Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 111.

• Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα ομαδα ειχα στο παρελθον διαφορα xiaomi οπως redmi note 3 kenzo mi8 και κατέληξα να εχω μεχρι σημερα εδω και τρια χρονια galaxy s9 plus απλος πλεον το τηλέφωνο αυτο εχει φαει τα ψωμιά του και σκεφτόμουν και λογού κόστους το poco f3 σαν επιλογή . τι προβλήματα μπορεί να συναντήσω στο Poco f3 τι bugs επισης εχω διαβάσει οτι η καμερα του ειναι μετρια ισχυει ? υπάρχει gcam βελτιώνεται αρκετά ή να περιμένω με την νεα χρονια τα καινουργια τηλεφωνα της xiaomi? εχετε …

• Να ρωτήσω τι διαφορές έχει η XTRV από την XiaomiEU?

• Παράθεση από johni41: “Καλημέρα! Είμαι με την τελευταία xtrv stable 12.5.18. Παρατήρησα σήμερα ότι στο Netflix παίζει sd.... Έχει δει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Μέχρι πριν λίγο καιρό που είχα δει στο κινητό Netflix ήταν σε hd. Τώρα στα settings γράφει σαν μέγιστη ανάλυση το sd. ” εχασες το L1 certificate , αυτό συνήθως είναι λάθος των developers από ότι έχω διαβάσει στο telegram. Ό μόνος τρόπος ειναι να πας πίσω σε stock MIUI μέσω fastboot για να το ξαναπάρεις,

• Καλησπέρα φίλε, δεν υπάρχει κατάλληλη rom, υπάρχει κατάλληλη rom για εσένα καθώς ολοι έχουμε διαφορετικά γούστα, αν σου αρέσει το miui περνα miuiVN ή xtrv ειναι δυο απο τις καλύτερες επιλογές αυτή την στιγμή αν και το τωρινό build της xtrv νμζ έχει θέμα με την μπαταρία , είμαι σίγουρος τα παιδιά θα το φτιάξουν σύντομα. Εγώ είμαι σε hOS καθώς δεν μου αρέσει καθόλου το miui και το έχω λατρέψει! 2 Δεν brickαρει τοσο εύκολα λόγο του a/b , δεν αλλάζει κάποια διαδικασία απλά όταν θες να αλλάξεις rom π…

• Απο την στιγμή που πήρε τηλέφωνο κινητό του έχω περάσει της Παναγίας τα μάτια. Η πιο stable rom κατά την γνώμη μου είναι η hOS , εσείς τι έχετε περασμένη ?

• Παράθεση από americ: “για καποιο λογο δεν βλεπει την ρομ μετα το φορματ data..τι πρεπει να κανω ” ψάξε στο /data/ όχι στο data/0 που είναι το default Παράθεση από NasDriver: “Format data > reboot recovery > σύνδεση στον υπολογιστή αντιγραφή εκ νέου και δεν την βλέπει ? ” ούτε με adb push?

• Παράθεση από teobitoulas: “Καλησπέρα παιδιά! Χρησιμοποιώ gcam για να τραβάω βίντεο στα 4k 60fps . Όταν όμως τα βλέπω απο εκεί που παίζει κανονικά το βίντεο πάει ξαφνικά σαν slow motion για 1-2 δευτερόλεπτα σαν να κολλάει και μετά συνεχίζει. Δοκίμασα με vlc και δεν το κάνει απλά νιώθω σαν να μην είναι 60fps. Σε pc που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Οπότε μάλλον φταίνε οι players. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό player που να μην έχει τέτοια θέματα; ” ποια ROM έχεις?

• Poco F3 ( alioth ) Review

CodeFox - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον Review που έκανες στην συσκευή. Μόλις πήρες και το μετάλλιο του Reviewer ” παρακαλώ, μιας και δεν υπήρχε κάποιο πήρα την πρωτοβουλία και έκανα εγώ Παράθεση από AgisP: “Ωραιο review. Συμφωνω σχεδον σε ολα, το μονο που δεν μου εχει τυχει ειναι αυτο με το modem που λες.Για εμενα μακραν το πιο εκνευριστικο ειναι το proximity sensor.Να προσθεσω στα αρνητικα για εμενα το γεγονος οτι συνεχεια απανταει τις κλησεις οταν ειναι στην τσεπη μου. Ποι…

• Poco F3 ( alioth ) Review

CodeFox - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

XIAOMI POCO F3 REVIEW Μετά από περίπου ένα μήνα με το Poco F3 πιστεύω ήρθε η ώρα για ένα ειλικρινες review χωρίς να κρύψουμε τις αλήθειες Πρώτα από όλα η γενική εικόνα του κινητού ειναι καλή , για 300ευρώ ( όχι παραπάνω ) το κινητό αξίζει και με το παραπάνω αν φυσικά δεν είσαι "ψείρας". Δεν θα μιλήσω πολύ για το miui καθώς το απεχθάνομαι, το χρησιμοποίησα 1 βδομάδα και περνάω custom aosp rom σε ότι κινητό πιάνω στα χέρια μου, αν και αυτό είναι προσωπικές προτιμήσεις. Αρχικά θα μιλήσω για τα θετ…

• Παράθεση από Michail Tsimpliarakis: “Σχετικά με το 3) εννοώ εφαρμογές οπως η εκκαθάριση του miui που είναι το clean Master, το οποίο έχει αφαιρεθεί και από το Playstore ως Spyware, εφαρμογές τύπου joyese που είναι για τις δισφιμησεις στο miui κτλπ, ακόμα και το App Vault απορώ γτ υπάρχει αφού είναι στα κινέζικα και όλοι βάζουν στο -1 το Google discover. Εφαρμογές όπως ο mi Browser επίσης έχουν κατηγορηθεί για κατάσκοποι και λογικά όλοι όσοι βάζουν xtrv δεν τον χρησιμοποιούν καν. Μπορώ να δώσω κα…

