Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 176.

• Παράθεση από sgatz: “@cristos αν θες πάρε αλλά δεν πρόκειται να σου σβήσει κάτι. Σε μένα τουλάχιστον δεν έγινε τίποτα και ούτε έκανα επαναφορά εργοστασιακών που λένε πολλοί και το κινητό πετάει. Βέβαια λεπτομέρειες του στυλ πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις για να δυναμώσω τον ήχο της κλήσης είναι θεματάκια της 10. Συνολικά η αναβάθμιση είναι όμως εξαιρετική Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

cristos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ότι θες εσύ, προβλήματα πάντως δεν έχουν αναφερθεί... :)” Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από cristos: “Παράθεση από amavroudis: “Αν το γράψεις άλλη μια φορά νομίζεις ότι θα σου απαντήσει κάποιος γρήγορα;;;” Δεν το έκανα για αυτό. Απλώς μετά διάβασα τι έγραψε ο φίλος και ήθελα να τον ενημερώσω ότι έχει έρθει και απλά το ξανάγραψα. Δεν ήταν σκόπιμο και ούτε νομίζω κάτι τέτοιο για πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε την άφοβα, το κινητό μετά την αναβάθμιση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πιο γρήγορο έγινε και με καλύτε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν το γράψεις άλλη μια φορά νομίζεις ότι θα σου απαντήσει κάποιος γρήγορα;;;” Δεν το έκανα για αυτό. Απλώς μετά διάβασα τι έγραψε ο φίλος και ήθελα να τον ενημερώσω ότι έχει έρθει και απλά το ξανάγραψα. Δεν ήταν σκόπιμο και ούτε νομίζω κάτι τέτοιο για πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pelemponis: “Καλησπερα, εχουμε κανενα νεο για την κυκλοφορια MIUI 10 STABLE για redmi note 4 mido ?” Σήμερα είδα ότι μου ήρθε η αναβάθμιση 10.1.1.Εχω redmi note 4x, αλλά δεν ξέρω, να την κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI 10 αναβάθμιση

Μήνυμα

Γειά σε όλους, μου ήρθε η αναβάθμιση σε miui 10. 1.1.Να την κάνω; 0d3ce522b13b96b78ee00baa16c918e6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναβάθμιση σε miui 10 για! Redmi note 4x θα γίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου βγάζει μήνυμα αλλά δε κάνω αναβάθμιση γιατί πολλοί είπαν ότι έχει πρόβλημα.

• Χρόνια πολλά και καλά και με Υγεία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γειά σε όλους, εδώ και 2 μέρες ο filemanager που είχε προεγκατεστημενο η Xiaomi στο redmi note 4x μου γκριζάρει κάποιους υποφακελους στην sdcard ενώ όχι στη βασική μνήμη. Επίσης σε κάθε αρχείο μου, βγάζει και έναν κύκλο κάτω στη δεξιά γωνία. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Επισυνάπτω 2 φωτό. Άλλος filemanager που χρησιμοποιώ δεν το κάνει. Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58988/

• Καλημέρα σε όλους, κάποιοι κάνατε αναβάθμιση σε 9.6.3, έχετε κάποιο πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να κάνω.

• Ευχαριστώ, θα περιμένω για αργότερα

• Καλημέρα παιδιά, μου ήρθε ενημέρωση για MIUI (η 9.6.3.0).Να την κάνω; Ευχαριστώ

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Ευχαριστώ

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Και πως θα ξέρω ποια είναι αυτή;

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Το είδα, δηλ. είναι φυσιολογικό, να μην ανησυχώ.

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Αν είναι θέμα ασφαλείας δε με πειράζει απλώς να ξέρω για ποιο λόγο γίνεται.

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

0.30€ επιπλέον στο μηνιαίο λογαριασμό. Δεν είναι σοβαρό πόσο, απλώς αναρωτιέμαι γιατί γίνεται αυτό.

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Μα έτσι το είχα συνέχεια και πάλι έστελνε. Μήπως πρέπει να το συνδυάσω και με κάποια άλλη επιλογή;

• Πρόβλημα με SMS

Μήνυμα

Ευχαριστώ που απάντησες. Η επιλογή Mi μηνύματα είναι απενεργοποιημενη, δηλ. δεν είναι μπλε.