Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 485.
-
Κάποιο λάθος στην κρυπτογραφηση με την κατάληξη img..... Ο Νίκος θα το εξηγήσει καλύτερα νομίζω.
-
ολα οκ χαρη στον @nikfregs ευχαριστω και παλι νικο.
-
@nikfregs σου εστειλα chat
-
Όχι δεν είμαι
-
τιποτα παιδια ......αν εχετε κατι νεοτερο μου λετε. δοκιμασα με ολους τους τροπους αλλα τιποτα ,δεν ανοιγει. ευχαριστω για την βοηθεια
-
@nikfregs ονομαζόμενο σε twrp10 δεν φλασαρει καθόλου. Μένα θέλει διπλό img για να φλασαρει. Με ονομασία twrp. Img. Img φλασαρει κανονικά αλλά δεν ανοίγει, ούτε με εντολή ούτε χειροκίνητα....τι να πω. Κάτι άλλο, εφόσον κάνει φλας έπρεπε να δω φάκελο twrp στο storage? Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, πριν ένα μήνα ξεκλείδωσα και Φλασαρα twrp χωρίς πρόβλημα, τώρα με το 10 τι γίνετε δεν μπορώ να καταλάβω. Εκανα και επανεκκίνηση το πισι άλλαξα και θύρα, τίποτα.
-
απο την φωτο που ανεβασα το φλας του twrp γινετε κανονικα ?και αν ναι γιατι δεν ανοιγει?
-
απο fastboot δεν ανοιγει με τιποτα το twrp που κατεβαζω το ονομαζω twrp.img.img και το βαζω στο φακελο adb....ενα εχω μεσα οχι παραπανω που λεσ. απο μεσα παλι δεν ανοιγει. στο storage θα επρεπε να εχω φακελο twrp η οχι?
-
@nikfregs προσεξε,φλασαρα προχθες ερχομενος απο αντροιντ 9 την ρομ 9.8.8 που ειναι αντροιντ 10,οκ? τωρα ομως το twrp που ειχα δεν ανοιγει για να φλασαρω την 9.8.10 αυτο παλευω να περασω ,νεο twrp συμβατο με 10 δεν ανοιγει κανενα. ουτε του @geoanto555 ουτε αυτο που παραθεσες εσυ . ελπιζω να καταλαβες τι παιζει.
-
τιποτα δεν κανει, device not found γραφει
-
Τίποτα, δεν ανοίγει. Υπάρχει άλλη εντολή να δώσω χωρίς να πατήσω volume + και μετά enter? Δοκίμασα σε όλες τις θύρες usb και σε όλες το ίδιο αποτέλεσμα 7665abd96e90c54d0f63d2f1569ed31b.jpg
-
ακριβως αυτο ,αλλα τιποτα . το ιδιο και του mayronofrio που δοκιμασα μετα.......θα ξαναδοκιμασω
-
Παράθεση από geoanto555: “όποιος μπορεί ας το δοκιμάσει. twrp_cepheus_3.3.1_12-08_android-10 ” το φλασαρει ,αλλα και παλι δεν κανει reboot στο twrp
-
Συγχώρεσε με, αλλά δεν καταλαβαίνω. Otg δεν έχω οπότε πάω στο δευτερο σκέλος. Θα μπω σε fastboot και θα δώσω εντολές? Το twrp που έχω τώρα δεν ανοίγει.
-
Ναι, και πως θα το φλασαρω αφού δεν ανοίγει το twrp? Θα μπω σε fastboot και θα δώσω τις παραπάνω εντολές?
-
Ναι έχεις δίκιο, απλώς καμία οδηγία πως θα το περάσουμε για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, όταν βγει. Ευχαριστώ ξανά και καλό βράδυ.
-
@MIUI_ART Βοήθεια, απορία. Φλασαρα χθες σε mi9 την 9.8.8. Το twrp τώρα δεν μπουταρει. Πως θα φλασαρω τώρα την 9.8.10.? Με πιο τρόπο, βήματα γιατί έχω κολλήσει. Ευχαριστώ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikfregs: “Μετα απο 3η φορα που φλασαρα του mauronofrio bootαρε και εκανα και την ενημερωση, και τις 3 εδειχνε οτι ολοκληρωθηκε με επιυχια, βαζω και το link με το twrp που δουλεψε. StackPath” Δεν ανοίγει το λινκ. Μπορείς να το ξαναβάλεις?