από όταν το πήρα από vickmall δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτονομίας, bug κτλ. Το μόνο που με καίει στις καινούργιες ρομ και το σκέφτομαι είναι οι διπλές εφαρμογές.

• Σήμερα ήρθε το κινητό της ανηψιας από το geek. Μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση τη οποία δεν έκανα, της έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο, viper κτλ. Το 4g της Vodafone καμπάνα εδώ επαρχία που είμαι. Δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ καλά καλά μου το πήρε έφυγε. Θα ήθελα όμως ελληνικά ξέρει κανείς πότε θα πάρει;

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από kritop: “Παράθεση από petran7777: “Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass. ” Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε. ” δεν μιλάμε για NOTE εδώ ” Δε μιλάω για το δικό μου, παρήγγειλα 2 redmi 3s ένα για την ανηψια και ένα στο πατέρα μου. Τώρα τις θήκες τις παρήγγειλα όπως είπα ποιο πάνω και από τι ξέρω για διαφορά μεγέθους σε σχέση με το χωρίς inter…

• Παράθεση από leontatos: “καλημερα,εχω το redmi3s international version και περασα την stable gkalen rom 8.0.5!!!η αλλαγη ρομ επηρεαζει την μπαντα 800mhz η ειναι καθαρα θεμα hardware??? ” Δεν νομίζω αλλά γιατί δεν το δοκιμάζεις;

• Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass.

• Το έφερε και το vickmall,δεν είχα υπομονή και το παρήγγειλα προχθές από το geek. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

• Φίλος μου που έχει επάνω αυτή τη ρομ miui 7 by xiaomi eu 5.10.16 developer με mi recovery 2.0 1, έχει κάποια προβλήματα και θέλει να του περάσω τη ρομ που έχω εγώ miui 7 by xiaomi miui.gr gtv 6.1.29. Λοιπόν έριξα το ζιπακι της ρομ και πατάω instal zip και δεν το βρίσκει μου βγάζει σφάλμα, αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

• Παράθεση από ikont: “Καλημερα. Αφού κατάφερα και έκανα factory reset εγκατέστησα την 6.4.28 αλλά δεν μου ανοίγει το novago. Έτσι λοιπόν έκανα την ίδια διαδικασία με factory reset και έβαλα την 6.5.12. Πάλι μου βγάλει ότι η συσκευή είναι rooted. Ή 6.5.12 δεν είναι stable? ” Όχι φίλε μου αυτή είναι η dev. Δες εδώ. [Ενημέρωση 18-4-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Παράθεση από makis1024: “Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα, έχω ανοίξει και ειδικό τόπικ γιαυτό. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Μάκη ευχαριστώ θα το κάνω αύριο.

• Παράθεση από makis1024: “Πέρνα από πάνω κατευθείαν την ρομ μέσω αναβάθμισης, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι πρώτα ξαδερφάκια gtv και eu. Δεν χάνει τίποτα. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Χωρίς wipe,factory reset δηλαδή θα ειμαστε οκ;Μην έχουμε θέματα και κυνηγάει μετά. Μόλις περαστή θα έχει και τwrp μετά σαν το δικό μου;

• Φίλος μου που έχει επάνω αυτή τη ρομ miui 7 by xiaomi eu 5.10.16 developer με mi recovery 2.0 1, έχει κάποια προβλήματα και θέλει να του περάσω τη ρομ που έχω εγώ miui 7 by xiaomi miui.gr gtv 6.1.29. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω; Σύνδεσα το τηλέφωνο του στο pc(έχει πάρει back up) του έριξα μέσα χύμα το zip της ρομ αλλά επειδή δεν έχει twrp σαν το δικό μου κόλλησα και είπα να ρωτήσω τους ειδικούς πρώτα.

• Παράθεση από strumf13: “Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε η συσκευή προχθές και εχθές την έβαλα...παρατήρησα ότι όταν το κλειδώνω πριν βάλω κωδικό για να το ξεκλειδώσω πάνω δεξιά έχει ένα στρόγγυλο με κάτι σαν λουλουδάκι μεσα (συγνώμη για τη άθλια περιγραφή ) που δεν έχω ιδέα τι είναι....όταν το πατάω κάνει σαν να φορτώνει όμως δεν γίνετε τίποτα και μετά κολλάει και πρέπει να κάνω επανακκίνηση ή να το βάλω σε λειτουργία πτήσεις για να επανέλθει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι μπόρεσα να το κάνω. ” Aυτο είν…

• Αυτό της μουσικής στη μπάρα ειδοποιήσεων δεν φεύγει, οπότε απλά συνηθίστε το.