Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 250.

• Παράθεση από gkourk: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από jgougos: “@kexas Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μιας και εγώ το περιμένω να έλθει κατά τις 15/1. Ποια rom φοράς; Χρόνια πολλά καλή Χρονιά... ” Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Έχω βάλει αυτή : xiaomi-miui.gr/community/wsif/…rolex-V8-GTV-6-11-24-zip/ ” Αν βάλεις την Stable 6.12.29 πες μου τι έκανες γιατί ποιος ακούει τη μικρή έτσι και το μπρικάρω! Χμ, δεν έκανα wipe τα data... για αυτό έπεσα σε bootloop; Πείτε ωρέ παλικάρια... ” Αν μπαίνει σ…

• Παράθεση από jgougos: “@kexas Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μιας και εγώ το περιμένω να έλθει κατά τις 15/1. Ποια rom φοράς; Χρόνια πολλά καλή Χρονιά... ” Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Έχω βάλει αυτή : xiaomi-miui.gr/community/wsif/…rolex-V8-GTV-6-11-24-zip/

• Παράθεση από agmg: “Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους! Σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό το κινητάκι για τη σύζυγο. Το προηγούμενό της (Ulefone Paris) αποδείχτηκε μεγάλη αποτυχία, πολλά προβλήματα ενώ πριν μερικές το έριξε ο μικρός και ράγισε την οθόνη με αποτέλεσμα να επηρρεαστεί σε μικρό βαθμό το touch (ήταν η αφορμή που έψαχνα ). Όντας κάτοχος του Redmi Note 2 Prime εδώ και ένα χρόνο (απόλυτα ευχαριστημένος) θα προτιμήσω συσκευή Xiaomi και για τη σύζυγο. Στην αρχή έλεγα να πάρω το Redmi 3s αλλά μετά …

• Παράθεση από sylvester: “@NasDriver @lazux Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα για το Redmi Pro. Και είχα εγκατεστημένα όλα τα παραπάνω. Ζήτημα ασυμβατότητας επιμένω ότι υπάρχει από τα Windows. Κατά πάσα πιθανότητα φταίνε τα windows ειδικά αν έχετε Windows N Edition. Κατεβάστε και κάνετε φορμάτ στην φουλ έκδοση. Και εγώ με το redmi pro Μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... όπως έγραψα παραπάνω και στα windows7N αλλά και στα windows 10N. Όταν έβαλα την φουλ έκδοση λειτουργούσε μια χαρά. Βέβαια ξ…

• Παράθεση από lazux: “Γεια σας, Έχω ήδη περάσει την ελληνική XTRV με το TWRP του cofface και όλα μια χαρά. Ωστόσο δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Έχω δοκιμάσει τους drivers που είναι στον οδηγό αλλα τίποτα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ” ναι ολοι το ιδιο προβλημα εχουμε .. αναμενουμε για λύση απο καποιον που σκαμπαζει

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

kexas - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κατεβάζεις την ελληνική ρομ που θέλεις να περάσεις κάνεις unzip το αρχείο και παίρνεις από μέσα το TWRP που έχει για να το περάσεις. ” δεν υπαρχει σε ολες τισ ρομ μεσα το twrp ειδικα στις xtrv Παράθεση από Kserw: “Καλησπέρα σε όλους ! Για redmi 4 prime ( pro) δεν υπάρχει το twrp στην λίστα. Τι επιλογές έχω ? Ευχαριστώ πολύ. Οπ λάθος ποστ. Εδώ ήθελα ! TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Παρακαλώ έναν moderator να μου το μεταφέρει στο σωστό ποστ ! ” εγω το βρηκα σε παλι…

• Παράθεση από jgougos: “@kexas σ ευχαριστώ πολύ, είναι όμως αυτό το twrp αποδεκτό από τους devs του xiaomi-miui.gr; Βλέποντας ότι εχουν αναπτύξει greek rom χωρίς να έχουν στο site συμβατό twrp, μήπως γινόταν η εγκατάσταση με κάποιον άλλον τρόπο π. χ. μέσω update;;; ” εγω αυτο εβαλα και περασα κανονικα την ελληνικη ρομ

• Παράθεση από jgougos: “Να σας κάνω μια ερώτηση για το Rolex; Πώς περνάνε την gtv ή gtrv όταν δεν υπάρχει twrp Recovery; ” Καλημέρα χρόνια πολλά Googlαρε cofface twrp και κατέβασε το.

• Παράθεση από kyrgeo1978: “Χαχα δεν πειράζει φίλε. Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά. ” Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα

• Παράθεση από kyrgeo1978: “Μα δεν πήγε τελωνείο το κινητό φίλε @kexas. "Ξέχασαν" να μου βάλουν μέσα στο πακέτο τη δεύτερη συσκευή που πλήρωσα με τα ωραία μου λεφτουδάκια. ” αλλουνου το μήνυμα διαβασα και αλλου πατησα παραθεση .. σορρυ

• Παράθεση από kyrgeo1978: “Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Σήμερα παρέλαβα ένα πακέτο από Geekbuying το οποίο αντί να περιέχει δύο συσκευές, περιείχε μία. Συγκεκριμένα παρήγγειλα δύο Redmi Note 4 3/64 από το παραπάνω μαγαζί και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι είχε μία μόνο συσκευή! Προσπάθησα να μιλήσω στο chat αλλά δεν τα καταφερα. Είχα στείλει email το πρωί αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση. Έχει τύχει σε κανένα άλλο παιδί κάτι τέτοιο είτε από το συγκεκριμένο μαγαζί είτε από άλλο; Περιμέ…

• Παράθεση από El_Griego: “Παράθεση από kexas: “Μόλις τώρα φίλε δοκίμασα αυτό που είπες και όντως έχει θέμα με τους driver's USB στο PC. Παντός για μεταφορά αρχείων χρησιμοποιώ ή το Filezilla (ftp) ή το Shareit που είναι πάρα πολύ γρήγορα και δεν μπλέκεις και με καλώδια ” Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Λες κι εγω να κανω sync ολλανδια <-> ελλάδα με filezilla και sftp?! δεν ειναι κακή ιδέα, δεδομένου οτι οι 2 χρήστες των 4A ειναι μετα βίας 2G σε θέματα τεχνολογίας οπότε και το usb θα ήταν πολύπλοκο..…

• Παράθεση από El_Griego: “Άνοιξε και μπορεσες να περασεις καποια rom? Ποια έβαλες και αν δεν ειναι κοπος, ενημερωσε αν το έχεις κανει root και εχεις θεμα με τη συνδεση USB στον υπολογιστη (δλδ απλα φορτίζει και δεν μπορεις να περάσεις αρχεία). Κι εγώ του cofface εχω βαλει γιατι δεν εχω βρει καποιο αλλο μεχρι τωρα. Δημήτρης ” Καλήμερα φίλε μου , το κινητό άνοιξε μια χαρά και έβαλα την τελευταία gtv (όχι xtrv) που βρήκα στο download για αυτό το κινητό για ρουτ δεν δοκίμασα τίποτα γιατί το κινητό πρ…

• καλημερα παιδια θελω μια βοηθεια βαζω τωρα την ελληνικη αλλα κολαω σε ενα βημα. αφου εχω κανει ξεκλειδωμα και εχω βαλει twrp img μπαίνω σε recovery και με πεταει στο mi recovery παταω το κουμπι recovery για να μπει σε twrp recovery και το κινητο κολλαει στο boot mi (οθονη ξεκινηματος) 2)ενταξη παιδια το βρηκα εφταιγε το recovery img εβαλα τελικα το cofface και ολα πηγαν καλα .... μαλλον ακομα δεν εχει ανοιξει

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

kexas - - Recoveries

Μήνυμα

Για redmi 4A ποιο twrp κατεβάζω ?

• καλησπερα παιδια εγω το παρελαβα το κινητο το ζητησα σφραγισμενο το κουτι για να μου ερθει με την κινεζικη ,εκανα αιτηση σε xiaomi για ξεκλείδωμα και εγκριθηκε, τωρα που το ξεκλειδωσα ποιον οδηγο να ακολουθησω για να βαλω την ελληνικη ρομ? ευχαριστω.

• Αποκλειεται να εχει 350 με 450 $ γιατι κατι τετοιο λεγανε και για το mix αλλα κατω απο 700$ δεν το βρισκεις.

• Παράθεση από free4you: “Νομίζω τα παιδιά δεν έχουν βγάλει ακόμα rom για αυτό το τηλέφωνο, οπότε είναι και λογικό να μην υπάρχει οδηγός. Η συσκευή είναι αρκετά καινούρια οπότε μάλλον θα χρειαστεί υπομονή! Περιμένω και εγώ την εν λόγω συσκευή τις επόμενες μέρες και παρακολουθώ όλη την ενότητα του redmi 4a τον τελευταίο καιρό αλλά αυτό το topic μου το εμφάνισε σήμερα! Πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο αφού το πρώτο μήνυμα είναι από τις 9/11? Έγινε μεταφορά του topic από άλλη ενότητα? ” καλημερα φιλε μο…

• Παράθεση από jimarios: “Σίγουρα οι μάγοι του φόρουμ θα βγάλουν κάτι... Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Bodai: “Αυτη την στιγμή δεν υπάρχει rom ούτε και στο επίσημο site. Οπότε αναμονή .. ” =============== Δεκ 2nd 2016, 11:23am =============== καλημερα σε ολους σημερα μου ηρθε το κινητο redmi 4a ζητησα απο το μαγαζι να μην το ανοιξουν για να μου ερθει σφραγισμενο και ο λογος που το εκανα αυτο ειναι για να μην πειραξουν την ρομ. το κινητο ηρθε με official stable…

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από Xristos1980: “ ” Παράθεση από kexas: “θελω απο την xtrv beta1 _6.11.24 dev που εχω να βαλω την gtv stable v8.0.1.0. ” Βιάστηκες και έβαλες xtrv . Είναι beta με ότι αυτό συνεπάγεται , ατελής (το λέει η λέξη) , bugs κλπ κλπ ....Από Dev σε Stable και αντίστροφα ΠΑΝΤΑ factory reset (Χρυσός Κανόνας) Γιά να γυρίσεις πίσω στην περίπτωσή σου οπωσδήποτε factory reset , αλλά θα σου συνιστούσα την τελευταία Dev 6.9.29 που έχω κι' εγώ στο Μi Note Pro και είναι μιά χαρά . Κ…