Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 485.
-
Εμένα σήμερα μου έδειξε 168 ώρες σε mi9
-
@gdy190 καλα ,ουτε Ελλάδα δεν εχει έρθει ακομα? Στάλθηκε από το LG-H525n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@makisfz καλημερα, ποια εταιρεία στο παρεδωσε? Περιμένω και εγω ενα με ups?royal shipment?απο bangood απο τις 14/6 και τωρα βρισκεται καθοδον απο Πολωνία. Ερχεται κατευθειαν ελλαδα απο Πολωνία ή κανει κανενα τουρ στην ευρωπη πρωτα? Εγω το παρακολουθω απο το σαιτ και της ups και της royal.....τωρα ποιος θα το φέρει δεν ξερω. Στάλθηκε από το LG-H525n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver καλημερα.....δλδ ποσο πιο αργη ειναι? εχουν περασει 20 μερες και ακομα δεν υπαρχει ενημερωση στο track στειλανε με NL το τζαμι και το εχω παραλαβει εδω και 2 εβδομαδες και οι ανθρωποι εχουν στειλει το τηλεφωνο με δεν ξερω και εγω ποια εταιρεια.....τα νευρα μου. ειναι σιγουρο οτι ειναι ups?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαtrackIndex.htm αυτο δες φιλε @gdy190
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠοίο twrp βάζουμε?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΆγχος για ποιο λόγο?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλά δεν μιλάμε γιατί 50€ Από 500 Ελλάδα,330 Κίνα είναι μία αρκετά μεγάλη διαφορά.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα,έχω παραγγείλει από bangood ένα global version. Κλειστά με ζελατίνα έρχονται τα γκλομπαλ έτσι, όχι όπως τό mi8 που πήρα πέρσι και ήταν ανοιχτό. Φυσικά δεν ήταν γκλομπαλ όμως. Έχει παραλάβει κάποιος πρόσφατα να μου πει?
-
Καλημέρα,όταν πάω να περάσω Face unlock για πρώτη φορά και ενώ θα έπρεπε να μου βγάζει την σελφι κάμερα για να φωτογραφίσει το πρωσωπο,δεν το κάνει. Με πετάει στην οθόνη κλειδωματος. Ξέρει κάποιος κάτι? Είναι κανένα bug της Ρομ,είμαι με χτρν 965. Άλλο ένα που δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις είναι όταν αλλάζαμε χώρα ,πχ Ινδία, για τα θέματα. Την αφερεσαν αυτή την δυνατότητα?
-
Μια χαρά σε mi8 μέσω OTA.