Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 120.

• Για να μην ανοιγω ολοκληρο θεμα, εχει κανει κανεις αναβαθμιση του "μαμα" browser; Ειμαι με την ελληνικη stable 7.3.2.0 και πατωντας στα infos του miui πλοηγου αναφερει οτι εχω την εκδοση 7.7.4 Πατησα ελεγχος για ενημερωσεις και μετα απο λιγο εβγαλε υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση και εμενα να πατησω το κουμπι αναβαθμιση. Εκει ομως πεταει μηνυμα ασφαλειας οτι το λογισμικο μου ειναι ρυθμισμενο να μη δεχετε εγκαταστασεις απο αγνωστους πηγες αρχεια. Και αν ηθελα να το αλλαξω μπορουσα μπορουσα να το κανω…

• Δε την εχω περασει φιλε μου για να μπορω να σου πω σιγουρα..

• Παράθεση από DrSaG: “Έχουμε κάνα νέο για την 7.3.5.0 Global stable? Να κάνω το OTA ή θα έχω δράματα πάλι; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Μεχρι στιγμης απο οτι διαβασα σε διαφορα ποστς ενας ειδε καλυτερη διαχειρηση μνημης και αλλος ενας συγκρινε φωτογραφια νυχτα μαλιστα μια ανεμεσα σε 7.3.2.0 και 7.3.5.0 και ηταν καλυτερη στην 7.3.5.0 μακαρι να ισχυουν..

• Δοκιμασα να δω τι κανει στα notifications μια επιλογη που λεει Στιγμιοτυπα. Απο οτι ειδα κανει screenshot και αποθηκευει φοτο στη καρτελα Τοπικο, διπλα απο το αλμπουμ. Πηγα να το διαγραψω πατωντας το κρατημενο και μολις πατησα ναι για επιβεβαιωση εβγαλε μηνυμα οτι δε γινεται να το διαγραψω γιατι ειναι αρχειο συστηματος.. καμια ιδεα?? Edit Ακυρο το βρηκα. Επρεπε να πατησω αλλη μια φορα στην εικονα ωστε να με βαλει μεσα και να το διαγραψω απο εκει. Εγω μαλλον την πρωτη φορα προσπαθησα να σβησω ολο…

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από geoanto555: “@Ronnie10 στο ξανα είπα.. Μην ασχολείσαι τόσο με το κινητό. ” εννοεις ότι αντεξες κ το διάβασες όλο το μήνυμα του? ” Αν θες εξηγησες μας τι εννοεις. Ειχα μια απορια εκεινη τη μερα και την εξεφρασα οπως ο καθενας μας εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο ειτε γραψει 2 σειρες ειτε 52. Αυτο εγινε σχεδον μια βδομαδα πριν, 13 σελιδες πισω και απο τοτε εχουν αναρτηθει ενα σωρο ερωτησεις και απαντησεις. Και στη τελικη κανενας δεν ειναι αναγκασμενος να διαβασ…

• Παράθεση από DaRk_dOg: “Να και ένα πρόσφατο reference από γνωστό site Νέες διαφημίσεις στο Android μας λένε ότι έχουμε ιό αλλά εμείς συνεχίζουμε να μην ψαρώνουμε! | Dr. Android Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ακριβως οτι μου εβγαλε. Αναφερει και τη δονηση που κανει το κινητο και ακομα δεν εχω καταλαβει πως το καταφερνει αυτο με τη δονηση... Οπως ανεφερα στο πρωτο ποστ το μονο που με αγχωνει ειναι οτι το αντιμετωπισα λαθος.. Δεν επρεπε να παταω back γιατι εωγαζε παλι καινουρια διαφημισ…

• Παράθεση από pechr: “Οπότε καταλήγουμε ότι είναι θέμα ιστοσελίδων;;; ” Απο οτι εχω καταλαβει ναι.. Σε μενα τουλαχιστον μου τα πεταει σε καποιες συγκεκριμενες ιστοσελιδες.. Οχι οτι εχω μπει και σε πολλες μεχρι τωρα.. αλλα φανταζομαι ποσες υπαρχουν στο διαδικτυο...

