Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 250.
-
Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από kexas: “καλημερα παιδια εχω το mi note pro με την 6,11,24 dev και απο εχθες ξαφνικα δεν ανοιγει της εξης εφαρμογες (camera, playstore, θεματα, αρχεια) υπαρχει σε κανεναν αλλων κατι παρομοιο. εκανα καθαρισμο των cache σε αυτες της εφαρμογες αλλα το προβλημα δεν διορθώθηκε και περασα απο πανω ξανα την ρομ αλλα και παλη τιποτα . αν περασω παλιοτερη version stable πρεπει να κανω καποια διαδικασια η μπορω απο επανω να την περασω ευχαριστω ” Καλημέρα φίλε μου σε…
-
καλημερα παιδια εχω το mi note pro με την 6,11,24 dev και απο εχθες ξαφνικα δεν ανοιγει της εξης εφαρμογες (camera, playstore, θεματα, αρχεια) υπαρχει σε κανεναν αλλων κατι παρομοιο. εκανα καθαρισμο των cache σε αυτες της εφαρμογες αλλα το προβλημα δεν διορθώθηκε και περασα απο πανω ξανα την ρομ αλλα και παλη τιποτα . αν περασω παλιοτερη version stable πρεπει να κανω καποια διαδικασια η μπορω απο επανω να την περασω ευχαριστω
-
Καλημέρα σε όλους χθες διαπίστωσα ότι με την τελευταία ρόμ 6.11.3 έχω πρόβλημα με το WiFi display (προβολή WiFi) δεν μπορώ με τίποτα να κάνω mirroring . Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα?
-
Παράθεση από MyLord: “Παράθεση από kexas: “Δεν βγάζει και κανένα πληκτρολόγιο γιατί εχω 2 κουτιά υπολογιστων συνδεδεμένα στην ίδια tv και δεν έχω χώρο. και το χειρίζομαι το ένα απο teamviewe. ” Ρίξε μία ματιά στο input director. Το χρησιμοποιώ κάμποσα χρόνια και με έχει βολέψει αφάνταστα. ” ευχαριστω πολυ φιλαρακι θα το κοιταξω. αυτο με μια γρηγορη ματια που εριξα βαζεις την ip του υπολογιστή που θες και μεσω δικτυου δουλευει?
-
Παράθεση από geoanto555: “Έχεις teamviewer? ” Ναι να στο στείλωμε pm? Και μπαίνεις οπότε μπορείς .?
-
Παράθεση από geoanto555: “Βρεεε.. από την στιγμή που βλέπει το κινητό είναι σωστοί.... ότι θέλει ας λέει.. ” ναι ομως ακομα δεν κανει το unlock μου σταματαει στο 50% και δειχνει αυτο (φωτο) και κοιταω και στο device manager και δεν αλαζει κατι
-
Παράθεση από geoanto555: “Τότε τι συζητάμε; Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα; ” αυτοι οι drivers που δειχνει στο device manager ειναι σωστοι? στον οδηγο λες οτι πρεπει να δειχνει Marshall London Bootloader Interface και να βαλω αυτους
-
Παράθεση από geoanto555: “Έδωσες fastboot devices και δεν το βλέπει έτσι; ” το βλεπει
-
Παράθεση από geoanto555: “Γιατί έχεις και τώρα πρόβλημα; ” οταν παω να κανω update τους drivers μου βγαζει μονο των windows
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kexas: “να κανω ενημερωση τι το κινητο ? ” Βάλε το κινητό σε fastboot mode και σύνδεσε το στο pc.Ανέβασε screenshot από την διαχείριση συσκευών. ” εκανα unistall τους drivers και μου εβγαλε τωρα το σωστο .που θα βρω τους drivers που λεει ο οδηγος? δεν μου τους βγαζει.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kexas: “αλλα δειχνει το device manager στον οδηγο αλλα λεει εμενα ” Κάνε ενημέρωση-από υπολογιστή και διάλεξε τον παλιό οδηγό,..Είναι πολύ εύκολο. ” να κανω ενημερωση τι το κινητο ?απο το pc suit και μετα να ακολουθησω τον οδηγο ξεκλειδωματος που ειχα κανει.
-
Παράθεση από geoanto555: “Βρε μπες και βάλε τον παλιό driver όπως είσαι... Ποια x ” γαμισετα αλλα δειχνει το device manager στον οδηγο αλλα λεει εμενα και δεν βρισκω και αυτους τους drivers που λες 7.1.0 μου εχουν σπασει τα νευρα
-
Παράθεση από geoanto555: “Ποπο... Άλλη μια φορά... Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.grαν το κανω ” αν κανω δηλαδη το unlock σε windows xp θα γινει κανωνικα? γιατι εχω δευτερο υπολογιστη με xp
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kexas: “καμια ιδεα? ” Αν έχεις ακόμη Ελληνική μπες και ξεκλείδωσε το γιατί αργότερα ίσως να έχεις θέμα. ” το θεμα ειναι οτι προσπαθησα οπως μου ειπε το παλικαρι να το ξεκλειδωσω με το mi unlock αλλα σταματαει στο 50% και μου λεει οτι δεν βρισκει την σησκευη
-
πριν 2 εβδομαδες εβαλα αυτη την thunder στον mi note pro μου και μετα απο 2 ημερες το κινητο απο μονο του κανει επανεκινηση και κλείδωσε το bootloader. το ανεφερα σε εναν dev εδω αλλα δεν βρηκα ακρη . θελω τωρα να το ξεκλειδωσω αλλα φοβαμαι μην γινει τιποτα και μπλοκαρει τελειως το κινητο.καμια ιδεα?
-
Καλημέρα παιδιά επειδή μπερδεύτηκα , εγώ συνήθως όλες της αναβάθμισης της έβαζα από το ρικοβερι στο Mi4 που είχα , τώρα έχω mi note pro , να βάλω την τελευταία ρόμ από ρικοβερι η κατευθείαν από τον updater του miui ?