Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.

• Παράθεση από Dante: “Μολις εβαλα και την ελληνικη 10.3.1.Ολα μια χαρα. Το twrp απο εδω διορθωθηκε? @geoanto555 ” Με τι τροπο την φλασαρες; Γιατι ουτε εγω εχω περασει ακομα twrp.

• Πλεον ολες οι νεες μητρικες σχεδον ερχονται με usb 3.1 θυρα (μπλε) κ σιγα σιγα η usb 2.0 θα καταργηθει. Οπως κ το δικο μου pc που συνδεσα προσφατα ειναι ετσι. Τι κανουμε για αυτες τις περιπτωσεις;

• Παράθεση από james.: “Παράθεση από amavroudis: “Δεν προσφέρει καμία επιπλέον ασφάλεια να έχεις κλειδωμένο bootloader. Αν πρέπει να επέμβεις μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με ξεκλειδωτο. Έτσι απλά... ” Δηλαδη μονο θετικα, δεν θα εχω το οτιδηποτε αρνητικο.Δεν θα καταλαβω κατι και το τηλεφωνο μου θα ειναι οπως τωρα. ” Φιλε μου κ εγω με global stable ειμαι κ ξεκλειδωτο bootloader (mi 9 se) Δεν εχει καμια απολυτως διαφορα, μονο οταν κανει επανεκινηση το τηλ για λιγα δευτερολεπτα δειχνει κατω απο…

• Γεια σας. Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ειδοποιουμε, προφανως φωροντας στο χερι ειτε smartwatch ειτε mi band, με δονηση πχ, οταν με καλει καποιος στο κινητο. Σιγουρα γινεται αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης. Αρκετα μετρα αποστασης. Η δουλεια μου δε μου επιτρεπει να εχω το κινητο πανω μου, αλλα μπορω τακτικα να πηγαινω να το τσεκαρω εκει που το εχω αφησει. Ετσι ομως εχει τυχει να χασω σημαντικες κλησεις κ σκεφτομαι εδω κ καιρο καποιο τροπο να ειδοποιουμε ωστε μολις καποιος με παιρ…

• Xiaomi Mi 9 SE Global Version Unboxing

Ronnie10 - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, ο καθενας εχει το δικο του τροπο γραφης, δηλαδη αν σου δωσω τη δικη μου συσκευη να το κανει κ σε μενα, αλλα σιγουρα θα ναι θεμα software μιας κ η συσκευη μολις κυκλοφορησε κ θα χρειαστει αρκετα updates να στρωσει. Πχ σε μενα πολλες φορες που γραφω μολις πατησω το κενο με πεταει επιφανεια εργασιας, προφανως καποιες φορες απο τη γρηγοραδα το δαχτυλο παει λιιιγο πιο κατω κ πατιεται το κεντρικο κυκλακι για αυτο κ με βγαζει εκτος. Με την 10.2.2.0 ηρθε συσκευη σου να φ…

Μήνυμα

Ολα καλα, ξεκλειδωμενο πλεον! Μενω προς το παρον με την stock official rom, αφου δε βλεπω καποιο προβλημα και μελλοντικα βλεπουμε. Μετα την ενημερωση του εργαλειου καθαρισμου, στην ασφαλεια, εκει που τα εχει ολα μαζεμενα (σαρωση, βαθια εκαθαριση, ενισχυση ταχυτητας κλπ) δε μπορω να βρω πουθενα την καρτελα Αυτοματη εναρξη. Το αφαιρεσανε;

Μήνυμα

Γυρναει το κινητο οπως την ημερα που αγοραστηκε. Αυτο σημαινει θα χασει κ τα updates; Προχθες μου κανε αλλη μια ενημερωση σε 10.2.5.0 version, με το a Factory reset θα γυρισει στην 10.2.2.0 που ειχε οταν αγοραστηκε;

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Να το ξεκλειδώσεις. Να είναι έτοιμο για τη στραβή που μπορεί να έρθει... Πρόσεξε: θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” Καλο μηνα! Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι σα factory reset? Δηλαδη θα σβηστουν φωτος κλπ;

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Να το ξεκλειδώσεις. Να είναι έτοιμο για τη στραβή που μπορεί να έρθει... Πρόσεξε: θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... ” καλα που μου το πες να παρω back up σε καποια πραγματα. Δε ξερω αν προλαβω σημερα. Αν το ξεκλειδωσω μετα απο λιγες μερες πειραζει; Ξαναθελει εγκριση κ αναμονη;

Μήνυμα

Σημερα ξεκλειδωνω.Να το επιχειρησω η δε χρειαζεται μιας κ λεω να μεινω με την στοκ ρομ κ recovery? Η να το ξεκλειδωσω απλα να υπαρχει ξεκλειδωτος ο bootloader ωστε μελλοντικα αν θελησω βαζω αλλη ρομ twrp...

