Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 152.
-
Μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το επερχόμενο Mi 12 Ultra: Δίας: Είναι ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων. Ο Άρης (K40GE), ο Απόλλων (Mi10T), ο Περσέας (Mix3) και ο Ηρακλής (εσωτερική κωδική ονομασία του Mi9) είναι τα παιδιά του. Έρως: Ο γιος της Αφροδίτης (Mi11) και του Άρη (Mi11Pro), είναι έρωτας. Ο Άρης (K40GE) και η Iris (RN10JE) πιστεύεται επίσης ότι έχουν παιδιά. Έκαναν τον Απόλλωνα (Mi10T) να ερωτευτεί.
-
Έβαλες τα win 11 pro dev? Πέρασαν όλοι οι drivers αυτόματα? Για γράψε μας τις πρώτες εντυπώσεις....
-
Καλορίζικο και με τις υγείες σου να το χαρείς. Ωραία θα έχω κάποιον να τα λέμε... Όχι δεν μου ήρθε... αλλά όπου νάναι νομίζω... ίσως λόγω καύσωνα αργεί γιατί τα ELTA δεν πολυδουλεύουν. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι! Συνήθως πηγαίνω μόνος μου και τα παίρνω από την κεντρική αποθήκη...μιας και ζω σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.
-
Με τις υγείες ......να το χαρείς. Γράψε και δικές σου εντυπώσεις... .......... Ήρθαν τα καταπληκτικά Redmi AirDots 3 Pro - Bluetooth 5.2 Άλλη αίσθηση....Φοβερός ήχος....δεν έχω λόγια. Σας γράφω ακούγοντας το Dust in Wind - Kansas που σας αφιερώνω και δεν θέλω καθόλου να τα αποχωριστώ από τα αυτιά μου..... Κουμπώνουν καταπληκτικά είναι πολύ ελαφριά και παράγουν έναν ήχο σαγηνευτικό με ωραίο μπάσο με απόλυτη καθαρότητα ήχου. Φαίνεται πως πάνε να τσιρίξουν αλλά το μπάσο είναι πάντα εκεί και συμπληρ…
-
Υπενθυμίζουμε ότι ο Lei Jun χρησιμοποιούσε εδώ και μήνες το αγαπημένο του Xiaomi Mi 11 Pro – μέχρι σήμερα όμως, αφού η ένδειξη κάτω από τις τελευταίες του δημοσιεύσεις στο δημοφιλές κινέζικο social network έχουν γίνει από μία άγνωστη (μέχρι στιγμής) συσκευή. Lei-Jun.jpeg Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα νιντζάκια μας, η δημοσίευση του CEO της Xiaomi που έγινε στις 14 Ιουλίου έγινε από το γνωστό Mi 11 Pro, όμως η επόμενη στις 16 Ιουλίου έγινε από κάποια «άγνωστη Xiaomi συσκευή»...... Πηγή: me-ne…
-
Εδώ και 5 ώρες περίπου ανέβηκε νέα αναβάθμιση. Καλό καλοκαίρι σε όλους.... 5443020455633073353_121-jpg.37856
-
Επίσημο Xiaomi Mi 11 Ultra
ΜήνυμαΑναβάθμιση στην Android 12 Beta 3 Η Beta 3 είναι πλέον διαθέσιμη στην συσκευή μου με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αλλαγές που μπορεί κανείς να δοκιμάσει μαζί με τα τελικά API Android 12. Το απολαυστικό ταξίδι εμπειρίας συνεχίζεται.... android-12-desktop-timeline-en-jul.svg
-
ΜήνυμαΑν το τηλέφωνό σας είναι άσπρο ή του έχετε φορέσει άσπρη θήκη βάλτε το θέμα που τα σπάει....σε εμφάνιση! [Mi Designer Team] MINIMAL STYLE THEME for MIUI by AlexWOLF DOG - Themes - Mi Community - Xiaomi και αντί για το περιβόητο Black is Black, ο κανόνας θα μετατραπεί σε White and Fifty Shades of Grey!
