Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.

• Παράθεση από Kostas_kanal: “Μετά απο σχεδόν 2 χρόνια "Πρόδωσα" το miui.Δοκιμασα καμιά 10ρια Roms και κατέληξα σε CrDroid Q.Το κινητό έχει γίνει πιο γρήγορο σε όλα.Απο άνοιγμα εφαρμογών, επανεκκινήσεις, σύνδεση σε Wifi κλπ..RAM επίσης πολύ καλύτερη.Απλα ήθελα να ρωτήσω ποια 100% σταθερή Gcam δουλεύετε σε Custom Roms; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω προδώσει το miui χρόνια τώρα πηγαινοέρχομαι μεταξύ crdroid evolutionX και XTRV εδώ και κάτι μήνες. Είχα το EvolutionX …

• Παράθεση από Nick Freegman: “Καλημέρα παιδιά... τα νευρα μου... εχω το Mi9 και στις 2 τελευταίες rom νομιζα οτι κάνοντας ενημέρωση το magisk μεσα απο την εφαρμογη κολλάει στο boot και δεν ανοιγει, τελικά μαλλον φταίει οταν πας να κάνεις reboot στο recovery απο το extended power menu, Μου το εκανε εχθες το βράδυ, εκανα format data (μονο έτσι φτιάχνει) και ξανα τη rom και μολις τώρα πηγα να κάνω επανεκκινηση στο reocovery απο το power menu χωρις να εχω κανει τιποτε αλλο, δεν μπήκε στο recovery και…

• Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δοκιμάσω και εγώ την XTRV,έρχομαι από EvolutionX ,θα την περάσω κανονικά και θα σας ενημερώσω! Να σημειώσω ότι έχω το Xiaomi Redmi Note 5 Pro (whyred) Ενημέρωση : όλα πήγαν υπέροχα , πέρασε κανονικά χωρίς προβλήματα! Ενημερωση 2 : Μετά από λίγες μέρες μπορώ να πω πως έχει τα ψιλό κολλήματα του ( φυσικό μεν αφού είναι η Dev rom) χωρίς όμως αυτά να είναι σοβαρά και να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό της λειτουργικότητα της συσκευής. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει : α) Αργεί αισθη…

• Ξέρει κανείς άμα αυτή η ROM για το xiaomi redmi note 5 pro ( whyred ) θα πάρει update στα security patches? Από ότι φαίνεται στις ρυθμίσεις έχω το 2019-10-05.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66230/

• Παράθεση από amavroudis: “Θα σου απαντήσουν οι "μάγειρες"... ” χαχα καλώς φίλε, και πάλι ευχαριστώ.

• Παράθεση από amavroudis: “Μπορείς να δεις εδώ μια επεξήγηση. Είναι βασισμένη ουσιαστικά στη china source με τις αλλαγές που περιγράφονται εδώ: Απορια XTRV/EU ” Ευχαριστώ για την απάντηση το έχω ήδη διαβάσει το συγκεκριμένο post.Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να δω τις αλλαγές οι οποίες έγιναν "μέσα" στον κώδικα.Ουσιαστικά απλώς ρωτάω άν έιναι open source ή όχι .

• Καταρχάς καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτή η ROM είναι open source διότι θα ήθελα να δω τι αλλαγές έχουν γίνει στο κώδικα σε σύγκριση με την official ROM.

• Παράθεση από maikmaik: “@CodeFox αν θες δοκίμασε μέσα από το magisk αυτό που έφτιαξα. αλλάζει το Bootanimation κάνει τρισδιάστατα τα εικονίδια στο power menu και δίνει άλλες δύο δυνατότητες στο fingeprint (κλείδωμα οθόνης με μόνο κλικ και εμφάνιση του power rmenu με παρατεταμένο άγγιγμα) Powermenu_Fingeprint_Bootanimation_magisk.zip - Google Drive Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” θα το τσεκάρω

• Παράθεση από MIUI_ART: “Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ψάξεις και να βρεις πολλούς Bootloader animations στο XDA Developers που θα έχουν και οδηγίες εγκατάστασης ή zip έτοιμο για Flash. ” κομπλέ, ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από CodeFox: “Καλησπερίζω την ελληνική κοινώτητα. Έχω τo Xiaomi Redmi Note 5 Pro ( whyred ) και επειδή έχω βαρεθεί το stock bootanimation θέλω να βάλω ένα δικό μου. Υπάρχει κάποια λίστα από bootanimations για αυτό το κινητό?Αν όχι υπάρχει καποιο εργαλείο να φτιάξω το δικό μου? Τονίζω ότι ψάνχω bootanimation και όχι splash screen. Σας είμαι υπόχρεος. ” Δεν μπορείς να βάλεις κάποιο BootAnimation χωρίς να έχεις κάνει Unlock τον Bootloader και να έχεις ROOT στην συσκ…

• Καλησπερίζω την ελληνική κοινώτητα. Έχω τo Xiaomi Redmi Note 5 Pro ( whyred ) και επειδή έχω βαρεθεί το stock bootanimation θέλω να βάλω ένα δικό μου. Υπάρχει κάποια λίστα από bootanimations για αυτό το κινητό?Αν όχι υπάρχει καποιο εργαλείο να φτιάξω το δικό μου? Τονίζω ότι ψάνχω bootanimation και όχι splash screen. Σας είμαι υπόχρεος.