Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Παράθεση από KostasUK: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από pechr: “ ” Και να είχε backup system και boot και data το mi cloud, εάν είχε πρόβλημα το system από ποιο system να μπεις και να κάνεις restore, αφού δεν έχεις system; γιαυτό πάντα external sd και τα παλιά πέρασμα στον υπολογιστή γιατί πιάνουν πολύ χώρο. ” ” Έτσι ακριβώς,εγώ που δεν πήρα ακόμη sd και πήρα 2,3 backup μου είχε πιασμένη στο τηλέφωνο 10γιγα οπότε τα έστειλα στο pc.
-
Παράθεση από Opanos: “Το έβλεπα από τότε που το πείρα, αλλά όλο το ξέχναγα. Όταν το συνδέω στο pc σε usb 2, μου βγάζει το κλασικό μήνυμα πως This device can perform faster... Να υποθέσω πως η σύνδεση είναι usb3? Άντε να το υποθέσω. Υποθέτω σωστά? ” Σε έμενα όταν το συνδέω με το pc δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο,usb3 να είναι δεν νομίζω.
-
Αρχίσανε τα όργανα... Λοιπόν μου κάνανε παράπονο χθες ότι το τηλέφωνο μου μετά από 3,4 κλήσεις έχει κάποιο πρόβλημα κτλ. Το τσέκαρα σήμερα από το σταθερό μου,έπαιρνα στο κινητό και όντως μετά από τέσσερα χτυπήματα μου βγάζει η κλήση σας προωθείτε. Ενημερωτικά πριν δεν είχα κάποιο πρόβλημα και φοράω την 6.1.29. Και κάτι ακόμα αυτό το είχα από την αρχή, όταν έχω αναπάντητη δεν μου το γράφει στα ελληνικά μου το βγάζει στα αγγλικά(missing call)
-
Παράθεση από MANVLIS: “Όπως μου έγραψε ο nas παραπάνω πηγαίνωντας στο βήμα 2 αφού αντιγράψω τη ρομ στο pc πάω αναβάθμιση και επιλέγω τη ρομ. Εννοείται ότι χαίρομαι που μπήκα σε αυτή την κοινότητα και την παρακολουθούσα αρκετό καιρό. Απλά δεν έχω εμπειρία από φλασσαρίσματα και ρομς! ” Φίλε και εμένα από vickmall έτσι μου ήρθε την κράτησα λίγες μέρες και σήμερα έβαλα την τελευταία dev. Αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι το είχα και εγώ, με την καινούργια μου έβγαλε τις επιλογές κανονικά.
-
Παράθεση από Thracia: “κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ ” Λοιπόν κατέβασα την τελευταία ελληνική ρομ το αρχείο zip. Την έβαλα στο κινητό χύμα, αν χρειάζεται να είναι σε sd πείτε το μου, μπήκα recovery και μου βγάζει τα εξής: 1) dalvik cache το οποίο το έχω τσεκαρισμένο. 2)system 3)data 4)internal storage 5)cache το οποίο επίσης έχω τσεκαρισμένο 6…
-
Παράθεση από Bodai: “Ναι είναι οκ @petran7777. Τσεκαρε στην αρχή αν η συσκευη σου έχει TWRP recovery πγαινοντας στο Ανβάθμιση => 3 τελείες => Recovery Mode. Αν μπει στο περιβάλλον του TWRP αφησε το εκει και κάνε ακριβώς ότι σου λέει ο @Thracia. Το zip της rom μπορεις να το αντιγράψεις και όταν εισαι σε TWRP ” To βρήκα αυτό που είπες 3 τελείες και μου γράφει reboot to Recovery Mode αυτό πατάω;
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από petran7777: “Θα μου πεις ότι αν είχα διαβάσει αρκετά θα το ήξερα ότι εννοεί το zip αρχείο.Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που ανέφερες που ψάχνουν μασημένη τροφή χωρίς να κάνουνε τίποτα. Δεν νομίζω όμως ότι χρειάζονται ειρωνείες! ” κατεβασε την τελευταια ρομ για το τηλεφωνο σου,περασε το zip στο κινιτο,κανε επανεκκινηση σε recovery,κανε wipe cashe wipe dalvik cashe και μετα όπως εισαι στη recovery install την ρομ ” Είναι σίγουρο αυτό φίλε; Μην έχουμε κάνα μπρικαρισ…
-
Παράθεση από pechr: “Μαλλον θα πρεπει να αρχισουν να χρεωνονται οι επιλυσεις και οι αποριες σε τετοιες ερωτησεις που εχουν χιλιογραφτει για να αρχιζουν να διαβαζουν κανεναν οδηγο. Το παραδοξο ειναι οτι γραφεις ποιον οδηγο να διαβασουν και πριν το διαβασουν σε ρωτανε πραγματα που οι απαντησεις υπαρχουν μεσα στον οδηγο. Λες και θελουν να τους τα εξηγησεις με τη δικια τους γλωσσα. Τον αλλον τον λες κανε αντιγραφη επικολληση στον εσωτερικο χωρο και σου απανταει ...αντιγραφη με δεξι κλικ;; ” Αν απευθ…
-