• Εμενα με Miui πλοηγο παντα τα βγαζει. Επισης σηεμρα δοκιμασα opera ο οποιος εχει ενσωματωμενο adblocker και παλι βγαινουν οι σελιδες αυτες... Ακριβως ιδια συμπεριφορα με το miui browser. Δοκιμασα μολις με firefox στις συγκεκριμενες σελιδες που μου βγαιναν αυτα, εβαλα το adblock plus και δεν εμφανιστηκε τπτ απολυτως! Το μονο που με χαλαει στον firefox ειναι στο facebook ολα τα thubnails τα δειχνει θολα.. Ο miui τα δειχνει πεντακαθαρα.. δε ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση του mozilla, Εψαξα δε βρηκα κ…

• Παράθεση από pechr: “αυτό που γράφει ο @lallasgr είναι το πιο ορθό. spam είναι αυτά που σου πετάγονται στην οθόνη, ψαρωτικά μηνύματα για να νομίζεις ότι έχεις μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό. Μόνο σε ένα έχω μία αμφισβήτηση... δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του android αλλα των ιστοσελίδων που μπαίνεις. ” Φιλε μου αναφερω στην πρωτη εικονα που δοκιμασα να μπω.. δε λεω οτι δε γινεται χαμος παντου.. σε πολλες ιστοσελιδες.. παντου. Εγω μολις επεστρεψα απο φλασαρισμα και μαλιστα απο καθαρη εγκαταστα…

• Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Εχει και ο chrome adblock? Αν ναι ποιον θεωρειται καλυτερο αναμεσα σε chrome και firefox στο να κοβει διαφημιστικα και να μην "κοιμαται" ? Λεω να δοκιμασω με Firefox...

• Παράθεση από chrdes: “@Ronnie10 αυτά συμβαίνουν γιατί μάλλον έχεις πειραγμένη ρομ. Βάλε την ελληνική και θα φύγουν. Δεν είναι ιοί αλλά διαφημίσεις. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” Την ελληνικη stable 7.3.2.0 φοραω φιλε μου...

• γεια σας.. πριν λιγες μερες εκανα φλασαρισμα ξανα τη ρομ προληπτικα γιατι νομιζα πως εχω κολησει Virus μιας και δεν εχω την εμπειρια με τα android ωστε να ξερω αν εχω κολησει σιγουρα η οχι... Ειχα επισκεφτει τον forum μας απο τον μαμα browser και μετα απο λιγο γεμισα σελιδες που λεγανε εχω ιο θα καταστραφει η σιμ κλπ κλπ... Αφου λοιπον κοιταξα για αλλον browser αποφασησα να βαλω τον opera μιας και υποστηριζει πως εχει adblock ενσωματωμενο. Πριν λιγο λοιπον δοκιμασα να ξαναμπω στο φορουμ μας και …

• Καταρχην χιλια ευχαριστω ολους πραγματικα που διαβασατε το θεμα αυτο και απαντησατε!! Σημερα οταν μπορεσω και βρω χρονο θα κανω τις εξης ενεργειες που μου προτεινε ο φιλος michael. Σαν πρωτη φαση θα κατεβασω το update της twrp 3.0.2-2 και θα το αποθηκευσω στην ιντερναλ με ονομασια update.zip Επειτα θα μπω twrp -> ινσταλ και βρηκω το Update και ξεκιναει το φλασαρισμα. ΜΕτα reboot το κινητο να ξαναμπει σε twrp να δω οτι περαστηκε μια χαρα. Να ρωτησω επειδη οπως ανεφερα δοκιμασα λιγες αλλαγες μεσα …

