Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 401.
-
Καλησπερα σε ολους... Σε kenzo ειμαι με την {8.8.30 beta MIUI 10 by xiaomi-miui.gr} Τι πρεπει να κανω για να βαλω την τελευταια stable???? Επισης την εχει βαλει κανεις για να μας πει αν υπαρχουνε προβληματακια???\ Ειναι της συζυγου οποτε καταλαβαινετε.... Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
@MIUI_ART Καμια rom v10 για το jason δεν ητανε με global source Ολες ητανε απο EU απο τον Αυγουστο και μετα....Σιγουρα.. Πιο πριν ισως... Το θεμα ειναι οτι και παλι δεν επρεπε να κανει κατι τετοιο... Μου εσβησε ακομη και το zip της ρομ που εγκατεστησα... Anyway οτι και να λεμε τωρα η ζημια εγινε... Και με τις τελευταιες π@παριες του flickr δεν ειχα κανει backup τις φωτο....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manousakas: “Σε jason απο την 8.10.25 Αρωμα πηγα να βαλω την τεέυταια αρωμα και μου εκανε φορματ τα παντα απο το τηλεφωνο.... Οπως καταλαβενετε γ@μηθηκε το συμπαν..... ” Με τόσο παλιά ROM που είχες, έπρεπε να κάνεις Factory Reset πριν την περάσεις, καθώς είχε αλλάξει Source και Android Version η ROM. ” Απο που ειναι το source???Δεν ειναι EU??? Αυτην ειχα xiaomi-miui-hellas-arΩma-MINote3_8.10.25_v10-8.1...
-
Σε jason απο την 8.10.25 Αρωμα πηγα να βαλω την τεέυταια αρωμα και μου εκανε φορματ τα παντα απο το τηλεφωνο.... Οπως καταλαβενετε γ@μηθηκε το συμπαν.....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σε ολους...Προσπαθησα να βαλω gcam συμφωνα με τις παραπανω οδηγίες αλλα δεν... Να πω οτι ειμαι με την 8.10.25 αρωμα dev και η gcam εκανε συνέχεια fc... Επισης δεν δούλευε ουτε η μαμα κάμερα οποτε αναγκαστικά πηγα σε fr και ξαναεβαλα την ιδια dev... Να πω για την ρομ ενα πρόβλημα που εντόπισα Σε προσαρμοσμένη εγκατάσταση δεν έβαλε καμια απο τις έξτρα εφαρμογές και τις έβαλα μετά χειροκίνητα απο playstore...Αυτά
-
Περάστηκε στο jason χωρις fr πανω απο την 8.8.16 αρωμα...μονο με wipe τις cache... Μεχρι στιγμής όλα καλά....
-
-
Παιδια καλησπερα... Παρηγγειλα απο ebay ενα screen digitizer για ενα παλιολενοβο που εχω αξιας 5€ και ενω το περιμενα να ερθει μου στειλανε αυτο το μην. Sorry to tell you that we just received the note from the couriers:the package could be returned to us due to the customs. We apologize for all the inconvenience. Αληθεια λεει η με δουλευει ο κινεζος???
-