-
Μερικά διασκεδαστικά AOD.....για να μεταμορφώσετε ευχάριστα το κινητό σας! 1) AOD DOWNLOAD ( greek users ) Downloads for : Xiaomi Xiaomi | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. 2) AOD DOWNLOAD ( global ) Downloads for : Xiaomi Xiaomi | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. -------------------- Επειδή έγινε λόγος πιο πάνω γ…
-
Όλα έτοιμα.....εδώ: Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/21.7.7 at SourceForge.net Miui Beta 21.7.7/8 CHANGELOG System Optimization - Updated Android Security Patch to July 2021 [some devices, e.g. Mi 10 Pro, Mi CC9 Pro/Mi Note 10/Pro, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 9 Pro 5G/Mi 10T Lite] Fix - Wireless charging didn't work properly in certain cases [Mi 9] Gallery Fix - Couldn't save picture to a PDF file DELAYED DEVICES: MI10
-
Νομίζεις ότι στον αέρα τα λέμε όσα γράφουμε εδώ μέσα; MIUI 13 tests are started tonight with version 21.7.6. Version 21.7.5 may be the latest version of MIUI 12. We explained why in the photo. imgur.com/7MkQIMq Κι ας είσαι Official Miui Global Beta Tester!! (Black humor) Τώρα από την άλλη -και για να μην είμαστε ποτέ απόλυτοι- αν δεν τους βγει η ημερομηνία.... μπορεί και να έχεις δίκαιο και τότε αλλάζει το θέμα! Υ.Γ. 21.7.6 Update log Status bar, notification bar Fix the logic of displaying icon…
-
Ευχαριστούμε θερμά τον σουπερ Miui_Art για την ενημέρωση στο πολύ ωραίο άρθρο της συντακτικής ομάδας της κοινότητας Xiaomi Μiui Hellas. Πάντα πρωτοπόροι στην ενημέρωση κύριοι.... .......... Έτοιμη από σήμερα η εβδομαδιαία αναβάθμιση η με αριθμό build 21.7.6. Μάλλον θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση πριν την μεγάλη αλλαγή στο Miui 13 που θα έχουμε πιθανότατα μετά τις 17/7 ή όχι ? ............ Παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραλαβές από Κίνα μετά την επιβολή ΦΠΑ στα αντικείμενα..... (1/7/21) …
-
Α ρε Xiaomάρα λύσε γρήγορα και μόνιμα (όχι μέσα από τις εφαρμογές) το ζήτημα του Dark Mode (Σκοτεινή λειτουργία) στο λειτουργικό σου.....
-
ΜIUI 13: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για την πρώτη beta έκδοση του συστήματος της Xiaomi Πηγή : miui-13-dierreysan-leptomereies-gia-tin-proti-beta-ekdosi-toy-systimatos-tis-xiaomi
-
ΜήνυμαΠαράθεση από stealth: “Είμαι σε αναμονή ενος mi 11 ultra (έκδοση 12gb/512gb) κινέζικη έκδοση με περασμένη XIAOMI.EU TWRP Firmware, παρόλο που στα χαρτιά φαίνεται να υποστηρίζονται όλες οι βασικές μπάντες κινητής τηλεφωνίας στην πράξη γνωρίζει κάποιος αν θα έχω θέμα με ασθενές σήμα ή χαμηλότερες ταχύτητες με τα δεδομένα σε σχέση με μια ευρωπαϊκή global έκδοση του mi 11 ultra? Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που το πήρα. ” Κανένα απολύτως πρόβλημα...για την Ελλάδα. Εγγύηση. Μεγιά
-
Xiaomi και Android 12: ποια μοντέλα θα ενημερωθούν Xiaomi-android-12-modelli-aggiornamento-696x392.jpg Το Android 12 ετοιμάζεται για τα smartphone Xiaomi Τι νέο υπάρχει στο Android 12 Η κύρια καινοτομία του Android 12, αλλά που δεν λέγεται ότι θα δούμε σε smartphone Xiaomi, ονομάζεται Material You . Η νέα αισθητική γλώσσα της Google θα αντικαταστήσει την τρέχουσα σχεδίαση υλικών, προσφέροντας μεγαλύτερο πλούτο από την άποψη της προσαρμογής. Με την ενημέρωση θα έρθει μια νέα διαχείριση χρωμάτων, …
-
Η Xiaomi βελτιώνει το MIUI Gallery και το κάνει πολύ πιο γρήγορο Xiaomi-miui-galleria-aggiornamento-696x392.jpg Μία από τις εφαρμογές συστήματος MIUI που χρησιμοποιούμε περισσότερο στα smartphone Xiaomi είναι αναμφίβολα αυτή της Gallery. Είτε προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο που έχετε τραβήξει είτε προβάλλετε στιγμιότυπα οθόνης που έχουν ληφθεί με την πάροδο του χρόνου, το Gallery είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο. Σήμερα έχουμε συνηθίσει να καταγράφουμε πολύ μεγάλο αριθμό εικόνων κατά μέσο όρο, αλ…
-
ΜήνυμαΟδηγός εγκατάστασης Android 12 στην συσκευή μας. Xiaomi is one company that is participating in the program, as you can install the Android 12 beta on the following devices: - Xiaomi Mi 11 - Xiaomi Mi 11 Ultra - Xiaomi Mi 11i - Xiaomi Mi 11X Pro So if you’re a proud owner of one of these devices and want to get your hands on the Android 12 beta, here’s what you’ll need to do. Before getting started, you’ll need to make sure that you download the right file based on the Xiaomi Mi 11 phone that yo…
-
Ανοίγουμε τη συζήτηση για το επερχόμενο MIUI 13 στη συσκευή μας ; Φήμες και Πληροφορίες για το νέο λειτουργικό της Xiaomi..... MIUI13.jpg