Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προβλημα αναβαθμισης redmi 4x
8@nos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣυνεχίζει να σου βγάζει το πρόβλημα αυτό με το ID όπως δείχνεις στη παραπάνω φώτο? Δεν υπάρχει νεότερη έκδοση!!
-
@bluekamikaze Τίποτα φίλε μου να 'σαι καλά Κοίτα κι εδώ οδηγό για ARΩMA ==>[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
-
@bluekamikaze Οι ίδιες rom είναι απλά το script ΑRΩΜΑ σου επιτρέπει να διαλέξεις εσύ ποιες εφαρμογές θες και ποιες όχι να εγκαταστήσεις από την αρχή του φλασαρίσματος Προτείνω ΑRΩΜΑ
-
8@nos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΒρε ναι στην 8.5.2 θα μείνει....συνεχίζει όμως να βγάζει το ίδιο πρόβλημα?
-
8@nos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑκολούθησε αυτό τον οδηγό και ξαναπροσπάθησε να δούμε ==>Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
-
Δεν έχεις δημιουργήσει Mi και google λογαριασμό? Σίγουρα θα έχεις δεν γίνεται αλλιώς!! Μπορείς να ενεργοποιήσεις συγχρονισμό Αν μπορείς να ανεβάσεις και μια φωτογραφία από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε πολύ. Αφού όπως και να έχει έχεις φυλαγμένα αυτά που χρειάζεσαι μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ==>Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults)
-
προβλημα μικρόφωνο
8@nos - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑφού λειτουργεί κανονικά δεν είναι θέμα hardware!! Τι rom έχεις? Για δείξε μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “να ρωτήσω και εγώ αν γίνεται και σε stable ελληνική rom να διαγράψεις τον πλοηγό ή άλλες εφαρμογές από το /system/priv-app χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ ” Βάλε ARΩMA που σου επιτρέπει να διαγράψεις αυτά που θες χωρίς πρόβλημα....σε stable με τον τρόπο που λες μην το κάνεις, όπως πολύ σωστά σου είπε και ο @makis1024
-
Παράθεση από teddukos94: “παιδια, Δευτέρα φεύγω Κίνα και σκέφτομαι να τσιμπήσω κανένα κινητό απο εκεί.. τι προτείνετε; ” Παράθεση από flowin_through: “Ναι, αλλα τι τιμες παιζουν εκει; στυλ gearbest? ” Παράθεση από spideman3: “Αν θυμάμαι καλά σε συζήτηση εδώ νήμα το ποιο ασφαλές κατάστημα αγοράς είναι τα mi store. Για να μην πάρεις μαϊμού συσκευή. ” Λοιπόν παιδιά εμένα το κινητό μου το έφερε άτομο που πήγε στη Κίνα και δεν μπόρεσε να το πάρει από Mi store που του είπα γιατί ήταν αρκετά μακριά και…