Παράθεση από Opanos: “Λοιπόν λοιπόν,αν και δεν είμαι ακόμη κάτοχος -που θα πάει θα έρθει- παρόλα αυτά μου αρέσει να γνωρίζω τι πρόκειται να πάρω για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων όταν το πειράξω -γιατί θα το πειράξω-, μπορώ να προτείνω 2-3 πραγματάκια, ΑΛΛΑ εγώ θα περίμενα και κάποιον έμπειρο να απαντήσει: Πρώτα πρώτα θα έκανα αυτό Κατόπιν διαβάζοντας προσεκτικά -αλλά πολύ προσεκτικά λέμε- αυτό Επικουρικά δες και αυτό TWRP wipes (το τρίτο μέρος σε αφορά) Αν τα καταφέρεις θα έχεις αυτό που λέμε "Ελλ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Συζητάτε πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί, γιατί κάποιο βιαστικό και μη μελετηρό μέλος του φόρουμ χωρίς να μελετήσει - όχι απλά να διαβάσει- το πρώτο θέμα και τα λινκ που τον παραπέμπουν σε πολύ καλούς και κατατοπιστικούς οδηγούς, άρχισε να κάνει τα δικά του κόλπα. Αν δεν καταλάβετε κάτι, πρώτα ρωτήστε. Θα πάρετε μια μικρή απάντηση και όλα θα τελειώσουν εκεί. Τώρα για ένα απλό και μη υπαρκτό πρόβλημα χάνετε χρόνο και Kb από το φόρουμ. Θα μπορούσε απλά το μέλος πριν …
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από petran7777: “Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από petran7777: “Εγώ έβαλα χύμα στο τηλέφωνο την ρομ που αποσυμπίεσα και κατά την ώρα της αντιγραφής μου έβγαζε διάφορα. ” ΜΗΝ την αποσυμπιέζεις. Περνάς το zip και κάνεις την αναβάθμιση απο τον updater επιλέγοντας αυτό το zip. ” Μάλιστα δηλαδή έκανα πατάτα και τώρα τη κάνουμε που την πέρασα αποσυμπιεσμένη; ” Επανασυνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και πέρασε το zip στο κινητό ” Και με την αποσυμπιεσμένη ρομ που π…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από petran7777: “Εγώ έβαλα χύμα στο τηλέφωνο την ρομ που αποσυμπίεσα και κατά την ώρα της αντιγραφής μου έβγαζε διάφορα. ” ΜΗΝ την αποσυμπιέζεις. Περνάς το zip και κάνεις την αναβάθμιση απο τον updater επιλέγοντας αυτό το zip. ” Μάλιστα δηλαδή έκανα πατάτα και τώρα τη κάνουμε που την πέρασα αποσυμπιεσμένη;
-
Καλημέρα παιδιά έκανα την διαδικασία της καθαρής εγκατάστασης σύμφωνα με τον οδηγό του νήματος. Το 1) βήμα έγινε όλα καλά. Στο 2) βήμα όταν λέει να ρίξουμε χύμα μέσα στο τηλέφωνο την νέα ρομ που κατεβάσαμε τι εννοεί γιατί νομίζω έκανα βλακεία. Εγώ έβαλα χύμα στο τηλέφωνο την ρομ που αποσυμπίεσα και κατά την ώρα της αντιγραφής μου έβγαζε διάφορα. Το αρχείο με το όνομα τάδε υπάρχει θέλετε να αντικατασταθεί; Όπως επίσης μου έβγαζε το τάδε αρχείο μπορεί να μη λειτουργήσει σωστά με αυτή την συσκευή. …
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από petran7777: “Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη;Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία. ” Ναι, θα κατεβάσεις και την αγγλοκινέζικη που υπάρχει μέσα στον οδηγό και θα την περάσεις μέσω του MiFlash για να καθαρίσει τελείως το τηλέφωνο σου αλλά και για να εγκατασταθεί το TWRP Recovery που είναι απαραίτητο. Μόλις περάσεις τη…
-
Παράθεση από panospc: “Ξαναδιάβασε καλά τον οδηγό, δεν αποσυμπιέζεις την ελληνική rom αλλά την κινέζικη fastboot και την περνάς μέσω του MiFlash. Μόλις περάσεις την κινέζικη μετά περνάς την ελληνική. Το link για την κινέζικη fastboot υπάρχει μέσα στον οδηγό ” Φίλε καταρχήν ευχαριστώ εμένα μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable.Πρέπει να κατεβάσω την κινέζικη; Δηλαδή εγώ τι έχω επάνω τώρα σορυ κιόλας αλλά δεν γνωρίζω για αυτό ρωτάω μην κάνω και καμία βλακεία.
-
Καλησπέρα στη παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας μόλις παρέλαβα τα τηλέφωνα από vickmall ένα για μένα και ένα για την ανιψιά μου. Το δικό μου ήρθε με την ελληνική GTV 5.12.17 και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών ενώ το άλλο μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τη διαδικασία να περάσω την ελληνική GTV 5.12.17και στο δεύτερο τηλέφωνο.Θα παρακαλούσα λίγο αναλυτικά αν γίνετε γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με ρομ τηλεφώνου.