Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 152.
-
Επίσημο Xiaomi Mi 11 Ultra
ΜήνυμαΤου πέρασα Αndroid 12 Κινητάρα σε όλα του!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σου και για σένα αντεύχομαι τα καλύτερα...και κυρίως υγεία! Όμως ο τίτλος να μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι σωστός. Διότι οι εταιρίες τώρα πλέον στα κορυφαία κινητά τους δεν βάζουν θύρα ακουστικών δεδομένου ότι θέλουν να πωλήσουν τα bunds και άλλες ασύρματες συσκευούλες... Το ραδιόφωνο έχει γίνει πλέον ιντερνετικό και δεν χρειάζεται πλέον να επιβαρύνει τις συσκευές μας... Αναφορικά με την κάρτα μνήμης εξαρτάται από την χρήση που κάνει ο καθένας το κινητό του....μην ξε…
-
Ήρθε η Xiamαρα μας Mars .... και μάλιστα με λάθος χρώμα! Αντί για πράσινο σε μωβ!!! Δεν πειράζει.... Έκανα unboxing - παρουσίασή του καθώς προορίζεται για δώρο και άρχισα την διαδικασία ξεκλειδώματος του bootloader! Θα έχω 360 ώρες (πολλές) καθυστέρηση για φόρτωση της νέας rom! Μέσα βρήκα φορτιστή, usb για stickάκι, διάφανη θήκη και φορτωμένο με το soft playstore και ασφαλώς ελεγμένο πλήρως στη λειτουργία του. Έκανα αναβάθμιση του λειτουργικού στην αγγλική γλώσσα....και τρέχουν όλα σφαίρα!!! Μάλ…
-
Το Xiaomi Mi 11 Pro χτυπά το ρεκόρ της ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης, φτάνοντας στα 200 W youtube.com/watch?v=obff6ZdhisU&t=1s
-
Επίσημο Redmi AirDots 3 Pro: το πρώτο TWS με ενεργή ακύρωση θορύβου H Xiaomi κυκλοφόρησε το Redmi AirDots 3 Pro, τα πρώτα ακουστικά Redmi με ενεργή ακύρωση θορύβου. FireShot-Capture-2935-.jpg Τα AirDots 3 Pro φτάνουν με σχέδιο παρόμοιο με τα προηγούμενα ακουστικά TWS της Redmi, δηλαδή χωρίς ουρά και συμπαγές μέγεθος. Το βάρος είναι μόλις 4,9 γραμμάρια, είναι αδιάβροχο IPX4 και διαθέτει τρία μεγέθη ακουστικών. Τα πρώτα ακουστικά ακύρωσης θορύβου της Redmi, τα AirDots 3 Pro χρησιμοποιούν τεχνολογί…
-
Το Android 12 Beta για την σειρά Xiaomi Mi 11. Πως να εγκαταστήσετε το Android 12 beta. Το Android 12 beta ROM διατίθεται με τη μορφή επέκτασης .tgz, που συνήθως αναφέρεται ως ROM Fastboot. Για να φλασάρετε αυτή την ROM, πρέπει επίσης να έχετε υπολογιστή με Windows και το τηλέφωνο να έχει ξεκλείδωτο bootloader. Οδηγίες για το ξεκλείδωμα του bootloader του τηλεφώνου σας μπορείτε να βρείτε λίγα ποστ πιο πάνω. Για να φλασάρετε το ληφθέν αρχείο, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: - Κατεβάστε το MiFla…
-
XIAOMI MI 11 PRO IP68 RATING TEST IN WATER FOR 47 MINS 1) youtube.com/watch?v=HoOj894_p2c Xiaomi Mi 11 Pro Water Proof Test 2) youtube.com/watch?v=raByN1LK638&t=2s
-
Το MIUI 12.5 Beta διατίθεται στην Ευρώπη με το Xiaomi.eu | Λήψη (21.6.2) Μετάφραση Google MIUI 12.5 Beta disponibile su vari Xiaomi e Redmi | Download - GizChina.it
-
