Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 176.
-
Όχι, γιατί δεν έχω. Η sdcard είναι Netac 32gb class 10 από μήνυμα ότι είναι σε προσφορά από το φόρουμ εδώ. Τέλος πάντων, θα δω τι θα γίνει στη πορεία. Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν.
-
Παιδιά συμβαίνει κάτι περίεργο. Μπορείτε να μου πείτε γιατί σήμερα φαίνεται ο πρώην φάκελος φωτογραφιών; Μήπως έχει πρόβλημα η sdcard; Ο καινούργιος που έκανα χθες έχει το ίδιο όνομα, όπως το γράφω στον τίτλο, αλλά γραμμένο με μικρά γράμματα.
-
Καλημέρα, Θα το απεγκαταστήσω γιατί δε δουλεύει. Ευχαριστώ
-
Τελικά τις είχα στο pc ξαναδημιούργησα το φάκελο και πέρασα τις φωτό. Κατέβασα το mipcsuite αλλά μου ζητά να κάνω update το Smartphone και δεν δουλεύει. Το Smartphone είναι ενημερωμένο. Στο pc έγινε η εγκατάστασή του. Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν.
-
Ευχαριστώ πολύ, θα δω για κάποιο backup. Δεν έχω cardreader. Με recuva ή κάποιο άλλο και με τη sdcard στο κινητό γίνεται ανάκτηση;
-
Και στο pc έχει την ίδια συμπεριφορά
-
Καλημέρα Δημιούργησα τον παραπάνω φάκελο στην sdcard και τώρα δεν φαίνεται. Με άλλον filemanager φαίνεται ο φάκελος αλλά κάνω κλικ σε μια φωτογραφία και μου γράφει αδύνατη η εμφάνισή της - κάποιες όμως φαίνονται . Επίσης μέσα στην sdcard υπάρχει ένας φάκελος με το παραπάνω όνομα, αλλά δεν είναι χρώματος κίτρινο όπως οι άλλοι που μπορώ να τους ανοίξω, αλλά έχει χρώμα γκρίζο - μπλε με 0 byte και δεν ανοίγει.Μηπως τον έσβησα κατά λάθος και δεν θυμάμαι; Αν ναι πως τον Επαναφέρω; Τι να κάνω; Ευχαριστ…
-
Και από εμένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτά τα παιδιά που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για όσα αφιλοκερδώς κάνουν. Εγώ βέβαια δεν πρόκειται να κάνω πειράματα και θα ακολουθώ τα τής Xiaomi σαν αρχάριος που είμαι(1 μήνα έχω το 1ο μου smartphone), δεν έχω όρεξη για προβλήματα. Αυτό δεν μειώνει βέβαια όσα κάνουν τα παιδιά και πάντα θα τα διαβάζω.
-
2ος αποθηκευτικός χώρος
ΜήνυμαΕυχαριστώ.