Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-485 από 485.
-
Καλημέρα στό φόρουμ. Είναι ή πρώτη φορά πού θά παραγγειλω κινητό από εξωτερικό και έχω μία ερώτηση. Θά παραγγειλω από minideal το redmi note 3 pro. Μέ ποιά ρομ όμως? Multi-language Rom&Google play store installed ή Orignal ROM( english&chinese)? Ποιά από τίς 2 είναι stable γιά νά περάσω μετά από επάνω τήν ελληνική stable? Ευχαριστώ καί καλημέρα. Καί κάτι άλλο,η οριτζιναλ έχει τό google play store?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Jordan Nidis: “Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723 ” Απλά να απαντήσω μιας και δεν ξέρω με ποιο τρόπο το έκανες Γίνεται και με το updater. Γενικά άμα μία Ρομ είναι της ίδιας κατηγορίας (πχ ελληνική stable) και κάνεις αναβάθμιση τότε γίνεται και από τον updater. Αν αλλάζεις Ρομ ή αν δεν είναι και οι 2 ελληνικές ή έχουν διαφορά στην κατηγορία (stable - developer) τότε δεν πας από updater.” Ναι με το updater το έκανα και όλα οκ. Στά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723. Μόνο με twrp γίνεται ή αναβάθμιση ή και με την ενημέρωση της miui επάνω δεξιά στις 3 τελείες θα επιλέξω πακέτο ενημέρωσης? Redmi note 2 έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οκ την πέρασα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, είμαι με stable 706 και κατεβάζω στο τηλέφωνο την 723. Μόνο με twrp γίνεται ή αναβάθμιση ή και με την ενημέρωση της miui επάνω δεξιά στις 3 τελείες θα επιλέξω πακέτο ενημέρωσης? Redmi note 2 έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk