Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-176 από 176.
-
Καλημέρα, Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση και βοήθεια. Βλέπετε είμαι νέος στα Smartphone και σίγουρα θα έρθω και με άλλες ερωτήσεις.
-
-Δηλαδή αν κάνω πάλι enable θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία του κινητού ή κάθε φορά θα πρέπει να κάνω disable μετά enable κτλ.; -Και πως θα δω σε ποιον φάκελο βρίσκονται, αν δεν είναι στον DCIM; Και κάτι ακόμη.Μπορώ να ρυθμίσω την κάμερα ώστε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που βγάζω σε έναν συγκεκριμένο φάκελο(π.χ.:mypictures που έκανα εγώ)
-
Πολύ καλός οδηγός, μπράβο, έκανα και like, αλλά έχω κάποιες απορίες. 1.Aκολούθησα τα βήματα και όντως γίνεται μεταφορά αρχείων από και προς αλλά και δημιουργία φακέλων.Με το "Disable Driver Signature Enforcement" στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζεται κάτω δεξιά το εξής μήνυμα:"Λειτουργία δοκιμής Windows 7 Build 7601". Αν το αντιστρέψω εξαφανίζεται το παραπάνω μήνυμα.Αυτό δείχνει κάποιο πρόβλημα στα Win7; 2.Όταν επιλέξω USB για μεταφορά αρχείων και πάω να δω τις φωτογραφίες δεν τις δείχνει όλες όπω…
-
Καλημέρα, πωλητής μου είπε ότι τα handsfree για Xiaomi Redmi Note 4x πρέπει να είναι της ίδιας εταιρείας ή κάποιας άλλης συγκεκριμένης που μου έδειξε.Δηλαδή αν αγοράσω κάποιας άλλης μάρκας δε θα δουλεύουν καλά.Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλά, όχι όμως bluetooth αλλά με καλώδιο. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα, πωλητής μου είπε ότι τα handsfree για Xiaomi Redmi Note 4x πρέπει να είναι της ίδιας εταιρείας ή κάποιας άλλης συγκεκριμένης που μου έδειξε.Δηλαδή αν αγοράσω κάποιας άλλης μάρκας δε θα δουλεύουν καλά.Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλά, όχι όμως bluetooth αλλά με καλώδιο. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους, είμαι νέος στο φόρουμ για αυτό συγχωρέστε μου τα όποια λάθη.Πως δημιουργώ φάκελο σε προϋπάρχων φάκελο του κινητού (Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (4GB/64GB); Δηλαδή, θέλω να κάνω ένα φάκελο στον φάκελο "Μουσική" και να μεταφέρω εκεί τραγούδια από το στικάκι ή από τον υπολογιστή μου. Ευχαριστώ πολύ σε όλους