Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-438 από 438.
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΝα σε ενημερώσω ότι οι adb drivers όπου είχε αναγνωριστεί το τηλέφωνο είναι της έκδοσης 1.0.31
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι εννοείς; Ανέβασε screenshot με την διαχείριση συσκευών. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33300/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΜου το βγάζει σαν συσκευή αλλά offline! Έχω και ένα mount usb storage!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΕννοείς να κάνω τον "ξεχασιάρη οδηγό" Σαν MTP που λες, πήγα στο Mount και παρατηρώ κάτω δεξιά που λέει Disable MTP (οπότε μάλλον το βλέπει)
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Όταν περνάς το twrp πρέπει μετά απευθείας να περάσεις μέσω αυτού την ελληνική αλλιώς δεν μπουταρει διότι το twrp δεν παίζει με Official Roms. Μπες μέσα στο twrp και πέρνα στην εσωτερική μνήμη του κινητού ξανά την ελληνική και φλασαρε την. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χμμμμ!!! το θέμα είναι ότι το αρχείο της ελληνικής το έχω στο pc! Πώς θα το περάσω έτσι όπως είμαι στην εσωτερική?
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΡε σεις δεν ξέρω αν αυτό ανήκει στη κατηγορία του Brick. Πέρασα ρε πούστη μου το TWRP κανονικα μπήκα μέσα και επέλεξα μετά reboot για να μπω στη κινέζικη developer όπως ήταν και τώρα εχω μονο Mi logo! Δηλ. όταν περνάς το συγκεκριμένο TWRP του φόρουμ και δεν έχεις περάσει ήδη στη συσκευή, καταλήγεις εδώ που είμαι τώρα εγώ????
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από lbchX: “καμιά 10 posts στο αγγλικό xiaomi ” 10-15 περίπου για να φαίνεσαι ενεργός, βοηθάει πολύ... ” Καλησπέραααααααααα ρεεεεεεεεεειιιιιιιιιι (το'χω σαν της Άρτας το γιοφύρι λίγο προς το παρόν, το πέρασμα της ΡΟΜ αλλά θα το πράξω :tongue:) Μήπως λέω μήπως έκανα μαλακία, γιατί είχα μια επικοινωνία με την Xiaomi επειδή είχα κάνει 2 accounts (όταν 1τοκίνησα το τηλ δεν ήθελα να δώσω e-mail και έβαλα τηλ και τελικά μετά από επικοινωνία με αυτούς το άλλαξα, σβήνον…
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από τη στιγμή που πήρε έγκριση η αίτηση σου και είσαι με official rom και ξεκλείδωσες πέρασε το twrp. @lbchX ” Κοίτα έστηλα την αίτηση,περιμένω τώρα ουσιαστικά το ΝΑΙ από αυτούς. Υπ: Διάβασα ότι ΑΝ προκύψει πρόβλημα, θα πρέπει να'χω κάνει καμιά 10 posts στο αγγλικό xiaomi?
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ θα τα έκανα όπως πρέπει για να είμαι σίγουρος: Flash Official China Developer Fastboot --> Άιτηση για ξεκλείδωμα --> Ξεκλείδωμα ---> TWRP ---> Ελληνική ” Σωστός and you are right ! =============== Μαρ 29th 2017, 12:20am =============== --------Αίτηση για έγκριση στάληθηκε- αναμένουμε-------- Παράθεση: “Developer Rom” Να προχωρήσω σε εγκατάσταση TWRP?
-
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
lbchX - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαFantastic @lallasgr!!! Μας λάλισες!!!!!!!!!!!!
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από lbchX: “Υ.Γ. Παρατηρώ επίσης και αυτό, το οποίο δείχνει ότι το laptop έχει αναγνωρίσει εν μέρει το κινητό. ” Μια χαρά το έχει αναγνωρίσει! Γιατί εν μέρει? ” Καλησπέρα, Απλά το ανέφερα γιατί παρατήρησα στο thread με τους drivers που λέει για το 1ο βήμα για Android Phone και δεν υπήρχε σε μένα. Να αναφέρω επίσης ότι παρόλο που τα αναγνώρισε το Laptop μου,εγώ έχω βάλει το MiFlash Tool. Μέχρι στιγμής κατέβασα China Developer (είχε και stable, αλλά επειδή διάβασα ότι…
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αφού έχεις ξεκλείδωτο bootloader μπορείς και με αυτήν την μέθοδο. Αν είχες κλειδωμένο bootloader, θα σε παρέπεμπα αλλού. ” Ναι το διάβασα που το ανέφερε και ο @NasDriver. Προς το παρόν διάβαζα διάφορους οδηγούς για να κατανοήσω κάποια πράγματα (ούτε βιβλίο να διάβαζα :P)- (πολύ καλοί οι οδηγοί σας,συγχαρητήρια!). Υ.Γ. Παρατηρώ επίσης και αυτό, το οποίο δείχνει ότι το laptop έχει αναγνωρίσει εν μέρει το κινητό.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32992/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εφόσον όμως τώρα έχει ήδη ξεκλείδωτο bootloader το κινητό, μπορείς να φλασάρεις μια κινεζική developer ROM με αυτόν τον τρόπο ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Σε ευχαριστώ πολύ αρχικά, να σημειώσω όμως ότι εγώ έχω Mediatek. Οπότε δηλ πέρα από την αίτηση να περάσω μια κινέζική και μετά να πάω στην ελληνική του forum?
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΚαι γιατί στο fastboot μου δείχνει αυτά? Που με βάσει τις οδηγίες για τους Mediatek πρέπει να είναι έτσι.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32944/
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από lbchX: “Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην ζάλισα με τα (ή) ” Ανέβασε πρώτα μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο. Φυσικά αυτά είναι τα ίδια για όλους : Κάνε πρώτα αυτήν την αίτηση ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Αφού κάνεις την αίτηση, ξεκίνα να κάνεις και ποστ στο αγγλικό φόρουμ (10-15) με το ίδιο mi account ώστε να φαίνεται ενεργό. Μόλις σου έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα κάνε ποσ…
-
Ελληνικά σε redmi pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Έχω παραλάβει και εγώ εδώ και 2 μέρες το συγκεκριμένο κινητό και επειδή εμφανίζω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο και για να μην ανοίγω νέο topic, το συνεχίζω. Ως προς το bootloader είμαστε κομπλέ (πάλι καλά ;)). Κοιτάζω τον οδηγό που αναφέρετε στην τελευταία XTRV rom ή σε 1 από τα 2 θέματα που αφορούν το omega: "ελληνικη ρομ για 1η φορα" και "ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)"? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην ζάλισα με τα (ή)