Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-507 από 507.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• RE:

zananiro - - SmartPhones διαφόρων κατασκευαστών

Μήνυμα

Παράθεση από grekosdx: “Τελικά κατάφερε κανείς σας να την κάνει να παίξει, με την Αγγλική version που κυκλοφορεί εδώ στο φόρουμ?? Εγώ δοκίμασα τα πάντα, έψαξα ακόμη και σε επίσημο φόρουμ της Mi αλλά τίποτα!! Υποτίθεται ότι για την ώρα κυκλοφορεί μόνο για την περιοχή τους. Με κάποια δυσκολία κατάφερα να βρω το user manual κι ευτυχώς στα Αγγλικά, μόνο που το app που σου δίνουν δεν έχει καθόλου Αγγλικές λέξεις ή οδηγίες μέσα!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό??? Ευχαριστώ προκαταβολικά, για ό…

• RE:

zananiro - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από xarisp: “δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος αλλα στην μεταφορα χρηματων δηλωνετε family or friends ..αν βαλετε goods or services δεσμευεται το ποσο και μπλεκετε με ορους περι πωλητων” Τι εννοεις δεσμευεται το ποσο? Αφου το balance μετα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για αγορες. Επισης που μπορει να δει κανεις τους ορους περι πωλητων? Αφου ειναι σαν να πουλαμε κατι στον εαυτο μας, οποτε που ειναι το προβλημα?. Υπαρχει και κατι αλλο συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξει κανεις? Sent from m…

• Mi home

zananiro - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Κατάλαβα. Ελπίζω να βρεις την άκρη μέχρι να το παραλάβω..:cool: Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• Ναι, αυτό το ξέρω. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν τι θέμα υπάρχει μόνο με το mi home Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• Όταν λες άλλα gadgets τι εννοείς? Να βλέπεις πχ mi band ή camera? Ή εννοείς για smart mi home? Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk

• Αγορά από banggood

zananiro - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζομαγαζα. Προσωπικα εχω κανει απο το εν λογω μαγαζι αρκετες αγορες τα 2 τελευταια χρονια, οτι εχω παρει μεχρι στιγμης ηταν γνησιο και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Sent from my Onda V975m using Tapatalk

• Το παρήγγειλα και το αναμενω να το συνδυάσω με την ip camera. Κάποια άτομα που δοκίμασαν την τελευταία version της μεταφρασμενης εφαρμογής αναφέρουν σε γειτονικό φορουμ ότι πάλι στα κινέζικα είναι το μενού. Sent from my huawei honor 3c using Tapatalk