Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο νόημα είναι ότι τα Benchmark δεν έχουν να πουν ούτε δείχνουν κάτι ,καθαρά κ μονο για αριθμολαγνους .
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα ,και που βρε παλικάρι μου θα σου σταθεί εμπόδιο το 40000 η χρήσιμο αν υπήρχε το 140000 στην καθημερινοτητα σου ?
-
Στο redmi note 2 λεει 5.9.2 ???????
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα ,στο en.miui.com έχουν δώσει μια 5.9.2 για το redmi note 2 ,στης αλλες συσκευές 5.9.1 ,ποια η διαφορά δλδ εκτός απ τον αύξων αριθμό .
-
Έχουμε ρωτήσει κανα δυο φορές χωρίς απάντηση ,οπότε λογικά θα αργήσει... υπομονή !!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΝαι δυστυχώς ,απ οτι φαίνεται θα αργήσει για το δικό μας .
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΟχι οχι βρε ,δεν το είπα για να πουλήσω ούτως η άλλως το ενα είναι δικο μου κ το άλλο παραγγελία για ενα φίλο.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα ,την τρίτη παραλαμβάνω 2 κομμάτια απο Vickmall ,ελπίζω να εχει βγει και η Ελληνική ρομ
-
Καλημέρα. Κάποιο νεο για Ελληνικη σε redmi note2?
-
Καλησπερα σε ολους ,παιδια εχω ενα θεμα με την καμερα,οταν βγαζω φωτο με φλας η φωτο βγαινει σαν να εχει πρασινο πέπλο-Host your images for free: Pixentral.com - Display Παρατήρησα πως το φως απ το φλας δεν ειναι λευκό αλα πρασινίζει ,τι μπορει να παίζει βρε παιδιά ? καποια ρύθμιση ? η hardware καθαρά . Ξεχασα να ανφερω πως ειμαι με την 5.6.25 και το ειχα κ με την 5.6.19 το ιδιο προβλημα ,δεν θυμαμε την 5.6.11.
-
Καλησπέρα παιδιά ,ευχαριστούμε πολύ και ανυπομονώ να την περάσω στο Redmi Note μου .