Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.

• (Review) Yi Sport Camera

jeisblack - - Hands on - Review

Μήνυμα

Όπως σας είπα και στο Thread για τη Xiaomi Yi Sport Camera, γύρισα για να σας δώσω τις δικές μου εντυπώσεις με ένα χορταστικό (ελπίζω) Review. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν για το τι πρόκειται να πάρει κάποιος που θα αγοράσει αυτή τη κάμερα. Έψαχνα αρκετό καιρό να πάρω μια τέτοια κάμερα ώστε να μπορώ να καταγράφω τις αγαπημένες μου στιγμές όπως όλοι κάνουμε, αλλά κυρίως χρησιμοποιώντας το κινητό μας. Βλέπω εδώ και αρκετό καιρό τη GoPro Hero και αναρωτήθηκα αν αξίζει η αγορά μιας τέτοιας κάμερας. Τελικά …

• Ναι μαν Sorry εγώ φταίω! Τώρα το είδα και διόρθωσα το πρώτο ποστ ότι το βρήκα!

• Καλησπέρα, για πιο λόγο στα μηνύματα δε δείχνει την αποθηκευμένη επαφή όταν λαμβάνει ένα μήνυμα το κινητό; Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί και αλλού κάποια λύση σε αυτό αλλά έψαξα λίγο κι δε βρήκα κάτι. Επίσης αν πατήσω πάνω στο Icon της "άγνωστης επαφής" μου πετάει κανονικά την επαφή. Αν μπω πάλι στο μήνυμα και ξαναβγώ πάλι δείχνει σωστά την αποθηκευμένη επαφή. Αν βγω από την εφαρμογή των μηνυμάτων και ξανα μπώ πάλι τη χάνει. Ξέρουμε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό; Επίσης έβαλα το στα Settings των κλήσε…

• Επιστρέφω ώστε να αφήσω και εγώ το δικό μου Feedback στη κοινότητα. Φλάσαρα κανονικά τη τελευταία Ελληνική V7 και πραγματικά φοβερή δουλειά Guys, μπράβο! Τώρα βέβαια μου κράτησε τις εφαρμογές μέσα πράγμα λίγο περίεργο ενώ έκανα Wipe Cache και User Data. Βέβαια όλα τα άλλα από την αρχή όπως λογαριασμοί κτλ.! tumbs up για το Swiftkey από Default!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Περνάς την ROM από πάνω και άν κάτι δε πάει καλά, κάνεις Factory Defaults και ξανά Flash την Ελληνική.” Ok man thanks! Αύριο έχει Flashing λοιπόν.. Στάλθηκε από το ONE A2001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από jeisblack: “ Αα οκ νόμιζα ότι αυτό το χώρο του Partition θα μου έμενε μέσα στο κινητό αν δε κρατούσα το Dualboot. Οπότε αν δε βαλω CWM Dual-Boot απλά θα έχω ένα Partition αχρηστο. Τώρα το μαθαίνω το συγκεκριμένο για αυτό οι ερωτήσεις..” Το κινητό έχει 2 system partition που μοιράζονται ένα κοινό data partition. Σε περίπτωση προβλήματος πχ σε κάποια αναβάθμιση, κάνεις boot μέσω recovery από το άλλο system partition που δεν είναι active ή current ( το κάθε reco…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jeisblack: “Ναι αλλά εγώ που δε το θέλω το Dual-Boot? Απλά βάζω την έκδοση του CWM που δεν είναι για Dualboot σωστά;” Και γιατί να χάσεις τον χώρο? Και απο την άλλη δες το και σαν μια μορφή backup. Πολλές φορές σε κάποιες στραβές μπορείς απλά να επιλέξεις να κάνεις active αυτό το partition που δεν είναι (μέσα απο το CWM) να μπουτάρεις απο αυτό και να έχεις την συσκευή έτοιμη να φτιάξεις αυτό που χάλασε πχ με φλασάρισμα, με wipes κλπ” Αα οκ νόμιζα ότι αυτό το χώρ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jeisblack: “Τι γίνεται έχει Dual-Boot? Αν φλασάρω το CWM θα φύγει προφανώς το DualBoot το οποίο δε το θέλω,” Ναι το Mi4 έχει Dual Boot και το CWM είναι το μοναδικό που το υποστηρίζει αξιόπιστα επι της παρούσης. Αν φλασαρεις CWM δεν το χάνεις.” Ναι αλλά εγώ που δε το θέλω το Dual-Boot? Απλά βάζω την έκδοση του CWM που δεν είναι για Dualboot σωστά;

• Παράθεση από DownUnder: “Δεν σου δουλευει το μπακ απ του τηλεφωνου;” Δε το έχω ψάξει να σου πω γιατί το έχει η κοπέλα μου στα χέρια της και δε το αφήνει καθόλου :p . Τώρα μπήκα πάντως στο Revovery να δω τι έχει και μου έχει το Mi-Recovery και κάτι μου αναφέρει και Boot Sytem One και Two.. Τι γίνεται έχει Dual-Boot? Αν φλασάρω το CWM θα φύγει προφανώς το DualBoot το οποίο δε το θέλω,

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jeisblack: “Ή να το κάνω με Full Factory Reset και Flash μέσω CWM?” Απλά επειδή δεν ξέρουμε τι "σόι" είναι αυτή η rom καλυτερα κάνε Factory Reset, να μην μείνει κάνα "σκουπίδι" δηλαδή απο την παλιά και τρέχεις..” Αυτό σκέφτηκα και εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά βαριέμαι να το στήνω από την αρχή :p :p Thanks για την απάντηση!

• Ερώτηση προς τους πιο παλιούς και έμπειρους. Έχω το Xiaomi Mi4 LTE (3GB RAM), το οποίο μέσα έχει μια MIUI με όλες τις γλώσσες από το κατάστημα που το αγόρασα (Xiaomiforsale), αν κάνω εγκατάσταση μέσω αυτού του οδηγού (Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr) θα γίνει μπάχαλο? Ή να το κάνω με Full Factory Reset και Flash μέσω CWM? Thanks!

• Xiaomi Yi Sports Camera

jeisblack - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Παράθεση από iAmLiakos: “Με αυτό το μαραφέτι (το μεσαίο) πάντως μπαίνουν selfie sticks αδιαβροχα πολύ φθηνά και κουμπώνουν πάνω στην αδιάβροχη θήκη.” Ναι μωρέ βρίσκεις!” Δεν είπα ότι δεν βρίσκεις (αν και δεν το έχω ψάξει), λέω όμως φτιάχνεις που φτιάχνεις κοντάρι για τη κάμερα, φτιάχνεις και waterproof case, φτιάξε το κονταράκι έτσι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω απο το νερό να βλέπουμε τα ψαράκια που μας χαμογελάνε? :geek:” χαχαχαχ!! Θα μ…

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Με αυτό το μαραφέτι (το μεσαίο) πάντως μπαίνουν selfie sticks αδιαβροχα πολύ φθηνά και κουμπώνουν πάνω στην αδιάβροχη θήκη.” Ναι μωρέ βρίσκεις!

Μήνυμα

Παράθεση: “Οχι, δεν είναι έτσι!!! Το νόημα του selfie stick δεν είναι μόνο να πας στα τρια μέτρα (ή ακόμα και στο ένα, που και πάλι δεν μπορείς!), αλλά να είσαι ΕΞΩ απο το νερό και με το stick βουτηγμένο μέσα στο νερό να κάνεις λήψεις βίντεο κ.λ.π.” Κοίτα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι σίγουρα θα πάρω ένα Selfie Stick αδιάβροχο από το eBay .. Έχει με το κιλό να βρεις να πάρεις. Όσο για τη παράληψη θα συμφωνήσω αλλά είναι τόσο Value for money που οκ πας και αγοράζεις ενα αδιαβροχο.. :p Παράθεση από i…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Μόλις την αγόρασα από το GearBest μαζί με τη waterproof Case στα 80€! Πρέπει να τα σπάει!” Μπράβο! Καλορίζικη! Είναι ο επόμενος στόχος μου... :D” Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω σε GoPro.. πολύ πιο ακριβή και πιστεύω ότι η Xiaomi είναι καλύτερη!” Σαν κάμερα "δεν παίζεται"¨, αλλά αυτό που μου την έχει σπάσει, είναι ότι το selfie stick της κάμερας ΔΕΝ είναι αδιάβροχο και απορώ πως μπορείς να χρησιμοπο…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Μόλις την αγόρασα από το GearBest μαζί με τη waterproof Case στα 80€! Πρέπει να τα σπάει!” Μπράβο! Καλορίζικη! Είναι ο επόμενος στόχος μου... :D” Πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω σε GoPro.. πολύ πιο ακριβή και πιστεύω ότι η Xiaomi είναι καλύτερη!

Μήνυμα

Μόλις την αγόρασα από το GearBest μαζί με τη waterproof Case στα 80€! Πρέπει να τα σπάει!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Ωπα ωπα γιατί μπερδεύτηκα λίγο χαχα εννοείς την επίσημη από το site του Xiaomi.?” Εννοώ αυτή που βγάζει η επίσημη Xiaomi στο site της, ΕΔΩ” Οκ thanks.. :):) By OnePlus One with TapaTalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Αυτή που δεν έχει Ελληνικά είναι η λεγόμενη "αγγλοκινέζικη", αλλά η "global" έχει ελληνικά και στις δύο εκδόσεις της, και στην stable και στην developer...” Ααα οκ εγώ για τη Global έλεγα.. By OnePlus One with TapaTalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από jeisblack: “Συμφωνώ απόλυτα αλλά η επίσημη δεν έχει Ελληνικά και εμένα δε με πειράζει αλλά επειδή το έχω πάρει δώρο στην κοπέλα μου θέλει Ελληνικά.. Οπότε αν δω ότι αργεί να γίνει Ελληνική η V7 θα περάσω τη V6 τη δική μας από εδώ.. By OnePlus One with TapaTalk” Και ΒΕΒΑΙΑ έχει ελληνικά η επίσημη! :P” Ωπα ωπα γιατί μπερδεύτηκα λίγο χαχα εννοείς την επίσημη από το site του Xiaomi.? By OnePlus One with TapaTalk