Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.

• RE:

cristos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από marykas: “Παράθεση από cristos: “Εγώ δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας μπαταρίας με miui 10.1. Παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM. Ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου; ” Κι εγώ παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM με miui 10.1. Βέβαια μετά την ενημέρωση σταμάτησαν επίσης να έρχονται ειδοποιήσεις για κάποιες εφαρμογές (π.χ. messenger, instagram). Ελπίζω αυτό να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση :-)” Και εγώ είδα ότι η εφαρμογή email TypeApp δεν ειδοποιεί. Μάλλον θα διορθωθεί Στάλθηκε …

• Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59952/

• Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση, να είσαι καλά, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος, λίγο νωρίς, δεν πειράζει

• Καλησπέρα σε όλους, Πως μπορώ να δημιουργήσω μια "κενή οθόνη χωρίς εικονίδια", για να κάνω Screenshot; Αν γίνεται; Ευχαριστώ, και καλά Χριστούγεννα

• Εγώ δεν παρατήρησα μείωση διάρκειας μπαταρίας με miui 10.1. Παρατήρησα καλύτερη διαχείριση της RAM. Ισχύει αυτό ή είναι ιδέα μου;

• Ευχαριστώ, δεν πρόκειται να το κάνω, είμαι αρχάριος στα smartphones

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από cristos: “Γενικά γίνεται να αλλαχθεί; ” root αρεις και κάνεις ότι θέλεις .. ” Ευχαριστώ. Δεν ξέρω πως γίνεται το root αλλά και δεν θέλω να πειραματιστώ για να μη κάνω καμιά χαζομάρα

• Αναβάθμιση σε miui 10

Μήνυμα

Εγώ την 9.6. 3 αναβάθμιση δεν την έκανα, και έκανα την 10. 1.1. Πολύ καλή και γρήγορη, αν και κάποια λίγα πράματα δεν μου άρεσαν, ίσως λόγω συνήθειας της παλιάς, αλλά γενικά πολύ καλή

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο :thumbup:” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πριν την αναβάθμιση σε 10.1.1 το πλήκτρο πίσω (<) με παρατεταμένο πάτημα έκλεινε την οθόνη και έβγαζε έναν ήχο και με το αποτύπωμα για άνοιγμα. Πως θα αλλάξω τον ήχο και να βάλω αυτόν που θέλω; Αυτόν που έχει δεν μου αρέσει.Γενικά γίνεται να αλλαχθεί; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναβάθμιση σε miui 10

Μήνυμα

Έκανα αναβάθμιση σε 10. 1.1 Βρε παιδιά σφαίρα πάει το κινητό!!! Τι κάναν και πάει έτσι. Αν και δεν είδα ακόμη πολλά, μέχρι τώρα μου αρέσει. Τα εικονίδια πιο ωραία. Ένα αρνητικό : είναι πιο μικρά τα εικονίδια και οι ομάδες στις οποίες είναι. Μου αρέσει μέχρι τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Κάνε μετονομασια το zip σε apk και δοκιμασε να το ανοιξεις.” Το άλλαξα, έγινε εγκατάσταση, λέγεται : wigglegram. Τρέχει, αλλά δεν ξέρω που εγκατασταθηκε. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Που θέλεις να το περάσεις αυτό? Η φωτογραφία ειναι μετά το extract? Μπες απο άλλο file manager και δες πως το βλέπει. Ειναι apk ?????” Στο κινητό, μετά από extract, είναι apkda364e3acabaa0bc1d985ee6a839b723.jpgb4c31b3e90262379cd02996fef1bb846.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Eδώ μας δείχνεις ένα apk ανοιχτο. Δωσε λινκ καλύτερα απο το miui forum.” Δεν το γνωρίζω, μου σαν ειδοποίηση, μπήκα και κατέβασα το παραπάνω. Αν δεν γίνεται δεν πειράζει, απλώς ήμουν περίεργος. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από cristos: “Τη βρήκα από το miui forum αγγλικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δίνω μία φωτό7863a209302cc704c80f04f605d6410c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τη βρήκα από το miui forum αγγλικό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποια εφαρμογή? Που την βρήκες? Γιατί είναι σε zip? Θα πρέπει να δουμε για να απαντήσουμε σε αυτό. Συνήθως οι εφαρμογές σε ζιπ ειναι για εγκατάσταση μέσω κάποιου custom recovery αν δεν ειναι θέμα μεγέθους.” Λέγεται here και είναι για 3-στατα Stickers Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σε όλους, Κατέβασα μια εφαρμογή σε zip file, έκανα unzip σε φάκελο. Τώρα πως θα γίνει η εγκατάσταση; Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους τα παρακάτω μέλη μας, <br /><br /> - @SotosReAlania (18) - @theokrom (31) - @udasile (32) - @XStergios (39) Τους ευχόμαστε όλους χρόνια πολλά και με υγεία. <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης, Νοε 7th 2018.” Χρόνια πολλά και Υγεία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Πάντα να κρατας ένα backup για παν ενδεχόμενο.” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk