Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 176.

• 2ος αποθηκευτικός χώρος

cristos - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ευχαριστώ, και γιατί δεν το ονομάζουν "χρήστες", για να θολώνουν τα νερά; Επειδή είναι Android και θέλουν να ξεφύγουν από τα Windows;

• 2ος αποθηκευτικός χώρος

Μήνυμα

Καλημέρα Τι είναι ο 2ος αποθηκευτικός χώρος στο Xiaomi redmi note 4x ; Ευχαριστώ

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ και καλή μας μέρα σε όλους.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι για το πρόβλημα δηλ. όταν έμενε το τηλέφωνο πολύ ώρα κλειστό - μαύρη οθόνη ή μετά από φόρτιση δεν άνοιγε με το αποτύπωμα. Το έδωσα για service, το έχω τώρα 1 εβδομάδα και λειτουργεί όπως στις πρώτες μέρες, κανονικά. Άλλαξαν τον αισθητήρα και αναβάθμισαν το λογισμικό όπως μου είπαν. Μάλλον το πρόβλημα λύθηκε και ελπίζω να μην το ξανακάνει μετά από κάποιο διάστημα. Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Και με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έχει την ίδια συμπεριφορά.Το έδωσα για service, θα το παραλάβω την επόμενη εβδομάδα, και θα ενημερώσω το foroum. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους βοήθησαν.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Έκανα "επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις", θα δω τι θα γίνει και θα ενημερώσω.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Με backup εννοείς φώτο, επαφές, μουσική, viber photos. Ευχαριστώ theopan.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Αν ο magisk manager είναι file manager ,όχι δεν έχω.τι θα γίνει αν το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Θα χάσω επαφές φωτό μουσική και άλλα δεδομένα δικά μου; Και από πού θα το επιλέξω αυτό; Θα σβηστούν και εφαρμογές;Όντως δεν είναι φυσιολογική, γιατί από την πρώτη μέρα που το πήρα δούλευε κανονικά όπως περιέγραψα πιο πάνω. Ευχαριστώ.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, Έχω το Xiaomi Redmi Note 4x (201602) global. Από την πρώτη μέρα που το πήρα(30-4-2018) άνοιγε κατευθείαν με το αποτύπωμα. Είτε ήταν τελείως σβηστεί-μαύρη η οθόνη είτε ήταν στην οθόνη κλειδώματος. Από προχθές μετά από πολύ ώρα σβηστό-μαύρη οθόνη δεν ανοίγει με το αποτύπωμα. Όπως σήμερα το πρωί, μετά από όλο το βράδυ, σβηστό-μαύρη οθόνη, δεν άνοιξε με το αποτύπωμα. Έκανα ότι πρότεινε ο Pavlidisc και δεν έγινε τίποτα. Θα το δώσω για service. Απογοητευτηκα. Ευχαριστώ πολύ όλους εσ…

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ σε όλους που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα. Εμένα μέχρι και χθες άνοιγε με το αποτύπωμα και από κλειστό - μαύρη οθόνη και από οθόνη κλειδώματος και μετά από φόρτιση. Pavlidisc έκανα ότι έγραψες, θα δω τη συμπεριφορά του και θα απαντήσω.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ theopan που απάντησες. Μάλλον θα το δώσω για service. Χθες βράδυ το έβαλα να φορτίσει και το πρωί δεν άνοιγε με το αποτύπωμα, κάτι που παλαιότερα το έκανε. Έπρεπε να δώσω τον κωδικό τηλεφώνου. Απογοητευτηκα γιατί το έχω 1 μήνα, το αγόρασα 30-04-2018 από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στην "Οθόνη κλειδώματος&κωδικός";

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Σήμερα για 1η φορά όταν το έκλεινα με το κουμπί του, περνούσε κάποιος χρόνος, το ξανανοιγα με το κουμπί του - >βγάζει οθόνη κλειδώματος και δώσω το αποτύπωμα δεν ανοίγει και πρέπει να δώσω κωδικό. Μου το έκανε 2-3 φορές. Ευχαριστώ

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ amavroudis που απάντησες αλλά δεν κατάλαβα τίποτα όσον αφορά τα root, supersu και ποια rom έχω. Έχω το Xiaomi Redmi Note 4x που δέχεται αποτύπωμα αλλά το παραπάνω το είδα μόνο σήμερα. Παλαιότερα δεν το έκανε. Πήγα στο μαγαζί που το πήρα και είπαν ότι ίσως έχει πρόβλημα ο αισθητήρας ή το λογισμικό του και να σταλεί στην Αθήνα στο service. Μήπως είναι κάτι άλλο, καμία ρύθμιση;

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ fog αλλά -τι σημαίνει "έχω κάνει root τη συσκευή σου" και πως γίνεται; -τι είναι ο διαχωρισμός οθόνης;Σε τι εξυπηρετεί; -αφού σβήσει η οθόνη και περάσει καμποσος χρόνος δεν γίνεται ενεργοποίηση με το αποτύπωμα.Πως αλλάζει αυτό;Αν το χρονικό διάστημα είναι μικρό γίνεται ενεργοποίηση με το αποτύπωμα. Ευαχαριστώ.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, καλή σου μέρα

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Επίσης, όταν φορτίζει μπορούμε να χρησιμοποιούμε το κινητό;

• To βρήκα, ευχαριστώ πολύ και καλό απόγευμα.

• Φωτογραφίες επαφών

Μήνυμα

Γειά σε όλους, Οι φωτογραφίες που βγάζουμε στις Επαφές άμεσα με λήψη φωτογραφίας εκείνη τη στιγμή για νέα επαφή που αποθηκευονται; ευχαριστώ

• Ευχαριστώ που απάντησες αλλά εκεί δεν βρήκα κάτι που να ενεργ/απενεργ.το ζουμ.

• Γειά σε όλους, όπως λέει και ο τίτλος πως γίνεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ζουμ με γρήγορο 3πλό χτύπημα της οθόνης; Ευχαριστώ πολύ.