Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Xiaomi Mi5 Capactive buttons

jeisblack - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, έχω παραλάβει το Xiaomi Mi5 πριν περίπου 2 βδομάδες με Stock China Stable V7 ROM το οποίο διαπίστωσα από τη πρώτη ημέρα ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά στα αγγίγματα πάνω στα Capactive Buttons. Μέχρι να γίνει unlock η συσκευή έκανα την αυτόματη OTA σε MIUI V8 η με την οποία λύθηκε το πρόβλημα με τα κουμπιά και δούλευαν ρολόι. Σήμερα το κινητό ξεκλειδώθηκε έκανα όλη τη διαδικασία για να περάσω τη τελευταία Stable Ελληνική MIUI V8 (Marhmallow) και το πρόβλημα επανήλθε. Τα κουμπιά εδικά…

• Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, σήμερα κατεύθασε στο σπίτι μου το Xiaomi Mi Notebook Air 13.3". Το Notebook δεν είναι δικό μου αλλά είχα τη τύχη να το πιάσω στα χέρια μου, να το βγάλω μερικές φωτογραφίες για το φόρουμ και να παραθέσω την αναλυτική μου άποψη μαζί με τον @dimikoza (ιδιοκτήτης). Ας ξεκινήσουμε με τα χαρακτηριστικά του καταπληκτικού NoteBook: * Weight * 1.28kg * Display * 13.3 ″ FHD full HD 293.76mm x 165.24mm * Resolution * 1080 X 1920 (166 PPI) * Contrast ratio * 800: 1 * Border and scr…

• EFS Lost και μόνο Fastboot

jeisblack - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “για πες μας στο άσπρο αυτοκόλλητο στη πλάτη του κινητού ή στο πίσω μέρος του κουτιού στη προτελευταία γραμμή τι model γράφει 2015112 ή 2015161; ” To Kenzo έχω και όχι το SE. =============== Δεκ 4th 2016, 6:03pm =============== Έκανα ξανά τη διαδικασία Unlock και άνοιξε σε Official TWRP. Κατεβάζω τώρα, την Ελληνική ROM για να τη φλασάρω. (Να βάλω το TWRP by Mic?) =============== Δεκ 4th 2016, 7:05pm =============== Τελικά έπαιξαν όλα σωστά μετά τη δεύτερη απόπειρα Unlock Και φ…

Μήνυμα

Δε μπορώ να συνδεθώ στο Mi Account στο κινητό γιατί δεν έχει Wifi η συσκευή λόγο EFS. Υπάρχει περίπτωση να παίξει χωρίς να έχω κάνει Login στο κινητό?

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, μετά την αγορά της συσκευής από το Geekbuying ήρθε με Unofficial Global ROM. Ακολούθησα τον οδηγό για να περάσω την Official Developer ROM ώστε να ξεκλειδώσω τον Bootloader. Έκανα την αίτηση, πήρα έγκριση , έγινε η διαδικασία και μου εμφάνισε το Mi Unlock ότι έγινε επιτυχώς. Μετά φλασάρα το TWRP και μου ζήτησε κωδικό για το Encryption και πάτησα Cancel και άνοιξε το κεντρικό μενού του Recovery. Έκανα Full Wipe (και Internal κατα λάθος), αλλά στη συνέχεια πέρασα σε μία SD Card την …

• Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από jeisblack: “Προσπάθησα να φλασάρω τη τελευταία που έχει αναρτηθεί εδώ μέσω TWRP 2.8.6.0 και μου πέταξε ERROR (executing updater binary in zip) Τι κάνουμε τώρα? Να σημειώσω ότι έχω κάνει ήδη Wipe τα πάντα εκτός της Internal Και το κινητό δεν έχει OS να μπουτάρει.. ” Ισως χρησιμοποιείς παλιό twrp , δοκίμασε με άλλο twrp recovery.Χρησιμοποίησε καλώδιο otg για φλασαρισμα. ” Βρήκα να κατεβάσω τη έκδοση TWRP 3.0.2.0 αλλά δεν έχω OTG. Προσπαθώ τώρα να το κάνω μέσω Mou…

• Προσπάθησα να φλασάρω τη τελευταία που έχει αναρτηθεί εδώ μέσω TWRP 2.8.6.0 και μου πέταξε ERROR (executing updater binary in zip) Τι κάνουμε τώρα? Να σημειώσω ότι έχω κάνει ήδη Wipe τα πάντα εκτός της Internal Και το κινητό δεν έχει OS να μπουτάρει..

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από jeisblack: “Καλησπέρα σε όλους και για μία ακόμα φορά ένα ευχαριστώ και από εμένα για τη δουλειά που γίνεται! Έχω να πειράξω το Mi4 LTE της κοπέλας μου από τον Ιανουάριο όταν πρωτοβγήκε η πρώτη έκδοση Marshmallow.. Απλά κατεβάζω τη τελευταία που έχει αναρτηθεί εδώ και τη φλασάρω μέσω TWRP? Επίσης θέλω να κάνω τα πάντα Wipe , θέλω Clean Install, ακολουθώ τη κλασσική διαδικασία ή χρειάζεται κάτι άλλο.. Ευχαριστώ! ” Διαβασε στη πρώτη σελίδα, έχει αναλυτικούς οδ…

• Καλησπέρα σε όλους και για μία ακόμα φορά ένα ευχαριστώ και από εμένα για τη δουλειά που γίνεται! Έχω να πειράξω το Mi4 LTE της κοπέλας μου από τον Ιανουάριο όταν πρωτοβγήκε η πρώτη έκδοση Marshmallow.. Απλά κατεβάζω τη τελευταία που έχει αναρτηθεί εδώ και τη φλασάρω μέσω TWRP? Επίσης θέλω να κάνω τα πάντα Wipe , θέλω Clean Install, ακολουθώ τη κλασσική διαδικασία ή χρειάζεται κάτι άλλο.. Ευχαριστώ!

• Φοβερή δουλειά παιδιά!! Άντε να έρθει και Marhmallow σε Mi4 βαρέθηκα να περιμένω :p :p

• Marshmellow?? η Marshmallow?? :p :p Συνεχίστε τη καλή δουλειά guys!!! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συσκευών μας! Εν αναμονή της Marshmallow για το Mi4!!

• Any news με Lollipop και το Mi4? Ps Αυτό με το ακουστικό έχει βγει σε όλα τα Mi4 ή σε συγκεκριμένες εκδόσεις πχ LTE ή απλό 3G. Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άντε να δούμε πότε θα έρθουν τα Lollipop στο Mi4!! :p :p

• RE:

jeisblack - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jeisblack: “Έδωσα και εγώ ότι με παίρνει αυτές τις δύσκολες ημέρες γιατί η ομάδα εδώ πραγματικά έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και απίστευτη εξυπηρέτηση προς όλους τους Έλληνες κατόχους MIUI συσκευών! Ελπίζω πολύ περισσότεροι να βοηθήσουν και να πάει ένα βήμα μπροστά αυτή η κοινότητα!!” Ευχαριστούμε πολύ για την δωρεά σου στην κοινότητα φίλε μου ... Δωρητής της κοινότητας Ευχαριστούμε τον/ην Χρήστης για την δωρεά του στην κοινότητά μας ” Τέτοιες κοινοτητες α…

• RE:

jeisblack - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Το βλέπω στο Mi-4i που έχω. Ελπίζω με 5.1.1 να πάει πολύ καλύτερα όταν κάποια στιγμή από την Κίνα μας δώσουν Source. ;)” Είναι καλύτερη η 5.1.1 αλλά μην περιμένεις θαύματα.. Τη ζω εδώ και καιρό στο Oneplus One και τώρα στο Oneplus 2. By the way πρόσθεσε στις συσκευές και το Oneplus 2 ώστε να το βάλω στον προφίλ μου γιατί δεν υπήρχε στην λίστα Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jeisblack: “Χαίρομαι!!!” Να δούμε θα χαρούμε ή θα φάμε άκυρο πάλι ? :lol:” Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο τη μπαταρία γιατί η Lollipop έχει κάνει τρομερή ζημιά στη μπαταρία πραγματικά!

• Έδωσα και εγώ ότι με παίρνει αυτές τις δύσκολες ημέρες γιατί η ομάδα εδώ πραγματικά έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και απίστευτη εξυπηρέτηση προς όλους τους Έλληνες κατόχους MIUI συσκευών! Ελπίζω πολύ περισσότεροι να βοηθήσουν και να πάει ένα βήμα μπροστά αυτή η κοινότητα!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jeisblack: “Υπάρχει κάποιο πλάνο για Lollipop στο Xiaomi Mi-4? Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τις εκδόσεις σιγά σιγά.” Είμαστε στην αναμονή μέχρι τέλος του μήνα,,, ;)” Χαίρομαι!!!

• Υπάρχει κάποιο πλάνο για Lollipop στο Xiaomi Mi-4? Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω τις εκδόσεις σιγά σιγά.

• RE:

jeisblack - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ωραία παρουσίαση :thumbup:” Thanks bro Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk