Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ό,τι έγινε έγινε τώρα.....Θέλω να πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο θα το σώσεις το κινητό
-
Factory reset από twrp έκανες?
-
Δες πίσω από την συσκευή στο αυτοκόλλητο ή στο κουτί από πίσω στα χαρακτηριστικά αν γράφει κάπου 2015112 ή 2015161, ποιον αριθμό έχεις?
-
Καλό είναι να κάνεις και factory reset πριν για να γίνει καθαρή εγκατάσταση (Φαντάζομαι να έχεις κρατήσει backup γιατί θα τα χάσεις όλα).
-
Δείξε μια φώτο από Ρυθμισεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι rom φοράς
-
Καλά βρε φτιάχνεις καλώδιο, τώρα ετοιμάζεσαι για jtag και δεν ξέρεις ποια rom φλάσαρες? Στη τύχη κατέβαζες rom και όποια κάτσει? Πάλι καλά έβαλες rom για snapdragon Όταν λέει για JTAG κάτι τέτοιο εννοεί, πάρε μια ιδέα
-
@Kalogiros Ioannis Μίλα με Χρήστο @derveni αφού βλέπω είσαι στη Λάρισα για βοήθεια Αλλιώς θα έλεγα κι εγώ να βάλεις τα windows 7 έστω και σε εικονική μηχανή και φυσικά ελπίζω να έχεις βάλει drivers στο pc ==>Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πρώτα απ'όλα άνοιξε το αρχείο ως διαχειριστής.
-
@bourdan Κοίτα το σίγουρο είναι ότι η περίπτωσή σου δεν είναι εύκολη και χρειάζεται υπομονή Τα xiaomi είναι βέβαια πολύ σκληρά για να πεθάνουν Είπες ότι έχεις δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς, δοκίμασε power button & volume + & volume - όλα πατημένα ταυτόχρονα,συνδέεις το καλώδιο στο pc συνεχίζοντας να κρατάς πατημένα τα 3 κουμπιά για λίγη ώρα για να δεις μήπως μπει σε download mode.....ακόμα και αν δεν μπει, δοκίμασε volume - & power μήπως και μπει σε fastboot mode αλλά και volume + & power μήπ…
-
Καλώς ήρθες Κάνε πρώτα αυτό ==>Οδηγός Επαναφοράς Εργοστασιακών Ρυθμίσεων (Factory Defaults) μήπως φτιάξει. Δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση της infoquest άμα ξεκλειδώσεις bootloader, αλλά όπως και να 'χει στη τελική μπορείς να βάλεις official rom, να ξανακλειδώσεις bootloader και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση Ρίξε μια ματιά κι εδώ αφού είσαι καινούργιος ==>Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
-
Φτιάξε άλλο....για να το ξεμπρικάρεις χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader
-
Κάνε πρώτα αυτό ==>Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
-
Εγώ στη θέση σου θα έκανα factory reset και επαναφορά τη προηγούμενη έκδοση rom από nandroid backup που έχω κρατήσει και μετά αφού λογικά θα δουλεύουν οι εφαρμογές χωρίς πρόβλημα θα ξαναδοκίμαζα ν'αναβαθμίσω στη καινούργια έκδοση (μπορείς φυσικά να ξαναβάλεις τη παλιά και να μείνεις εκεί αν θες ).
-
Παράθεση από em56464: “φιλε @dnomikos δεν έχει επιλογή για τον καθαρισμό της εφαρμογής αναβάθμιση και μηνύματα( το πρόβλημα μετά από 3 ημέρες επανήλθε)επίσης εχθές κάποια στιγμή έχασα ενώ το είχα δουλέψει τον σκάνερ δεν βρίσκω ούτε το εικονίδιο στα εργαλεία της miui!!!!! ” Φαντάζομαι εννοεί αυτό: Ρυθμίσεις ==> Εγκατεστημένες Εφαρμογές ==> Αναβάθμιση ==> Αποθηκευτικός χώρος ==> Καθαρισμός δεδομένων, Διαγραφή μνήμης.