Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 124.
-
Ερώτηση: πως αφαιρώ απο την κλειδωμενη οθόνη την δυνατότητα να την ξεκλειδώσω ανοίγοντας την κάμερα. Νομίζω οτι υπήρχε μια τετοια ρυθμιση στο Ρυθμίσεις --> Κλειδ. οθ και κωδικός την οποία δεν βλέπω πια...
-
Μπήκε κανονικά σε Kenzo, με Factory reset. Ζεστάθηκε αρκετα (το εβαλα στο ψυγείο...δεν κάνω πλάκα) και εστρωσε. Είχα κανει local backup απο την εφαρμογή και επανήλθαν όλα τα προγραμματα, οι επαφες, τα SMS, οι φωτο, αλλά σχεδόν καμμία ρύθμιση και δεδομένα των Viber, Whatsapp, όλων των λογαριασμών email, Google play, των SIM και όλων των κωδικών Wifi! Τωρα πρέπει να παω διακοπές σε όλα τα μερη ξανα για να τα ξαναμαζέψω.... Προφανες bug της MIUI εφαρμογής της Xiaomi ( ) αφου είχα επιλέξει να τα κάν…
-
Παράθεση από thanag7: “Εγω παιδιά ενα εχω να πω! Καλα τα Xiaomi αλλά αμα δεν ηταν αυτη εδω η ομάδα δεν ξερω αν θα αγοραζα Xiaomi! ” Αυτο ξαναπέστο....Η Xiaomi ειναι πολυ καλή στο υλικό της, αλλα στο λογισμικο πάσχει ακόμα. Γενικά στο λογισμικό η Κίνα προοδεύει μεν αλλά ακόμα δεν το έχει πληρως! Μπράβο στην ομάδα!
-
Για να δουμε...
-
Εγινε εγγραφη και περιμενουμε εγκριση. Ευχαριστούμε για την πληροφορία!
-
Υπάρχει κάποιος τροπος να συνεισφέρουμε εμείς στην μετάφραση για τις ROM της κοινότητας μόνο, κάνοντας χρηση καποιου XML αρχείου μηνυματων χωρις να μπλεξουμε με svn και commit?
-
Αντε να λέμε πάλι, "είναι η καλυτερη μεχρις στιγμης"... ..δηλ ..μεχρι την άλλη Παρασκευή...
-
Παράθεση από PHILIMON: “Ένα πρόβλημα που παρατηρώ (αλλά δεν ξέρω πότε εμφανίστηκε, γιατί δεν είχα περάσει άλλες Rom το τελευταίο διάστημα), είναι ότι κρασάρει η εφαρμογή Gmail όταν επιλέγω να δω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το κέντρο ειδοποιήσεων, (κουρτίνα). Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιό της, ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Βασικά αναφέρομαι στο kenzo. Επίσης, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μήπως λυθεί; Η Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, από τις ρυθμίσεις της εφαρ…
-
Παράθεση από manol80: “Για πείτε μας τα kenzo πως πάνε??? μπαταρία κτλ??? ” Μια χαρά ειναι αυτή η ROM..το πρόβλημα είναι οτι κάθε 4-5 ROM έχουμε ακόμα μία καλύτερη..που θα πάει αυτό?... Μπαταρία μου εφαγε μόνο 8% μετα από 8 ωρες λειτουργίας και 8 ωρες airplane mode εκ των οποίων 20 λεπτα full φωτεινότητα και GPS. Αρα είναι super. @PHILIMON Οπως σωστα είπες το GPS δουλεύει μια χαρα επίσης!
-
Περαστηκε χθες στο Kenzo χωρις κανενα πρόβλημα, πανω απο την 6.12.29. Για την ωρα όλα δειχνουν μια χαρα, περισσότερα με την χρηση.
-
Καλημέρα, οι προηγούμενες Dev ROM, είχαν αναφέρει πρόβλημα με το GPS. Αυτο έχει διορθωθεί στην τρεχουσα?
-
Μου μυριζει λόγω του ότι έχουμε Custom ROM και rooted. Και στο Samsung S4 με CyanogenMod 12.1 το ίδιο λέει
-
Παράθεση από BanditGR: “Σου έχει βγάλει το notification icon του Google Services. Δεν νομίζω να είναι fake. Πάντως καλού κακού ρίξε μια ματιά στο Google account σου μέσω PC. ” Λογικα δεν ειναι fake. Και εμένα μου το εβγαλε. Διαβάζω εδω: downdetector.com/status/gmail οτι είχε ενα θέμα το Gmail (ελπιζουμε...) Καλου κακού άλλαξα τα password.
-
Πάτα πάνω στο όνομα του φακέλου αυτού, σαν να θέλεις να το αλλάξεις και θα δεις και ενα διακοπτάκι για προτεινόμενες εφαρμογές. Κλείστο και πάτα σε όποιο άλλο σημείο για να βγεις.
-
Μια χαρα πάει. Just for your info: Είχα κάνει freeze και την "SIM Activation service" και έγινε το εξης κουφό. Το τηλέφωνο δούλευε κανονικά (κλήσεις, SMS κλπ και απο τις 2 SIM) αλλά δεν μπορούσα να αλλάξω τις ρυθμίσεις τους πχ αλλο τύπο δίκτυου απο 3G σε 4G. Ηταν ολο το σχετικό μενου γκρι! Οπότε το έκανα unfreeze (υπόψη οτι δεν εχω ενεργό το Mi Account ούτε έχω ανεβάσει ποτέ τίποτα στο Mi cloud) και είχα ξανα πρόσβαση! =============== Ιαν 20th 2017, 1:06pm =============== Με αφορμή αυτό, την ανα…
-
To mab βγηκε! Το FR θα μου είναι επώδυνο ... ....(ξερω, ξερω backup κλπ) αλλά περιμένω και το aroma για να το κάνω μια φορά... .... Ευχαριστώ πάντως.
-
Παράθεση από gkalen: “Σταδιακά φεύγουν κι άλλες εφαρμογές όπως το mab που αναφέρατε , το Analytics core δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό .. Με την 7.1.12 έφυγε και το mab και αρκετές άλλες ακόμα , αν υπάρχει στις εγκατεστημένες εφαρμογές , κάντε το απεγκατασταση και θα το δούμε .. Αν χρειαστεί να καθαρίσει κι άλλο η ρομ θα γίνει στα επόμενα updates. Μιλάμε για την beta2 πάντα .. ” Οντως ψαχνοντας το forum και τα σχόλια για κάθε ROM είδα οτι γίνεται προσπάθεια αφαίρεσης των bloatware. Και εινα…