Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από derveni: “ ” Την έχουμε δώσει ως XTRV από εχθές Χρήστο... >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote6Pro_V11.0.3.0.PEKMIXM_v11-9.zip ” Δεν το είδα αδερφέ καλώς πάντα ένα βήμα πιο μπροστά

• Ήρθε σε κανέναν άλλο η είμαι ο πρώτος ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66944/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66945/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66946/

• @SofiaM Ποια περιοχή είσαι ?

• Σε redmi Note 6 pro ήρθε κανονικά το μήνυμα από το 112, σε redmi 5 Plus, redmi 8 και redmi 6, τα 3 κινητά ήταν στο ίδιο σημείο δηλαδή και στην ίδια κυψέλη δεν ήρθε ποτέ το μήνυμα, αυτό οφείλεται στο ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμο το σύστημα ώστε να αναγνωρίζει όλα τα κινητά, είναι τεχνικό το θέμα και θα διορθωθεί πολύ σύντομα η αστοχία οφείλεται ότι δοκιμάζετε το σύστημα σε Πανελλαδικό επίπεδο, σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι όλα τα κινητά είναι με Global rom αλλά αυτό δε…

• Ηχογράφηση κλήσεων

derveni - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Παράθεση από A_S: “πως βάζω xrtv?είμαι λίγο άσχετη ” Για να καταλάβω θα κάνεις όλο αυτό με έπαθλο την ηχογράφηση ? Μια χαρά app κυκλοφορούν στο Google Play εδώ σε λίγο καιρό θα απαγορεύεται σε όλους, και στο φινάλε δεν νομίζω να σου δίνει και κάτι συν ότι είναι Ποινικό Αδίκημα.

• Xiaomi mia3 rom miui

derveni - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

@skiathos Μην ανησυχείς για την φίλη μου εγώ της το έκανα για το δικό σου να ανησυχείς αν προχωρήσεις

• Xiaomi mia3 rom miui

derveni - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από skiathos: “Υπάρχει περίπτωση να βγει ρομ miui για το mia3? ” Κάτσε όπως είσαι Καρντάση έχει δοκιμαστεί σε φίλη μου θα έχεις brick και η επαναφορά αν δεν έχεις πάνω από το μέσο όρο δεν θα το επαναφέρεις, κάτσε εκεί γιατί θα έλεγες ανάθεμα την ώρα.

• @Ippo Cratis Έχει βάση αλήθειας αυτό που λες αλλά..................... αν σου έλεγα κάποιες real story περισσότερο θα προσεχές το κινητό σου παρά το παιδί σου. Αλλά αυτοί που πραγματικά ανησυχούν για τέτοια λογισμικά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι άλλοι απλώς έχουν φαντασιώσεις και έχουν την μύγα από τον παράνομο έρωτα τους.

• @Alkis mi a2 Ένα πράγμα θα σου πω σαν ειδικός αν δεν πρόκειται για Βιομηχανική Κατασκοπία τότε cherchez la femme να είσαι σίγουρος 100% για αυτό.

• Παράθεση από dextergsxr: “παιδια κατοχος του Mi 9t pro και αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα με την διαφορα οτι δεν δουλευει ουτε η εναλακτικη του 1000 διοτι με συνδεει με κεντρο αλλης πολης... υπαρχει καποιο αλλο τρικ??? εχω global rom αν βαλω την eu η custom το προβλημα θα λυθει??? ευχαριστω εκ των προτερων... ” Σε παραπέμπει αλλού γιατί η κεραία καλύπτει την περιοχή και φυσικά και την διπλανή πόλη, να υποθέσω ότι η πόλη σου είναι στα όρια του Νομού.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66169/

• Σε αυτήν αναφέρομαι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66168/

• Για όσους έχουν official rom έδωσε update να γνωρίζουν τα μέλη.

• Cosmote data authentication error 29

derveni - - Mi-8 PRO (Equuleus)

Μήνυμα

Κάνε και καμιά επανεκκίνηση το κινητό, η κάρτα cim είναι καινούργια ?

Μήνυμα

Κορίτσια η υπομονή είναι Αρετή

Μήνυμα

Η cosmote είναι μακράν η καλύτερη εταιρεία και θα είναι κάτι παροδικό λόγω εργασιών.

• Κλοπή

derveni - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Να έχεις το ίδιο Mi Account πολύ απλά

• Παράθεση από johnbakk: “Βρήκα τι θα κάνω θα επαναφερω τον υπολογιστή σε προγενέστερη κατάσταση θα διαγραφούν όλα θα κάνω τα βήματα από την αρχή.Και ο Θεός βοηθός - μερες που είναι χα χα χα χα. Το πολύ πολύ θα παραγγείλω άλλο λεφτά έχουμε - λέμε καμία μαλ@@ια να περνα η ώρα χα χα χα ” Βρε τι σχέση έχει το PC, όταν βάλεις μπρος ενημέρωσε μήπως υπάρχει διαθέσιμος κάποιος να σε βοηθήσει

• Ελληνική ROM?

derveni - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Η συγκεκριμένη rom δεν έχει αναφερθεί με πρόβλημα γιατί είμαι στην ομάδα της beta tester στο Παγκόσμιο forum, εκτός από το σπίτι σου το έχεις δοκιμάσει και αλλού ? Σύντομα θα έρθει update αλλά όχι άμεσα. Σου το κάνει και αλλού αυτό ? Μήπως έχεις θέμα εσύ με το router σου.

• Όταν το καταφέρεις θα νιώσεις ηδονή να είσαι σίγουρος αδερφέ. Ξεκουρασου και το απόγευμα δοκιμάζεις ξανά, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.