• Καλησπερα . Να σας πω τη μεγαλη ταλαιπωρια που εφαγα με το ερορ αυτο και τελικα ακρη δε βρηκα. Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο. Ας τα παρω τα πραγματα απο την αρχη. Ειχα ηδη την ελληνικη stable 7.3.2.0 αλλα για δικους μου λογους ηθελα να κανω στο κινητο μια τελειως καθαρη εγκατασταση και να ξαναπερασω την ελληνικη stable 7.3.2.0 απο την αρχη. Ο τροπος που διαλεξα ηταν να περασω τη ρομ την ελληνικη σε μια sdcard του κινητου. και επειτα full wipe. Μπηκα δηλαδη απο twrp (3.0.2-1) και στο wipe επ…

• Καλησπερα παιδια. να γραψω και εγω εδω μια περιεργη ερωτηση-περιπτωση μιας και με εχει φαει το αγχος τις τελευταιες μερες λογο του οτι το κινητο δεχτηκε το πρωτο του κοπανημα. Την εφαγε στη πανω δεξια γωνια και οπτικα δε φαινεται απολυτος τπτ. Σε αυτο βοηθησε και η θηκουλα αν και πολυ λεπτη. Αυτο που με σκεφτηκα λοιπον ειναι το εσωτερικο σε τι κατασταση ειναι απο τον αποτομο εντονο κραδασμο που δεχτηκε και επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τη τεχνολογια πλακετες τσιπ κλπ κλπ δε ξερω αν ειναι…

• Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “παιδια το εχει παρει κανενας απο Gearbest με ποια ρομ ερχεται; ” Εγω φιλε μου πριν λιγο καιρο. Αν δε τους πεις τιποτα το στελνουν με τη multilingual 7.1.99.99 καπως ετσι αν δε κανω λαθος... Προβληματικη ρομ και εννοειται καλο ειναι να την αλλαξεις οταν με το καλο παραλαβεις

• Εχεις δικιο. Βλεπω στο google πολλους χρηστες αναφερουν οι μισοι εχουν τον εναν sensor οι αλλοι μισοι τον αλλον.. Αν ισχυει κατι τετοιο δε μου κανει εντυπωση μιας και ειχα "βιωσει" κατι παρομοιο περυσι με την action camera yi η οποια μαλιστα ειχε 5-6 διαφορετικες εκδοσεις με διαφορες στο hardware της. Ενα απο αυτα ΚΑΙ στη καμερα. Δηλαδη σε καποιες xiaomi yi καμερες τα lens ηταν με IR filter ενω σε καποιες αλλες ηταν χωρις. ΥΓ. και εγω με s5k3p3_f16s01c

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Ronnie10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Δεν κάνεις κάτι λάθος @Ronnie10 απλά το λογισμικο του φορουμ εχει script που τα συμπιέζει αυτόματα για εξοικονόμηση χώρου στον server.. ” Ααα ενταξει τοτε!! Μια χαρα! και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω τι φταιει! Ολα καλα λοιπον!! Thank you!

• Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Επειδη στα android δεν γνωριζω και πολλα και στο πως συμπεριφερονται οι ιοι, αν φαινονται καπου και ειναι απλα εφαρμογες, η μπορουν να αλλαξουν οτιδηποτε μεσα στο system. Πχ στα windows ξερω οτι υπαρχουν καποιοι που μπορουν να σου καταστρεψουν και το system32 και σε στελνουν για φορματ. Εδω στα κινητα ομως δε ξερω τι γινεται.. Και επειδη θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να ειμαι σιγουρος πως θα εχω ενα καθαρο λογισμικο, αν του κανω προληπτικα ενα factory…

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Ronnie10 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

καλυτερα απο πριν σιγουρα. Αλλα και παλι δεν ειναι οι διαστασεις που ειναι η original φοτο στη συσκευη.. Επισης το μεγεθος εδω το ανεβασε 434kb και στη συσκευη ειναι 4.91ΜΒ... Δε ξερω τι λαθος κανω..