Τι είναι και τι προσφέρει το Crystal Shield - Hydrogel Displayprotection που φοράω σε κάθε κινητό μου Xiaomi. Μοναδική προστασία. Το Crystal Shield προστατεύει αξιόπιστα την οθόνη από γρατσουνιές. Το προστατευτικό στρώμα υδροτζέλ είναι λεπτό και έχει αυτοθεραπευτική λειτουργία που μπορεί να κάνει τις γρατζουνιές στο φιλμ να εξαφανιστούν ξανά. Επιπλέον, το film μπορεί να εφαρμοστεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και εντυπωσιάζει με την υψηλή μετάδοση φωτός. Αόρατο στο μάτι. Το συμβατικό υπόσχεται καλή…
-
Και μέχρι να έρθει το κινητό μου.... ίσως ετοιμάσω τον οδηγό εγκατάστασης: GOOGLE PLAY STORE TUTORIAL για κινεζοαγγλική rom κινητού ή τον οδηγό Global Firmware Tutorial, θα δούμε... Επίσης θα μιλήσουμε για το τι ακριβώς κάνει το διπλό (μπρος-πίσω) προστατευτικό που θα τοποθετήσω στο κινητό (ή τοποθέτησαν οι κινέζοι, μιας και τους το ζήτησα), έτσι ώστε να μπορώ ν' απολαμβάνω την μανίσια -χωρίς θήκη- εμφάνιση του κινητού (το έχω ήδη στο Mi 11 Ultra). Ασφαλώς, μιλάω για το Crystal Shield - Hydrogel…
-
Επίσημο Xiaomi Mi 11 Ultra
ΜήνυμαΕίναι μικρή η χώρα για να κυκλοφορήσει άμεσα τέτοιο κινητό! Είναι και η Xiaomi δυσκίνητη....και καταλαβαίνεις πότε θάρθει και με ποιά τιμή. Όμως, μπορείς σήμερα να το αγοράσεις από την Xiaomi Iταλίας, & Γερμανίας, αλλά και το Amazon.de, φαντάζομαι ότι εννοείς την Global έκδοση. Γιατί αν το αναζητήσεις στην Κίνα παίρνεις την έκδοση 12/512 στα 950 ευρώ και κάτω από 800 την 12/256. Κινητάρα...την έχω ήδη εδώ και 15 μέρες στα χέρια μου. Ό,τι, και να γράψει κανείς είναι λίγα για ένα τέτοιο κινητό!
-
Ένα θεαματικό smartphone. Ο λόγος για το αναδιπλούμενο Mi Mix Fold. Εξοπλισμένο με έναν πρωτοποριακό και ανθεκτικό σχεδιασμό, φέρει πάνελ AMOLED υψηλής ανάλυσης (εσωτερικά και εξωτερικά) και έχει έναν μοναδικό φακό κάμερας Liquid. Το κινητό είναι ένα κόσμημα και αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα του 2021. 'Μόλις έκανα την παραγγελία του με τιμή €1,397.00 και σε 15-20 μέρες θα βρίσκεται στα χέρια μου. The highlight: Οι οθόνες Δυνατό σημείο του Mi Mix Fold είναι φυσικά η οθόνη. Το smartphone δεν έχει…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xiaomi.eu MultiLanguage Rom για Mi 11 pro/Mi 11 Ultra. (Mars/Star) (συνέχεια) Δ. ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ - Εγκατάσταση της GLOBAL XIAOMI.EU 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TWRP RECOVERY Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε την κατάλληλη έκδοση TWRP για το smartphone σας κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο "TWRP Versions". Εάν δεν γνωρίζετε το όνομα της συσκευής σας ως μοντέλο, ρίξτε μια ματιά στο Xiaomi.eu Modells εκεί, θα βρείτε τα κατάλληλα ονόματα για τις συσκευές. (π.χ. Mi 11 pro = mars) - Τώρα εκκινήστε τ…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xiaomi.eu MultiLanguage Rom για Mi 11 pro/Mi 11 Ultra. (Mars/Star) (συνέχεια) Γ. