Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-152 από 152.

• Άνοιξα Mi Account και κάπου είδα αυτά : ★ Xiaomi Mi 10T/Pro Latest Global Stable Version Fastboot File Download ★ Xiaomi Mi 10T/Pro Latest Europe Stable Version Fastboot File Download Άλλο τηλέφωνο είναι το Europe και άλλο το Global? και εάν ΝΑΙ, τότε το δικό μου που πήρα με την εγγύηση της Amazon.de τι είναι??? ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό θα κάνω που μου λες. Xiaomi Mi 10T Pro Unboxing: Εντυπωσιακό σε όλα!!! Χρώμα: Aurora Blue το πρώτο (το δικό μου), black το δεύτερο... 1) youtube.com/watch?v=Ec5ghm4SeRQ 2) youtube.com/watch?v=FuDQCseeKMI Υ.Γ. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να είναι καθρεφτάκι το χρώμα που διάλεξα.... Βρε τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει.....λέω μέσα μου! Αα το βρήκα! Αγοράζουν αυτοκίνητο κάποιοι και το βάζουν χαϊμαλιά, ζάντες αλουμινίου και καθρεφτάκια παντού!!!! Τι …

• Στην αρχή της σελίδας υπάρχει ένα μήνυμα. Τι ισχύει τελικά? Tρέχουσα ενημέρωση 20.10.15/16 (17/10/2020 18:05) Έγινε η διανομή νέων ROM 20.10.16 για τα MI10_20.10.16_v12-11 (Umi) - MI10Pro_20.10.16_v12-11 (Cmi) - HMK30Pro_20.10.16_v12-11 (Lmi) ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους των Mi 10/Pro & Poco F2 Pro/RedMi K30 Pro: Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 20.10.15 ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΟ TWRP RECOVERY ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ! H Xiaomi άλλαξε τον κώδικα στον Kernel. Έτσι αν κάνετε Boot στο TWRP Recovery μετά το Flas…

• Xiaomi Mi 10T Pro (8GB + 256GB) Aurora Blue Πρώτη φορά αγοράζω συσκευή τηλεφώνου Xiaomi και εύχομαι η ομάδα σ' αυτό το μοντέλο να μεγαλώσει για να υπάρχει και σχετικό ενδιαφέρον. Η δική μου προπαραγγελία έγινε από το Amazon.de με αποφορολόγηση στην τιμή του και έτσι η συσκευή μαζί με τα μεταφορικά κόστισε στα 570 Ε μαζί με ακουστικά + Θήκη + Temp + 2 χρόνια εγγύηση. Όμως, ψάχνω οδηγίες για ξεκλείδωμα της συσκευής καθώς και περισσότερες προτάσεις-ιδέες για θήκες και temp. Παρήγγειλα ήδη έναν εφεδ…

• Για την επιλογή φωνής -voice του Miband 3 - μπορείτε σας παρακαλώ να βάλετε αυτή που ακούγεται από το κινητό 6969696969 ??? Υ.Γ. Πήρα και ένα F4 έγχρωμο και όλα δουλεύουν ρολόι εδώ και 3 μήνες χωρίς αυτόν τον καταιγισμό αναβαθμίσεων....διόρθωση λαθών!

• dromikos.....βρίσκομαι στα πατώματα πρωι - πρωι!! Έλεος...χαχα!

• Αυτός ο οδηγός είναι ο καλύτερος που έχω δει μέχρι σήμερα....και είναι αυτός που πρέπει να διαβάζουν όλοι! Διαφοερετικός και απλοικός. 'Ετσι εάν κάποιος έχει ήδη εγκατεστημένο και το τελευταίο MiFit του γιατρού...τότε το miband 3 τα σπάει! Συνεχίστε έτσι και περιμένουμε την νέα αναβάθμιση στο firm που θα μας την δίνεται πάντα στην 1η σελίδα??

• Καλημέρα. Αν διάβασα λέει....έκανα και τίποτα άλλο?? Αλλά δεν περίμενα ότι πιό πίσω θα υπήρχε η λύση! Πάντως έτσι ξεκίνησα να περάσω την τελέυταία αναβάθμιση 3.4.4 του γιατρού και βρέθηκα μπλεγμένος-αγανακτισμένος!!!! Μίλησες για αδιαβροχοποίηση?? Εμείς το είχαμε 7 μέρες (και συνεχίζει.. σε πισίνες) στην θάλασσα και δεν έπαθε απολύτως τίποτα...και μάλιστα με βουτιές βάθους 3-4 μέτρων!! Έχω ένα άλλο φτηνό F4 ... ευδιάκριτο (για άτομα μεγάλης ηλικίας χαχα) με εικονίδα και έγχρωμο, το οποίο κάνει π…

• το ελληνικό Mi Fit 3.4.4 με το ελληνικό firmware του Kirill ή το αγγλικό απο το playstore ..έφτασα μέχρι εδώ που είπες παραπάνω... Αποφάσισα και έβαλα το ελληνικό και συνέχεια γράφει γίνεται σύνδεση...και έκανα ένα πολύ γρήγορο διάβασμα και σταμάτησε! Το Band δεν αλλάζει στο menu του και είναι κολλημένο στην πρώτη οθόνη της ώρας!! Πάντως σύμφωνα με το Gadgetbridge τώρα φοράει : FW 1.3.0.4 HW V0.18.3.4.... αν σημαίνουν κάτι αυτά!! Η οθόνης του Band δεν γυρίζει!!! Τι πρέπει να γίνει άλλο για να επ…

• Ναι συνδέεται και όλα αυτά που λες τα έκανα τελικά αλλά το mi band είναι συνδεδεμένο μόνο στην ώρα και δεν προωχρεί πιό κάτω σε άλλα εικονίδια.. Δείχνει δηλαδή σαν να έχει χάσει το soft του! Μήπως πρέπει να πρέπει να εγκαταστήσω το firmware που είναι για downgrade και πως γίνεται αυτό? Ούτε επαναφορά στις εργοστασιακές ευθμίσεις γίνεται....

• Έκανα την διαδικασία για να περάσω το ελληνικό firm στην τελευταία έκδοση και την δεύτερη φορά όταν ήταν να περάσει και τα resources δεν συνδέονταν ξανά πάλι. Την απεγκατέστησα..και εγκατέστησα και την beta και την αυθεντική mi fit..αλλά το miband αρνείται να συνδεθεί..τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ

• Kαλο καλοκαίρι...σας ευχαριστώ για την αποδοχή. Νέο μέλος