Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-234 από 234.

• Συγνωμη που αργησα να σας γραψω.. αλλα παρακολουθουσα ολα οσα γραφατε.. ωστοσο εβαλα με Fastboot την τελευταια Global Stable 8.1.3.0 (ειχα την dev) για να μπορεσω να βαλω την Global Stable 8.1.1.0 γιατι αλλιως δεν εμπαινε.. Τωρα ειμαι με την Global Stable 8.1.1.0 και εχω κανει και factory reset και ξαναπερασα drivers κλπ, και το adb το βλεπει μια χαρα, και location εκανα σε κινητο και σε Η/Υ, και ενεργοποιησa το ΟΕΜ unlock και ολα οσα εκανα πολλακις τις προηγουμενες φορες.. αλλα και παλι το κινη…

• Παράθεση από jefm: “@aeriko7475 Αν δεν εχεις δοκιμάσει με την Official Global V8.1.1.0; Αν όχι βαλε και ξαναδοκίμασε ” Με αυτη την ROM παρελαβα το κινητο.. ωστοσο πριν παραλαβω την εγκριση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε αναβαθμιση σε Official Global V8.1.3.0 και την εβαλα αυτη.. και η 1η μου προσπαθεια ηταν να κανω προσπαθειες ξεκλειδωματος με την 8.1.3.0 αλλα ήταν ακαρπες.. Μετα εψαχνα σε διαφορους οδηγους διαφορετικες ROM για να πετυχω το ξεκλειδωμα.

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από kyrgeo1978: “Όχι Μάκη δεν υπάρχουν για Kate china roms. Αυτό το κινητό δεν κυκλοφορεί στην Κίνα. ” Ναι, σωστά!!! @aeriko7475 εγώ να θυμάμαι καλά είχα ξεκλειδώσει με αυτήν... miui_HMNote3ProtwGlobal_7.1.12_7569cf2a0c_6.0.zip ” Ειναι για kate? Αν ναι, την κατεβαζω τωρα κιολας να την δοκιμασω.. Αν με το καλο πετυχει (που το θελω παρα πολυ), μετα θα ειναι μονιμα ξεκλειδωτος και μπορω να βαλω οποιαδηποτε ROM ή update της υπαρχουσας? Μακαρι να πανε ολα καλα και να πετυχ…

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από makis1024: “Και γιατί δεν τον ξεκλειδώνεις; ” Μα αυτο ρωταω.. προσπαθω εδω και μερες αλλα τιποτα.. τζιφος.. Εχω διαβασει τουλαχιστον 4-5 οδηγους για ξεκλειδωμα.. εχω βαλει 3-4 ROM, ειναι η 1η φορα στα χερια μου xiaomi κινητο, οποτε και εχω εναν και μοναδικο Mi account.. και εχω συνδεθει με αυτον και απο κινητο και απο Η/Υ και εχω κανει και ευρεση τοποθεσιας του κινητου και το βρισκει μια χαρα στα Χανια.. απλα μεχρι εκει.. και "επιλογες γι…

• Παράθεση από makis1024: “Twrp δεν πιστεύω να μπορείς να εγκαταστήσεις με κλειδωμένο Bootloader. ” Αυτο το γνωριζω.. αλλωστε πριν ειχα ενα Jiayu G4s που μονο με ξεκλειδωτο BL μπορεσα να περασω TWRP αλλα και ROOT, πραγματα που ζηταω να κανω και στο RN3 Pro (kate) που εχω τωρα..

• Παράθεση από makis1024: “Και γιατί δεν τον ξεκλειδώνεις; ” Μα αυτο ρωταω.. προσπαθω εδω και μερες αλλα τιποτα.. τζιφος.. Εχω διαβασει τουλαχιστον 4-5 οδηγους για ξεκλειδωμα.. εχω βαλει 3-4 ROM, ειναι η 1η φορα στα χερια μου xiaomi κινητο, οποτε και εχω εναν και μοναδικο Mi account.. και εχω συνδεθει με αυτον και απο κινητο και απο Η/Υ και εχω κανει και ευρεση τοποθεσιας του κινητου και το βρισκει μια χαρα στα Χανια.. απλα μεχρι εκει.. και "επιλογες για προγραμματιστες" εχω ενεργοποιησει.. και ξε…

• Παράθεση από makis1024: “[ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 Χανιά είμαι εγώ αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, παρα μόνο να σου δώσω τον οδηγό διότι εγώ δουλεύω μόνο xtrv. Υγ δεν ξέρω εάν το zcx recovery είναι ίδιο σε kate και σε kenzo. Ψάξε το. ” Παράθεση από demakhs: “τον....υποχρέωσες!!! ” Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα ο οδηγος που μου δινεις προϋποθετει unlocked BL, πραγμα που ειναι και το ζητουμενο για μενα..