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ 1. Εγκατάσταση του XiaoMi Tool - Αρχικά ξεκινάμε το XMT2_Windows_Setup.exe και εκτελούμε την πλήρη διαδικασία εγκατάστασης. - Κατά την εγκατάσταση, τα Windows πιθανόν να σας ζητήσουν κάποια δικαιώματα, επιβεβαιώστε τα. - Ομοίως, εάν δεν έχετε ήδη το Microsoft .NET Framework, πρέπει να το εγκαταστήσετε. - Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα, επιβεβαιώστε…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xiaomi.eu MultiLanguage Rom για Mi 11 pro/Mi 11 Ultra. (Mars/Star) (συνέχεια) Β. ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ - ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ MIUI - Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό Mi. Για αυτό θα επισκεφτούμε τη σελίδα https://global.account.xiaomi.com/pass/register - Εδώ πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση email + κωδικό πρόσβασης, να τον επιβεβαιώσετε και να συνδεθείτε αργότερα. - Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο φόρουμ http://en.miui.…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xiaomi.eu MultiLanguage Rom για Mi 11 pro/Mi 11 Ultra. (Mars/Star) Α. ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ - Δεδομένου ότι οι περισσότερες συσκευές Xiaomi είναι εξ' αρχής κλειδωμένες, πρέπει πρώτα να τις ξεκλειδώσετε, μετά να εγκαταστήσετε το TWRP (Team Win Recovery Project) και, στη συνέχεια, να φλασάρετε την τελευταία έκδοση της ROM Xiaomi.eu που περιέχει και τα ελληνικά. - Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια για κάθε συσκευή Xiaomi και γι αυτό θα προσπαθήσω να δημιουργήσω εδώ και γενικές ο…
-
Παράθεση από gkalen: “@Dikemon Στο mars ίσως και να είσαι ο πρώτος που θα βάλει twrp για να κάνει εγκατάσταση XTRV , δε νομίζω να έχω δει άλλον ακόμα .. ” Ούτε πείραξα το Mi 11 ultra που έχω στην κατοχή μου (ας είναι στα αγγλικά που δεν ξέρω καλά), ούτε θα πειράξω το Mi 11 pro που θα έρθει γιατί οι παραπομπές σας σε παλιότερες αναρτήσεις με τρομάζουν (ήδη απ' όσα έγραψες και σου απάντησε άλλος φίλος, πανικοβλήθηκα) και εάν κάτι πάει στραβά, οι συνέπειες θα είναι τραγικές... Αν δεν πάρω εδώ μέσα …
-
Το Mi 11 Pro διατίθεται σε τρία χρώματα που περιλαμβάνουν τα γκρίζο, πράσινο και λευκό. Χρησιμοποιεί μια οθόνη τετραπλής καμπύλης AMOLED 6,44 ιντσών. Διαθέτει επίσης ένα φωτιστικό υλικό E4 και έχει την πιστοποίηση DisplayMate A+, ενώ υποστηρίζει βίντεο 2K και χρησιμοποιεί επίσης ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Όσον αφορά την προστασία της οθόνης, το Mi 11 Pro έρχεται με το Corning Gorilla Glass Victus, που προσφέρει πολύ πιο υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η συσκευή βασίζετ…
-
Ευχαριστώ και τα δυο πιο πάνω μέλη που έδειξαν ενδιαφέρον και απάντησαν στις ερωτήσεις μου... Θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες σας. Δεν έβρισκα το Twrp για το mars ( mi 11 pro ). Καμιά φορά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία...αλλά αφού δεν ...όλα οκ!