Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 111.
-
Παράθεση από Lekkas1982: “Καλησπέρα, μόλις χτες πήρα το παραπάνω κινητό. Μετά από κάθε επανεκκίνηση χάνονται οι ήχοι ειδοποιήσεις. Το επαναφέρω μόνο όταν πάω να παίξω λίγο με το μενού του ήχου. Ακόμα μου λέει αποτυχία ενεργοποίησης δακτυλικου αποτυπώματος. Έχω ήδη βάλει pin ή μοτίβο. Αρχίζω και χαλιέμαι ήδη. ” περνα την stock miui μια φορά από mi flash και δες αν στρώσει
-
Παιδιά δυστυχώς σταμάτησα να είμαι κάτοχος του whyred (έφυγε στο δρόμο και το πάτησε αμάξι) μπορώ να πω ότι ήταν ένα εκπληκτικό κινητό και το είχα περιπου 3-4 χρόνια.Τα custom roms που έχω περάσει (μέχρι και Kali nethunter πέρασα ) στο τι έχει υποστεί ( έκανε μπάνιο με την μάνικα ) με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι για εμένα το συγκεκριμένο κινητό είναι ένα από τα καλύτερα που είχα. Σήμερα ήρθε το Poco f3 ( alioth ) μου και από την πρώτη στιγμή με γαργαλάει να του περάσω xtrv Θέλω να ευχαριστήσω όλα…
-
Παράθεση από Angelo_95: “Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κάποια gcam? Έχω την linageos 17.1. Δεν έχω ξανά χρησιμοποιήσει και θέλω κάτι που να δουλεύει γιατί η κάμερα της linage είναι για τα σκουπίδια.. ” #BestStable Telegram: Contact @Gcamdownloadswhyred Config : Telegram: Contact @Gcamdownloadswhyred
-
Καλησπέρα στην ομάδα! σε αυτό τον οδηγό θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε ένα custom splash screen για το Whyred σας - 1ο βήμα : Κατεβάζουμε το εργαλείο από ΕΔΩ και το κάνουμε αποσυμπίεση - 2ο βήμα : Κατεβάζουμε όποιαδήποτε εικόνα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αρκεί να είναι 1080x2160 pixels - 3ο βήμα : Στον φάκελο pic βάζουμε τις εικόνες με τις εξής ονομασίες ! https://i.imgur.com/l2rXA4p.png - Tελευταίο Βήμα : Τρέχουμε το αρχείο CREATE_LOGO.bat και πατάμε yes άμα θέλουμε να μας φτιάξει και έ…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Καλη ισορροπία μεταξύ μπαταρία και επιδόσεις ποιος πυρήνας έχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” StormBreaker Kernel EAS αν θες κάτι ανάμεσα σε performance και μπαταρία StormBreaker Kerne HMP αν σε νοιάζει μόνο η μπαταρία , σε επιδόσεις μην περιμένεις πολλά
-
Καλησπέρα παίδες, έκανα αυτό το thread ωστε να μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας σχετικά με οποιαδήποτε ROM έχετε περάσει στο κινητό σας ή είχατε κάποτε. Τι σας έκανε να αλλάξετε και τι αγαπάτε τόσο πολύ στην ROM την οποία έχετε. Προσωπικά λατρεύω την ArrowOS , έχουν περάσει πολλές ROM από το whyred μου αλλά καμία σαν αυτή. Εξαιρετική , σταθερή ROM με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας!
-
Παράθεση από em56464: “Φιλε @ CodeFox ερώτηση για Arrow επειδή βοήθησα πάρα πολύ στην μετάφραση για να φτάσει το 100% την έχουν περάσει η ακόμη δεν έχεις πρόσφατη αναβάθμιση ........ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο..!!! ” Θα σε απογοητεύσω.. τα εχω ολα στα αγγλικά οπότε δεν έχω ιδέα. Παράθεση από Nikos A.: “Η εφαρμογή της winbank και της alpha δεν λειτουργουν, κλείνουν αμέσως. Εχω τελευταία εκδοση magisk και ενεργοποιησα το magisk hide αλλα πάλι τίποτα. Διάβασα κάτι για safetynet, έχει κάπια …
-
Επειδή βλέπω πολλούς νέους σε αυτόν τον τομέα να μπερδεύονται πήρα την πρωτοβουλία να γράψω τα εξής : Αν θες μια σταθερή ROM χωρίς πολλά πολλά μία είναι η επιλογή : ArrowOS11 + έχει απίστευτη διαχείριση μπαταρίας Αν είσαι απο αυτούς που θέλουν να κάνουν το κινητό τους σαν διαστημόπλοιο πας στην HavocOS η οποία θα βγει σε android 11 σε κανα μηνα ή σε Evolution X 11 η οποία δεν ειναι και τόσο σταθερή Υπάρχουν και άλλες ROM εκεί εξω οπως Pixel Experience, crDroid κτλ τις οποίες ομως δεν εχω δοκιμάσ…
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶2̶0̶0̶4̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶9̶0̶4̶1̶.̶1̶ ̶M̶a̶y̶ ̶2̶0̶2̶0̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
CodeFox - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTo ISO είναι καθαρότατο χωρίς περίεργα προγράμματα να τρέχουν στο παρασκήνιο.Όλο το bloatware που βάζει η MS που μπορεί να αφαιρεθεί απο το ISO έχει αφαιρεθεί. Για τους γνώστες θα πρέπει να αφαιρέσετε ότι θέλετε μετά την εγκατάσταση.
-
Παράθεση από Nikos A.: “kos25k , καλησπέρα, θα ήθελα το xpsosed πιο πολυ για την μεγάλη παραμετροποίηση που επιτρέπει(θυμάμαι έιχα ενα lg l9 ii και του ειχα αλλαξει τα φωτα με το exposed ). Υπηρχε θυμάμαι ένα xposed module, το maxlock που επετρεπε να κλειδώνει κάθε app ξεχωριστά. Ξέρω ότι το android έχει app lock αλλα δεν με βολευει, θέλω το app lock να μπορει να χρησιμοποιηθεί πχ μόνο με το δακτυλικό και ενα password που θα ορίσω εγω( γιατι τώρα με το παρον app lock, αν κάποιος ξέρει το screen …
-
Παιδιά πραγματικά η Arrow R έχει απίστευτη διαχείριση μπαταρίας! Παράθεση από Nikos A.: “καλησπέρα , εχω ξεκλειδώσει τον bootloader. το δικο μου κινητο βγαζει οτι είναι σε anti rollback 4.Δίαβασα και αλλού ότι απαιτείται ένα αρχείο dummy.img. Θα μπορώ με custom roms να πηγαινω απο πχ android 9 σε android 11 και μετά αν βαρεθώ μία rom να πάω απο android 11 σε android 10? το anti rollback εχει σχέση με αυτό?Αν το κινητό παθει hard brick απο anti rollback, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σωθεί και πά…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο: Το winbank app ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ σε καμιά ROM με "permissive" core, ότι & αν δοκίμασα σε κόλπα! Στη δε Arrow 11, όταν έδωσα εντολή με το Terminal, το τηλέφωνο κόλλησε, στην EVO X πέρασε, αλλά μετά δεν δούλευε το Bluetooth. Συμπέρασμα: Το Winbank app δουλεύει ΜΟΝΟ στην τελευταία HAVOC, η οποία είναι σεταρισμένη σε "enforcing".- ” Θα 'ήθελα να προσθέσω κάτι, Η Havoc 3.11 ειναι Android 10, σε καμια βδομάδα έρχεται η 3.12 που θα είναι και η τελε…