Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 176.
-
Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει δυνατότητα να εμφανίσεις ξεχωριστό εικονίδιο στην οθόνη για την "εξοικονόμηση μπαταρίας"; Ξέρω ακούγεται λίγο χαζό αφού είναι εύκολο να γίνει με το να σύρεις την οθόνη προς τα κάτω. Το θέλω όμως για τον πατέρα μου που δυσκολεύεται, να κάνει ένα κλικ και να ενεργοποιείται. Του πήρα το Xiaomi Redmi Go 8, για να να ακούει μουσική πιο πολύ, αντε να κάνει και τηλεφωνήματα. Ευχαριστώ πολύ
-
Επανεμφάνιση σημειώσεων
ΜήνυμαΚαλημέρα, ευχαριστώ πολύ @markito
-
Επανεμφάνιση σημειώσεων
ΜήνυμαΚαλησπέρα, -έκανα απόκρυψη σημειώσεων και δεν ξέρω πως να τις εμφανίσω πάλι. -επίσης, γίνεται να βάλω σημειώσεις σε φάκελο αλλά στην κεντρική σελίδα να μην φαίνονται; -πως βάζω κωδικό για να δω σημειώσεις; Ευχαριστώ
-
Καλά Χριστούγεννα
cristos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπίσης
-
Magisk και lazyflasher
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ. Καλά Χριστούγεννα Υγεία και Ευτυχία. Ο Θεός να είναι συνοδοιπόρος στη ζωή σου.
-
Καλά Χριστούγεννα
cristos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλά Χριστούγεννα
-
Magisk και lazyflasher
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Τι είναι τα : magisk και lazyflasher; Ευχαριστώ Χρόνια Πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους
-
Γειά σε όλους Μετά την αναβάθμιση σε Miui 10.1 η απόκριση του αποτυπώματος για άνοιγμα της συσκευής αργεί πάρα πολύ. Επίσης χρειάζεται να περάσεις το δάχτυλο πολλές φορές για να ανοίξει. Κάποιες φορές όταν είναι αρκετή ώρα κλειστό δε δουλεύει καν, και πρέπει να δώσεις τον κωδικό. Έσβησα το αποτύπωμα και το ή ξαναέδωσα από την αρχή και πάλι τα ίδια. Με την 9.6 όλα ήταν μια χαρά. Ελπίζω να το δουν αυτό, και να το διορθώσουν με κάποια αναβάθμιση και να μην αργήσουν και μετανοιωσουμε που πήγαμε σε 1…