• Τελικα δεν ελαβα καποια απαντηση στο παραπανω ερωτημα μου για το ξεκλειδωμα του BL.. Μπορει να βοηθησει καποιος? Ακομη και μεσω teamviewer αν ειναι εφικτο ή από κοντα αν καποιος βρισκεται στα Χανια ή κοντα στην πολη..

• Unlock BL

aeriko7475 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Ναι φυσικα.. εχω κανει αιτηση.. πηρα και αριθμο εγκρισης (verification code) και εχω κανει κανονικα λογαριασμο Mi Account και συνδεομαι και απο το κινητο και απο τον Η/Υ κανονικοτατα..

• Παράθεση από Maniataros: “καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό? Και δεύτερον τα μυνήματα του viber δεν μου έρχονται σαν ειδοποίηση στην γραμμή και αν μπω μέσα στο viber τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα. Τη φταίει? Ευχαριστώ. ” Για το 1ο που λες δεν το γνωρι…

• Καλησπερα σε ολους.. Χρειαζομαι την βοηθεια σας στο να ξεκλειδωσω τον BL στο Redmi Note 3 Pro (kate) που εχω.. Εχω δοκιμασει ενα σωρο τροπους, ωστοσο δεν καταφερα με κανεναν να εχει επιτυχη καταληξη.. Το κινητο μου ηρθε με την Global Official 8.1.1.0 και μετα απο 4-5 μερες εκανε αναβαθμιση στην 8.1.3.0 Ωστοσο βλεποντας σε διαφορα φορουμ οτι για να ξεκλειδωσω τον BL χρειαζομαι Global DEV ROM, το εκανα κι αυτο χωρις ωστοσο να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα.. Τωρα το κινητο εχει μεινει και το λειτουργ…

• Unlock BL

aeriko7475 - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Καλησπερα σε ολους.. Χρειαζομαι την βοηθεια σας στο να ξεκλειδωσω τον BL στο Redmi Note 3 Pro (kate) που εχω.. Εχω δοκιμασει ενα σωρο τροπους, ωστοσο δεν καταφερα με κανεναν να εχει επιτυχη καταληξη.. Το κινητο μου ηρθε με την Global Official 8.1.1.0 και μετα απο 4-5 μερες εκανε αναβαθμιση στην 8.1.3.0 Ωστοσο βλεποντας σε διαφορα φορουμ οτι για να ξεκλειδωσω τον BL χρειαζομαι Global DEV ROM, το εκανα κι αυτο χωρις ωστοσο να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα.. Τωρα το κινητο εχει μεινει και το λειτουργ…

• Συμβουλη σου λοιπον να το αφησω ως εχει ή να προσπαθησω να το παω παραπερα? Δλδ αν αρχικα ξεκλειδωσω bootloader μετα θα μπορεσω να βαλω καποια ελληνικη ROM? Βασικα οι ελληνικες ROM ειναι καλυτερες και πιο σταθερες και εχουν updates όπως αυτη που εχω τωρα? Αξιζει δλδ τον κοπο ή δεν θα κερδισω κατι, οχι μονο τωρα.. αλλα και μελλοντικα οσον αφορα τις δυνατοτητες του κινητου.

• Καλησπερα στην ομαδα.. νεος κατοχος του xiaomi redmi note 3 pro (και γενικα κινητου xiaomi) και εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με το εργαλειο αυτο.. 1) Στις ρυθμισεις μου λεει Αριθμος μοντελου: Redmi note 3 (και οχι Redmi Note 3 pro που μου το λεει το AIDA64 και μαλιστα λεει και Special Edition) 2) Εκδοση android: 6.0.1 MMB29M 3) Eπιπεδο ενημερωσης κωδικα ασφαλειας: 2016-11-01 4) MIUI εκδοση: MIUI Global 8.1 | Σταθερη 8.1.1.0 (MHRMIDI) (Μολις σημερα μου ηρθε αναβαθμιση σε 8.1.3.0) 5) Επεξεργαστης…