Μήνυμα

Το στοκ recovery δε υο εχω χρησιμοποιησει ποτε κ εχω την εντυπωση ειναι ολα στα κινεζικα. Ειναι ευκολο; Μπαινεις με power κ vol + οπως στο twrp?

Μήνυμα

Οποτε μπορω να αφησω αυτη τη ρομ; Κ να ξεκλειδωσω bootloader κ να εγκαταστησω twrp με adb fastboot εντολες; Κ οποτε θελω να "καθαριζω" το κινητο κανωντας ενα factory reset (dalvik , cache, data) μεσα απο το twrp κ μολις το ολοκληρωνεται να παταω reboot to system. Ειναι εφικτο ολο αυτο; Γιατι πιο πανω αναφερθηκε twrp κ official rom δε πανε μαζι...

Μήνυμα

Ναι η global version ειναι, φαινεται κ στις unboxing φωτος. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62714/

Μήνυμα

Χρονια πολλα με υγεια πανω απ ολα κ ευτυχια σε σας κ τις οικογενειες σας!! Σημερα μου ηρθε στο κινητο διαθεσιμη stable ενημερωση (δεν την εχω εγκαταστησει ακομα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62713/ Εχω καποιες αποριες. Επειδη θυμαμαι παλια που ειχα παρει το redmi note 3 pro απο κινεζομαγαζο, γενικα τοτε θυμαμαι ολα αυτα τα τηλ συνηθως ειχαν custom roms απο τα μαγαζια που τα πουλαγανε κ λογικο με πολλα bugs. Οποτε περνουσαμε official rom η την ελληνικη απο το φορουμ μας κ ημασταν ησ…

• Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

• Παράθεση από vanni: “Το να φωτογραφίζεις τον ήλιο αν έχει όντως θέμα θα είναι ενδεχόμενος γιατί ανοίγει το κλείστρο και περνάει φως . Εσύ εφόσων δεν έκανες κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα . ” Εννοεις επειδη δεν ειχα τη καμερα σε λειτουργια εκεινη τη στιγμη, αρα κλειστο κλειστρο (δε το γνωριζα καν αυτο), δεν επαθε απολυτως τπτ...

• Γεια σας. Δε ξερω αν ανοιξα στη σωστη ενοτητα αν οχι παρακαλω να το μετακινησετε στη σωστη. Θελω να ρωτησω, αν και πιθανων στους περισσοτερους να ακουστει χαζομαρα η υπερβολικο, αλλα μιας και δε γνωριζω ουτε εχω δει πως ειναι ο φακος της καμερας ενος κινητου μεσα το καθε τι, υπαρχει περιπτωση οταν εκτιθεται στον ηλιο, για κανα λεπτο πχ, να παθει καποιου ειδους "ζημια". Εγω για παραδειγμα το απογευμα οπως οδηγουσα ειχα μπροστα μου τον ηλιο κ πραγματικα με ειχε τυφλωσει ηταν τοσο εντονο στα ματια …

• Προφανως το ειχε ξεκλειδωσει ο προηγουμενος κατοχος...

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Ronnie10 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν είσαι έτοιμος ψυχολογικά μπορώ να σου κάνω ένα σε κανα 30λεπτο. ” Χαχα εισαι ωραιος! Δε χρειαζεται ακομα... Περιμενω μερες για να ξεκλειδωσω bootloader ακομα....

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Ronnie10 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Γίνεται αλλά δεν χρειάζεται. Λευκό θα γίνει με το format + το flash. Να έχεις στην ακρη του μυαλού σου ότι ειναι πολύ νέα συσκευή(αν μιλάμε για το mi9 se) και δεν ξέρει κανείς ακόμη τι κουσούρια θα μπορούσε να έχει ενα λάθος wipe η μια αποτυχημένη εγκατάσταση. ” Οκ. Σε ευχαριστω κ παλι! Οντως ειναι καινουρια συσκευη κ απο οτι βλεπω δεν εχει βγει ακομα καποιο official twrp... Αναμενουμε λοιπον...