Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 176.
-
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 512 GB, 12GB με mediatek helio G99 ultra (6 mm). Δεν παίζω παιχνίδια, πιο πολύ σερφάρω, email, χρήση word, excel, WPS, social, εφαρμογές κολάζ, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, ταινίες. Το 5G δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Επίσης θέλω οπωσδήποτε το κινητό να έχει κάρτα μνήμης. Μου άρεσε το Poco X6, αλλά δεν έχει κάρτα μνήμης αλλιώς θα το έπαιρνα. Ο helio G99 Ultra είναι αρκετός; Τώρα έχω το Xiaomi Redmi Note 9s με Chipset Qualcomm SM7125 Snapdr…
-
Καλημέρα σε όλους, Γνωρίζει κανείς Πληροφορίες για Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G; Στο eshop και στο skroutz γράφει ότι έχει ως επεξεργαστή τον mediatek helio g99 ultra. Στο διαδίκτυο όσο και αν έψαξα για reviews γράφει ότι έχει τον mediatek helio g99 και οι κριτικές δεν είναι πολύ καλές. Αυτοί οι δύο επεξεργαστές διαφορετικοί δεν είναι; Δεν μπορώ όμως να βρω κάτι στο διαδίκτυο. Αν έχει τον mediatek helio g99 ultra αξίζει η αγορά του κινητού; Ή να πάω για samsung galaxy tab a35;;;; Μπορεί κάποιος ν…
-
Καλησπέρα, περίεργο. Πριν λίγο έκανα 2 φορές reboot και όλα λειτούργησαν σωστά. Η κάρτα αναγνωρίστηκε και δουλεύει. Τι γίνεται, αποκτούν "νοημοσύνη" τα σκασμένα και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη; Χα, χα Ευχαριστώ, αν εμφανιστεί πάλι, ελπίζω όχι, θα επανέλθω. Αν έχει συμβεί αυτό και σε άλλους, πείτε μου πως το λύσατε. Καλό βράδυ
-
Καλημέρα, Ευχαριστώ που απάντησες. Δεν δοκίμασα με άλλη. Αυτήν την έχω 1 χρόνο και δεν είχα πρόβλημα. Συγκεκριμένα έχω την παρακάτω, που γράφει ότι είναι ειδικά για Android. Team Group Teausdx128giv30a103 Elite 128gb Micro Sdxc A1 V30 U3 - Ειδικες μνημες (PER.323281) Θα ξαναδοκιμάσω να κάνω επανεκκίνηση, να δω τι θα γίνει, και επίσης θα δοκιμάσω και με άλλη κάρτα. Διαφορετικά θα την επιστρέψω για μία καινούργια. Ευχαριστώ. Καλημέρα.
-
Καλησπέρα σε όλους. Καλή Χρονιά εύχομαι με υγεία. Έχω το εξής θέμα εδώ και λίγες μέρες. Έχω το xiaomi redmi note 9s.(6GB, 128gb) Όταν κάνω επανεκκίνηση κινητού δεν αναγνωρίζει την sd-card (128gb) και μου ζητάει να κάνω format. Αφού γίνει το φορμάτ την βλέπει κανονικά, δουλεύει η κάρτα μέχρι να κάνω πάλι απενεργοποίηση ή επανεκκίνηση. Γνωρίζει κανείς γιατί; Ευχαριστώ πολύ
-
Καλημέρα σε όλους, εδώ και 2 εβδομάδες παρατήρησα ότι όταν βάζω τα ΜΒ δεδομένων που έχω, από το πλάνο δεδομένων, όταν γίνεται κατανάλωση δεν ενημερώνετε. Δηλαδή εάν δηλώσω ότι έχω 2000ΜΒ δεδομένα και καταναλώσω 200 την ημέρα, ούτε μετά από λίγη ώρα αλλά ούτε και επόμενη μέρα δεν αλλάζουν τα 2000ΜΒ που δήλωσα αρχικά. Το αρχικό ποσό δεν μειώνεται. Παλαιότερα δεν το έκανε αυτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ, Καλή σας μέρα.
-
Καλημέρα σε όλους, Επειδή είχα πρόβλημα με το φλας εισερχομένων κλήσεων δίνω παρακάτω τα βήματα. Ρυθμίσεις - > Εφαρμογές - > Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος - > Ρυθμίσεις κλήσης - > Ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων - > Ειδοποίηση LED κατά το κουδούνισμα Να είστε όλοι καλά και με υγεία
-
Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει πως μπορώ να προσθέσω και 6ο εικονίδιο στη μόνιμη γραμμή κάτω(που εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες); Το είχα κάνει παλιά αλλά το ξέχασα. Ευχαριστώ πολύ και Χρόνια Πολλά για την αυριανή ημέρα. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821