Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 176.
-
Πρόβλημα με SMS
ΜήνυμαΚαλήμερα σε όλους Κάθε μήνα στο λογαριασμό μου βλέπω να έχει σταλεί ένα διεθνή SMS ενώ δεν έχω στείλει κανένα. Κάπου διάβασα ότι αυτό γίνεται αυτόματα λόγω Xiaomi. Αληθεύει και τι μπορεί κανείς να κάνει; Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα, σήμερα ήρθε η αναβάθμιση του miui 9.5 σε 9. 6(global και οι δύο) . Την έκανα και παρατήρησα όταν έκανα backup ότι οι εφαρμογές που έγιναν backup ήταν αρκετά λιγότερες από ότι είχα κάνει με την 9.5. Γιατί; Μπορώ να ξαναγυρίσω στην 9.5 από την 9.6 και πως χωρίς να χάσω ότι έχω στο κινητό; Ευχαριστώ
-
Xiaomi file manager
ΜήνυμαΕννοώ να μην χρειάζεται να πατάς το ΟΚ κάθε φορά, αλλά να ρωτάει αν θες να γίνουν όλα overwrite και να ξεμπερδεύεις. Δυστυχώς δεν το έχει, θα ήταν μια καλή αναβάθμιση.
-
Xiaomi file manager
ΜήνυμαΤο δοκίμασα, δεν το έχει, απλώς έγινε ένα update σήμερα και νόμισα ότι το έχει άλλα θέλει κάποιο κόλπο.
-
Xiaomi file manager
ΜήνυμαSpideman 3 το ρωτάω, δεν ξέρω αν έχει αυτή τη δυνατότητα.
-
Xiaomi file manager
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Η εφαρμογή Xiaomi file manager(που είναι αρκετά καλή) έχει τη δυνατότητα για αντιγραφή πολλών αρχείων σε άλλο φάκελο αλλά και επιλογή "overwrite all" αν βρεθούν ίδια αρχεία, για να μη χρειάζεται να κάνεις συνέχεια ΟΚ αν αντιγράφεις ίδιο αρχείο; Ευχαριστώ, καλή μέρα.
-
Καλημέρα, έχω τα παραπάνω ακουστικά(1 μήνα, καινούργια). Επέλεξα αυτά από τις ρυθμίσεις, και τα 2 πλήκτρα - ακριανά να λειτουργούν για επόμενο-προηγουμενο κομμάτι. Όλα καλά μέχρι εδώ - δουλεύουν. Αν τα βγάλω και αργότερα τα ξαναβάλω πρέπει να κάνω από την αρχή τις ρυθμίσεις για επόμενο-προηγουμενο κομμάτι τραγουδιού. Είναι σωστή ή λάθος η συμπεριφορά αυτή του κινητού; Ευχαριστώ