Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 438.
-
Καλησπέρα στο team, να ρωτήσω: από πού προέκυψε το θέμα ότι λύθηκε αυτό με το wallet?
-
Ισχύει ότι (διάβασα στο messenger της Xiaomi), για όσους έχουν ξεκλείδωτο bootloader, υπάρχει περίπτωση σφάλματος στο πέρασμα της Hyperos?
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Άρα παίρνεις την πρώτη hyperos. Σαν πρώτες Ρομ σίγουρα θα έχουν bug . Είναι στη δική σου επιλογή αν θα το κάνεις τώρα ή αργότερα. Μπορεί στη δική σου χρήση να μην παρατηρήσεις τίποτα πχ.. ” Το σκέφτομαι και αυτό! Υ.Γ Ένας λόγος που ενδεχομένως να το άλλαζα, είναι γιατί έχω ψάξει όλους τους τρόπους και δεν μπορώ να βρω πώς να δείχνει τις ειδοποιήσεις σε lock screeen, ουσιαστικά μόνο τον φωτισμό έχω και μπαίνω μετά μέσα!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Αν είναι official ναι. ” Από τον τίτλο γιατί έχει: OS1.0.4.0.UMNCNXM κατάλαβα ότι παίζει αλλαγή και είναι η HyperOS!
-
Καλησπέρα παίδες, να ρωτήσω: είδα που μου εμφάνισε ένα Update στο Poco F5 Pro, αυτό μπορώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση κατευθείαν από το κιν. ή πρέπει να το κάνω από το PC?
-
Παράθεση από cacau: “Όσοι είσαστε ξεκλείδωτοι, η google έκανε πάλι τα δικά της προχθές, αλλά βγήκε άμεσα update του γνωστού .apk που διορθώνει το πρόβλημα. Μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής... ” Καλησπέρα φίλε, επειδή το είδα και γω το update, το συγκεκριμένο αρχείο: XiaomiEUModule_2024.01.15 κάνεις update, κάνεις μετά επανεκκίνηση και ουσιαστικά αναβαθμίζει το πορτοφόλι ή κάποιο άλλο αρχείο?
-
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από lbchX: “Καλησπέρα φίλε @lallasgr, επειδή πρόκειται να πουλήσω το Mi 10 Lite 5g που έχω, μια διευκρίνιση: στο σημείο του Mi account που πατάς "διατήρηση" των αρχείων, αν πατήσω κατάργηση, θα αφαιρεθούν τελείως από το Mi Cloud? Υ.Γ Στον Mi account μου αυτή την στιγμή, επειδή κάτι έψαχνα, υπάρχουν η τωρινή συσκευή και η καινούργια που έχω (Poco F5 Pro) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Καλησπέρα!Για να σβήσεις κατι απο το mi cloud συνήθως πρεπει να μπεις στο mi cloud κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Στην ROM που έβαλα από EU ισχύει η γνωστή μέθοδος για το Magisk? ” Ναι ισχύει επίσης...Αλλά θύμισέ μου σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ? Γιατί στις νέες ROM από το Xiaomi.eu έχει ενσωματωμένο στον Updater το κατέβασμα ενός Patch apk που διορθώνει το πρόβλημα με το Wallet και το κατεβάζει στην συσκευή σου για να το τρέξεις. ” Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, δεν έχω καταλάβει, αυτό με το apk στον Updater, βρίσκεται κάπου ή είναι ενσωματωμένο Ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lbchX: “Στην ROM που έβαλα από EU ισχύει η γνωστή μέθοδος για το Magisk? ” Ναι ισχύει επίσης...Αλλά θύμισέ μου σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ? Γιατί στις νέες ROM από το Xiaomi.eu έχει ενσωματωμένο στον Updater το κατέβασμα ενός Patch apk που διορθώνει το πρόβλημα με το Wallet και το κατεβάζει στην συσκευή σου για να το τρέξεις. ” Ναι για το Magisk το έκανα τελικά by my self! Αυτό που λες με το Updater, πού υπάρχει η εφαρμογή γιατί παίζει να έβαλα δικό μου apk γ…
-
Καλησπέρα φίλε @lallasgr, επειδή πρόκειται να πουλήσω το Mi 10 Lite 5g που έχω, μια διευκρίνιση: στο σημείο του Mi account που πατάς "διατήρηση" των αρχείων, αν πατήσω κατάργηση, θα αφαιρεθούν τελείως από το Mi Cloud? Υ.Γ Στον Mi account μου αυτή την στιγμή, επειδή κάτι έψαχνα, υπάρχουν η τωρινή συσκευή και η καινούργια που έχω (Poco F5 Pro) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα @MIUI_ART μια επιβεβαίωση: Στην ROM που έβαλα από EU ισχύει η γνωστή μέθοδος για το Magisk? Που παίρνεις το boot από την ROM και το patchάρεις και μετά το περνάς με την μέθοδο του fastboot κτλ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα βάλεις την πιο πρόσφατη ROM από το Xiaomi.eu. Εμείς δεν πρόκειται να βγάλουμε νέες XTRV ROM εάν δεν βρεθεί μια μόνιμη λύση με το πρόβλημα που υπάρχει με το Google Wallet ! ” Δημήτρη καλησπέρα, όντως είναι σαν την δική σας, αλλά ποιά είναι η κυριότερη διαφορά- σε σχέση με αυτήν που φτιάχνετε εσείς?? Αν κατάλαβα καλά, αν βάλω την Rom σας στην ουσία δεν θα μπορώ να φτιάξω το Google pay? Υ.Γ Ξεκλειδώθηκε και ο bootloader οπότε πάω για εγκατάσταση Magisk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα βάλεις την πιο πρόσφατη ROM από το Xiaomi.eu. Εμείς δεν πρόκειται να βγάλουμε νέες XTRV ROM εάν δεν βρεθεί μια μόνιμη λύση με το πρόβλημα που υπάρχει με το Google Wallet ! ” Ευχαριστώ για την ενημέρωση, όμως δεν μπορώ να βάλω την Rom και ουσιαστικά μέσω του Magisk να κάνω update το Fix?
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στο team, να ρωτήσω επειδή θέλω για Mondrian να δω την Rom, έχω 2 Links αλλά ποιά είναι η διαφορά? 1. MIUI 14 Stable & Dev ROMS : Η λίστα με όλες τις επίσημες ROM από την Xiaomi (Updated 27 December 2023) - News by Xiaomi Miui Hellas (xiaomi-miui.gr) 2. [Stable] MIUI V14.XXX ROM : The list of 53 available MIUI 14 XTRV ROMs is complete (Update 14/11/2023 - Google Wallet Fix) - News by Xiaomi Miui Hellas (xiaomi-miui.gr) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Υπάρχει όμως και Recovery σωστά? Από sourceforge!
-
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά (και στους εορτάζοντες), γνωρίζετε αν υπάρχει twrp recovery για Mondrian? Ερ: χρειάζεται να υπάρχει, επειδή είδα ότι στην ουσία μέσω του fastboot rom μπαίνει η XTRV!?
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14 at SourceForge.net ” Thanks και εγώ αυτό είχα στο νου μου!
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Καλησπέρα Εγώ μόλις έκανα επιτυχημένη αγορά με το πορτοφόλι... Έχω poco f5 κ πέρασα την rom από το xiaomi.eu και την αναβάθμιση gogle pay fix 20/12/2023 ” Καλησπέρα φίλε και χρόνια πολλά, είναι εύκολο να βάλεις το link από όπου την κατέβασες να δω κάτι?
-
@kostakislarisa μάλλον εσύ δεν το'χεις root! Μέσω Magisk γίνεται αυτό!