• Παράθεση από Michail Tsimpliarakis: “Σχετικά με το 3) εννοώ εφαρμογές οπως η εκκαθάριση του miui που είναι το clean Master, το οποίο έχει αφαιρεθεί και από το Playstore ως Spyware, εφαρμογές τύπου joyese που είναι για τις δισφιμησεις στο miui κτλπ, ακόμα και το App Vault απορώ γτ υπάρχει αφού είναι στα κινέζικα και όλοι βάζουν στο -1 το Google discover. Εφαρμογές όπως ο mi Browser επίσης έχουν κατηγορηθεί για κατάσκοποι και λογικά όλοι όσοι βάζουν xtrv δεν τον χρησιμοποιούν καν. Μπορώ να δώσω κα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “ [b][i][u]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11/08/2021)[/u][/i][/b]” Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσουμε τον updater από το να ψάχνει όλη την ώρα για το νέο build? Στην global είχε ένα κουτάκι που το έκανες αποεπιλογή , που όμως δεν είναι παρών στην xtrv

• Παράθεση από MIUI_ART: “ [b][i][u]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11/08/2021)[/u][/i][/b]” Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσουμε τον updater από το να ψάχνει όλη την ώρα για το νέο build? Στην global είχε ένα κουτάκι που το έκανες αποεπιλογή , που όμως δεν είναι παρών στην xtrv

• για όποιον εδιαφέρεται ανέβασα ενα cyberpunk bootanimation το οπόιο μπορείτε να βρείτε εδώ

• Cyberpunk 2077 - Boot Animation .mtz

CodeFox - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition/OxygenOS 11 Boot Animation για MIUI 12 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι μια μέθοδος NON-ROOT και δοκιμάστηκε σε MIUI 12 Global ROM / σε XTRV / και MIUIVN Το OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition κυκλοφόρησε σε ορισμένες χώρες, ειδικά στην Κίνα, το οποίο έχει το εξαιρετικό UI και τα κινούμενα σχέδια του παιχνιδιού Cyberpunk 2077. δημιούργησα το αρχείο .mtz για τους χρήστες του MIUI για να τους βοηθήσω να εγκαταστήσουν εύκολα το boot animation Εγκατάσταση σε MIUI GLOBAL 1.Κατεβάστε το…

• Παράθεση από Michail Tsimpliarakis: “Καλησπέρα, συγγνώμη εάν αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος, αλλά θα ήθελα να προτείνω κάποια πράγματα για τις Xtrv roms, προσωπικά τρέχω την Stable στο Poco F3. ...” 1) Οσο για το bootanimation, είμαι πιο πολύ του minimal γιαυτό και συμφωνώ, παρόλο που ειναι εύκολο να το αλλάξεις δεν φαινεται ωραίο στο μάτι.Γούστα ειναι αυτά. 2) Παντα θα ειναι λίγο πίσω τα security patches μέχρι να περαστούν στην XTRV από την china 3) Ποιές εφαρμογές εννοείς?Πιστεύω είναι αρκε…

• Παράθεση από Michail Tsimpliarakis: “Καλησπέρα, συγγνώμη εάν αυτό δεν είναι το κατάλληλο μέρος, αλλά θα ήθελα να προτείνω κάποια πράγματα για τις Xtrv roms, προσωπικά τρέχω την Stable στο Poco F3. ...” 1) Οσο για το bootanimation, είμαι πιο πολύ του minimal γιαυτό και συμφωνώ, παρόλο που ειναι εύκολο να το αλλάξεις δεν φαινεται ωραίο στο μάτι.Γούστα ειναι αυτά. 2) Παντα θα ειναι λίγο πίσω τα security patches μέχρι να περαστούν στην XTRV από την china 3) Ποιές εφαρμογές εννοείς?Πιστεύω είναι αρκε…

• Παράθεση από teobitoulas: “Καλημέρα παιδιά! Εχω ενα θεματακι μετα το update σε 12.5.3. Το κινητό κάνει restart μόνο του μια φορα στις 3 μέρες περίπου. Έχει τύχει και να το χρησιμοποιώ και να το κάνει χωρίς να κολλήσει , απλά έκανε restart. Οπως και μια φορά χωρίς να το χρησιμοποιώ το είδα να κάνει μόνο του restart. Ξέρετε αν είναι θέμα λογισμικού κι αν θα διορθωθεί; ” 99% είναι θέμα λογισμικού εκτός αν σου έχει πέσει νερό και βραχυκυκλώνει όπως έκανε εμένα στο whyred μου πριν κάνα χρόνο . Δοκίμα…

• Παράθεση από Lekkas1982: “Φίλε μου δεν έχω ιδέα τι λες, απλός χρήστης είμαι. ” βήματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε με το που παραλάβουμε ένα κινητό XIAOMI

• poco-f3-5G-pc-banner.jpg Αυτός ο οδηγός είναι αποκλειστικά για το Xiaomi Poco F3 / K40. Για να τον ακολουθήσουμε θα πρέπει να έχουμε ξεκλειδώσει τον bootloader 1. Αν δεν το έχεις κάνει διάβασε εδώ: "Ξεκλείδωμα Bootloader" 2. Αν είμαστε σίγουροι ότι το κινητό είναι ξεκλείδωτο με official τρόπο μπορούμε να συνεχίσουμε. 3. Πρώτα απ όλα θα ξεκινήσουμε με έναν έλεγχο bootloader 4. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Ας αρχίσουμε λοιπόν Πρέ…