Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 176.
-
Γειά σε όλους Θα αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 9S(6GB /128GB). Πως θα αντιγράψω όλες τις εγκατεστημένο εφαρμογές αλλά και αρχεία μου στο καινούργιο από το παλιό Xiaomi redmi note 4x. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που κάνει την αντιγραφή όλων των εγκατεστημενων εφαρμογών αλλά και προσωπικών αρχείων από το παλιό στο καινούργιο; Δεν θέλω όμως να χάσω ότι έχω στο παλιό μου. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα, πάλι με σώζετε και οι δυό σας. Όντως έπρεπε να κάνω το φορμάτ στο κινητό. Το έκανα και μέχρι τώρα από χθες βράδυ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα που το θυμάμαι και με την προηγούμενη κάρτα φορμάτ στο κινητό έκανα, αλλά με παρέσυρε αυτός από το μαγαζί, επειδή η πρώτη - είχα κάνει φορμάτ στο κινητό - ήταν ελαττωματική, μου είπε να κάνω στον υπολογιστή και με μπέρδεψε. Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη γρήγορη βοήθεια, γιατί σκεφτόμουν και αυτή να την επιστρέψω. Όσο ζεις μαθαίνεις και ας …
-
Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα. Αγόρασα μία Kingston sd card 128GB. Είναι φορμαρισμένη σε extFAT. Αντιγράφω από το PC μου όλα τα αρχεία σε αυτήν, την τοποθετώ στο κινητό (redmi note 4x mido), λειτουργεί κανονικά. Μετά από λίγο το κινητό δεν την αναγνωρίζει και δείχνει ότι δεν υπάρχει sd Card. Γιατί αφού δέχεται μέχρι 256GB; Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Είναι η 2η που βάζω και παρουσίαζει πρόβλημα. Πριν είχα μία 64GB. Αυτή είναι η KINGSTON SDCS2/128GB CANVAS SELECT PLUS 128GB MICRO …
-
Καλησπέρα σε όλους, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία και υπομονή. Έχω το εξής πρόβλημα. Στην τελευταία γραμμή κάτω έχω 6 εικονίδια που είναι μόνιμα, εμφανίζονται σε όλες τις διαφορετικές οθόνες. Αν αφαιρέσω ένα, και θελήσω να βάλω ένα άλλο καινούργιο σαν έκτο, δεν μπορώ να το προσθέσω. Γιατί; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ, Χρήστος.
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Χρήστος
-
Συγγνώμη, κάτι έκανα λάθος.....
-
ΟΚ, δεν δημιούργησα, εκτός αν έκανα κάτι κατά λάθος
-
Καλημέρα σε όλους, στο Android που έχω (Xiaomi redmi note 4x) έχω στις επαφές 2 λογαριασμούς, ένα στο Gmail με όλες τις επαφές μου και ένα στον Mi λογαριασμό με τηλεφωνικές επαφές χωρισμένες σε ομάδες. Γίνεται να αντιγράψω τις επαφές μου από τον Mi λογαριασμό (χωρισμένες σε ομάδες) σε μια ξεχωριστή ετικέτα (πχ. Mi Google) στο λογαριασμό Gmail και να διατηρηθούν όπως είναι οι ομάδες με τις επαφές(του Mi λογαριασμού), στην καινούργια ετικέτα Mi στο Gmail; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ πολύ…